Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıs'ta kesin seçim mi var yoksa Ünal Aysal'ın seçim kararı alma ihtimali mi var? Bu durum hakkında bir bilgim yok benim daha yeni seçim olmamış mıydı yahu zaten?

Normalde seçim yok, ama iç tüzük cart curt diye seçime zorlayabilme ihtimalleri var.

Aysal bu kadar kısa sürede Mancini'den vazgeçmez, bu adam 2 sezon Terim'e tahammül etti.Bu Lucescu'da fazla abartılıyor, Shakhtar'da yaptırdığı transferleri burada yaptıramaz.

Aysal bu kadar kısa sürede Mancini'den vazgeçmez, bu adam 2 sezon Terim'e tahammül etti.Bu Lucescu'da fazla abartılıyor, Shakhtar'da yaptırdığı transferleri burada yaptıramaz.

+ Albayrak denen herif yönetimde olmadigi zaman Galatasaray menfaati icin calisamiyor mu?Bu yalaka herifi kovmak ile cok yerinde bir karar verdi Baskan.

+ Albayrak denen herif yönetimde olmadigi zaman Galatasaray menfaati icin calisamiyor mu?Bu yalaka herifi kovmak ile cok büyük is becerdi Baskan.

Aynen, yönetimde olmadan da GS menfaati için çalışabilir, tabi şov peşinde değilse :rolleyes-74: Aysal'ın Albayrak'ı iktidara yakın olduğu için yönetime aldığı söyleniyordu bi ara belki yine o yüzden alabilir, yoksa kovduğuna pişman olduğunu sanmıyorum.

Aynen, yönetimde olmadan da GS menfaati için çalışabilir, tabi şov peşinde değilse :rolleyes-74: Aysal'ın Albayrak'ı iktidara yakın olduğu için yönetime aldığı söyleniyordu bi ara belki yine o yüzden alabilir, yoksa kovduğuna pişman olduğunu sanmıyorum.

Yönetimde olmadigi zamanlar Telegol gibi cöplere cikip Galatasarayi kötülemesini iyi beceriyor,Haldun kac seneden beri yönetimden ayrildigi halde hicbir programa cikmadi,bunun gibi Galatasarayi veya yönetimi kötülemedi.

Dün sinan engin de söyledi bunu, Galatasaray sezon sonu için lucescuyla görüştü dedi, hatta yanlarında Albayrak da varmış, zaten bu amk da bu haberi ordan yapmıştır kesin, bu programlarda ne konuşulursa ertesi gün haber oluyor..

Sinan Engin söylemisse 100% dogrudur!!!Onun gibi serefli,onurlu bir gazeteciye güvenmiyenin aklindn süphe ederim!!!Cok saygi deger bir abimiz olur kendileri!!!

az abartılıyor bence shakhtar gibi bir köy takımını her sene şampiyonlar liginde oynayan bir takım haline getirdi 9 yıldır shakhtarda 7 lig şampiyonluğu kazanmış, 1 uefa kupası, shakhtara oynattığı futbolda ortada göndermemiz saçmalıktı

az abartılıyor bence shakhtar gibi bir köy takımını her sene şampiyonlar liginde oynayan bir takım haline getirdi 9 yıldır shakhtarda 7 lig şampiyonluğu kazanmış, 1 uefa kupası, shakhtara oynattığı futbolda ortada göndermemiz saçmalıktı

Abartılıyor derken sanki Lucescu gelecek GS hemen çıkışa geçecek havası var, yoksa çok iyi bir teknik direktör olduğu tartışmasız.Ama Shakhtar'da kurduğu takıma bakalım, yaptığı transferlere bunları burada yapabilir mi?Genç ve kendini kanıtlamamış oyuncular çoğu.Lucescu için burada yabancı sınırıda çok büyük sorun olur.

gör işte yönettiğin takımı , Fatih Hoca'nın bir hatası varsan senin ikidir.

Bugüne kadar hep destek verdim ama haftaya çarşamba günü elenirsek , ki ben en az 4 tane yiyeceğimizi adm gibi biliyorum o zaman artık ben de desteğimi keseceğim.

Adam gibi kadro kuramıyorsan çekeceksin elini arkadaş futboldan.

Ünal Aysal ve Fatih Terim'in ürünü bu takım. Birisi istenilen transferleri yapmaz, takıma yapılan onca saldırıda takımı savunamaz. Yabancı kararına sesini çıkartamaz. Diğeri ise sürekli saçma sapan 11 çıkartır, takımın yeteneksizleri oynatmaya devam eder. Yeteneksiz oyuncuların transferlerini onaylar. Hatalarından ders çıkarmaz.

Başarı gelince "büyük başkan".

Ünal Aysal gibi adam zor gelir Galatasarayın başına gibi cümleler kuranlar bu günlerde aysalı istifaya davet ediyorlar.

Aynı kişiler stadlarda, salonlarda, sosyal medyada "Büyük başkan bize drogbayı getir"."Büyük Başkan bize sneijderi getir" diyen kişilerdi.

Fatih terim gibi bir haini "hak ettiği" gibi kovunca aysal suçlu mu oldu?

99/2000 sezonunda hepimiz biliyoruz. Fatih terime italyadan teklif geldiğinde bizi nasıl sattığını?

Hatta o sezon taraftar "Bu sene kal, bu sene kal, alınacak çok kupa var" diye fatih terime besteler yazmıştı.

Ama o yine gitmişti.

Aysal, Fatih terimi kovarak bir nevi Galatasaraylılık intikamı almıştır.

Aysal eğer başkanlıktan giderse tüm fenerbahçeliler beşiktaşlılar sevinecektir.

Nedeni ise çok basit. Aysal bu sancılı dönemleri atlatırsa ve takım düzlüğüe çıkarsa Galatasaray yeri olan "Avrupada ilk 10 takım" arasına girecektir.

Umarız Ünal aysal bu sancılı dönemleri atlatır. ve bugünlerde aysalı istifaya davet edenler, Galatasaray düşmanı fatih terimi destekleyenleri de bu camiadan ömür boyu kovarız.

Yaşasın Kurumsal Galatasaray!

Yaşasın Ünal Aysal!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt