Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklama

Kulüp sözcümüz Şükrü Ergün'ün 11 Kasım 2013 tarihli açıklamalarında Christian Baroni ve orta sahada Fenerbahçeli futbolcuların kulubümüz aleyhine yapmış oldukları davranış ve küfürlü tezahüratlar konusunda Sayın Abdullah Kiğılı'nın açıklamaları en az bu davranış ve küfürlü tezahüratlar kadar üzücüdür ve bir spor kulübüne yakıştırmakta güçlük çektiğimiz bu davranışların hangi idari kültürden cesaret aldıklarını ortaya koymaktadır.

Spor sahalarına yakışmayan bu davranışların cezasız kalmayacağına inanıyor, yargıyı kamuoyuna bırakıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Baskanım nasılsınız ? Iyisinizdir insallah . Biliyorum bu yazdıklarımı okumuyorsunuz fakat bir ihtimal yaziyim .

Sizi boyle kucuk olaylarda kucultmeye calısan medya bilsin ki biz sizi ligi sonuncu bitirsek bile satmayız .

Umarım sizde sene sonu durum ne olursa olsun bizi birakmazsınız .

İyi akşamlar Mr. President.

Baskanım nasılsınız ? Iyisinizdir insallah . Biliyorum bu yazdıklarımı okumuyorsunuz fakat bir ihtimal yaziyim .

Sizi boyle kucuk olaylarda kucultmeye calısan medya bilsin ki biz sizi ligi sonuncu bitirsek bile satmayız .

Umarım sizde sene sonu durum ne olursa olsun bizi birakmazsınız .

İyi akşamlar Mr. President.

güldürme 6 lig sayısız kupa uefa kupası kazandıran Fatıh hocayı 2 gunde olmayan bır sözleşme ıçın sattınız.baskanı korursa Fatıh Terıme saygı gösteren vefa gösteren GS taraftarı korur yıne.

Buyuk BASKANin gelecegi gorme gibi bir yetenegi de varmis . Olumune Unal AYSAL !

BZMMMjDCcAAzTKG.png

Masadakiler: Ünal Aysal, Mancini, Arıboğan, ALBAYRAK, ALİ DÜRÜST, Bülent Tulun ve Lucescu pic.twitter.com/pymTfCn94F

Hani bu Albayrak ile Dürüst'ü istemiyordu başgan? Hani bunlar FT'ciydi?

luce nin yemeğine,içeceğine bişeyler katsada kafa gidikken gelecek sene için imza falan alsa keske. (bkz.)

Luce'nin yanındaki Ali Dürüst mü? Değilse çok benziyor.

Aysal uzun zamandır konuşulan Fatih Terim ile ilgili ise ''Aramızda bir sinerji oluştu. Rakiplerin amacıda bu sinerjiyi bozmak. Ben perdenin arkasında Terim perdenin önünde çok başarılı oldu. Terimle çalışmak benim için önemli. Çünkü başarıya hayran bir insanım.''

sonuç olan Galatasaray'a oldu tebrikler ikinizede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt