Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birinci sermaye artirimindan gelen parayi Terim çöpe atti. Başkan keşke en baştan eli yüzü düzgün, her tarafi ayri oynamayan bir hoca getirseydin. Borcu eritirdik iki senede. Terim rakiplerin can suyu oldu resmen. şikecilerin çilegi oldu. Bir zamanlar Aygut bizim çilegimiz diye dalga geçiyorduk. Asil çilek Ft miş.

Zaten kötü sonuçlar aldığımızda zamanlarda mağaradan İMRAPATOR nidalarıyla Ünal Aysal ve Fatih Terim başlıklarına hucum ediyorlar... Artık kabak tadı verdi Fatih Terim tartışmaları. Her olumsuz sonuçlardan sonra gelip yönetimi çemkirenlerde de art niyet arıyorum!

Futbol dünyasının dışından gelip 2 senede 2 şampiyonluk kupası, 2 süper kupa, lig 2.sine 19 puan fark, şampiyonlar liginde çeyrek final yapınca başkan kerameti kendinden sandı, futboluda hafife aldı. Kerametin kendiden olmadığını, futbolunda devletten alım garantili elektrik üretmek olmadığını anlamıştır. Ancak iş işten geçti. Olan bize oldu. Pek sesi de çıkmıyor artık. Dut yemiş bülbül gibi düşünüyordur şimdi ne yapacağınıda bilmeden.

Einstein'ın dediği gibi. İnsan aptallığı ve evren sonsuzdur. Evren dende şüpheliyim.

Realden kendi sahamızda 6 yerken de başımızda Mancini vardı dimi terimsporlular ?

Eleştirinin kişilerle mutlak olmayıp, olaylarla değişken bir faaliyet olduğunu bilmeyen ve anlayamayan, Akp muhaliflerine ergenekoncu, Ünal Aysal'ı eleştirenlere terimsporlu ezberinden başka söyleyecek bir şeyi olmayan şu saman adamlara, eğer varsan biraz akıl lütfen.

Fenev şampiyon olamayınca tdsini gönderirdi biz de başkanımızı mı göndereceğiz bir yıl şampiyon olamazsak?

Hadi ordan, komik olmayın :)

Real Madrid maçına gitmeyip Olympiakos maçına giden bir başkanımız var :)

BaP3yo7CYAAoICR.png:large

2 yıılık sefamızı el birligiyle cefaya dönüstürdünüz,aferim basgan

Vakifbank borcunu kapatti finans dehasi başkan. tüpçünün yareninin miçtiklarini temizliyor. Senelerdir Galatasarayi izlemeyen Terimciler Terim gelince izlemeye başladi. Yakinda gene birakirlar futbol izlemeyi. Bizde işimize bakariz.

Vakifbank borcunu kapatti finans dehasi başkan. tüpçünün yareninin miçtiklarini temizliyor. Senelerdir Galatasarayi izlemeyen Terimciler Terim gelince izlemeye başladi. Yakinda gene birakirlar futbol izlemeyi. Bizde işimize bakariz.

Allah büyük .Bu Ft'ci tayfasindan kurtulucagimiz günler yakindir.

İyi bakalım, sen kendini böyle iyi hissediyorsan sıkıntı yok. ;)

Benim ne hissetigim önemli degil,önemli olan o kendini begenmisten kurtulmamiz.;)Benim karnim tok onun sasali bos sözlerine,90'larin ucuz yöntemlerine millet artik inanmiyor,tabi sen doksanlari pek bilmezsin;)Bu bos sözlere inanmana sasirmiyorum.

Benim ne hissetigim önemli degil,önemli olan o kendini begenmisten kurtulmamiz.;)Benim karnim tok onun sasali bos sözlerine,90'larin ucuz yöntemlerine millet artik inanmiyor,tabi sen doksanlari pek bilmezsin;)

Haklı olabilirsin kim bilir, o konuda yorum yapamayacağım. Bildiğim tek şey bu profesyonel sektörde Fatih Terim'in adının Galatasaray ile özdeşleşmiş olduğu ve hatırı sayılır saygıyı hakettiğidir.

Neyse Ünal başkanın konusunu Fatih Terim'le doldurmayalım. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt