Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günübirlik başarıların revaçta olduğu, alınan birkaç kötü sonuçla kelle istenen bi ülkeye böyle bi başkan çok fazla lüks.

bizim en büyük düşmanımız yine kendimiz, kulübün iyi gitmesi sonucu ellerinden kayıp gittiğini gören altaylı ve onun içinde olduğu ekip uzun zamandır propaganda yapıyo zaten, takımın kötü gitmesi için uğraşıyolar. şimdi ne hikmetse birde adnan polat çıktı. hani takıma aldığı zapatalarla takımın 8. olmasına yol açan adnan polat. hala konuşma hakkı varmış gibi utanmadan ortaya çıkıyo.

tüm bunları görünce ne büyük başkanımız var diyorum.

Umarim 2 sene sonra da boyle konusursun baskanin icin

{Kalbin kaldirmiyorsa aci ,tutmayacaksin Galatasaray'ı haci}

Demirörenin Bjk da yaptigi gibi bizi iflasin esigine götürürse Allah belasini versin. Ozamman kacip gidersen bittin olum. Mali durumumuzdan cok korkuyorum yahu. Bazen sonumuz bjk gibi olacak, ekonomik krizi gecirecegimiz gibi haberler cikiyor. Örnekler verim size:

Spor haberleri , Futbol , fenerbahçe , galatasaray , beşiktaş , stsl , haber | Maraton.com.tr |

Galatasaray uçurumun kenarında!

SPK'dan Galatasaray'a Sermaye Arttirimi Uyarisi - finansalturk.com

Tutmayın küçük enişteyi. :D

komik yorumlar başkan şirket yönetmekteki becerilerini ne zaman gösterecek merak ediyorum bir icraatı yok şu ana kadar hisseler satıldı sermaye arttırımı yapıldı ama borçlarda bir azalış yok nereye gitti bu paralar

Zapatalari bile arayacak duruma gelecegiz o kadar borcumuz varki sonumuz son degil iflasin esigindeyiz, 12m 18 yasinda ki oyuncuya verecek kadar kotu mali durumumuz

komik yorumlar başkan şirket yönetmekteki becerilerini ne zaman gösterecek merak ediyorum bir icraatı yok şu ana kadar hisseler satıldı sermaye arttırımı yapıldı ama borçlarda bir azalış yok nereye gitti bu paralar

Borçlara Türk lirası üzerinden bakarsan azalma gözükmeyebilir euro ve dolar bazlı bakmanı tavsiye ederim, birde borçların ne kadar olduğunu nereden öğrendini sorabilirmiyim ? bu konuda bilgi verebilirmisin kaynağını açıklayıp ödeme talimatlarını ödenmesi gereken günleri belge ile gösterebilirmsin?

Borçlara Türk lirası üzerinden bakarsan azalma gözükmeyebilir euro ve dolar bazlı bakmanı tavsiye ederim, birde borçların ne kadar olduğunu nereden öğrendini sorabilirmiyim ? bu konuda bilgi verebilirmisin kaynağını açıklayıp ödeme talimatlarını ödenmesi gereken günleri belge ile gösterebilirmsin?

kulübün muhasebecisi değilim ödeme günlerini bilmem mümkün değil, bildiğim ocak ayına kadar 30 küsür milyon dolar futbolculara ödeme yapılacak olması ve spk sermaye arttırmına nakit olarak katılma şartı koyduğu bunun için 180 milyon dolarlık bir nakit yaratmamız şart kim yaratabilir bunu,denizbanktan çekilen kredi borcu hala ödenmedi 100 milyon doları geçik şu anda faizleriyle birlikte,kulübün gelirleri temlik altında,hala devre arası transfer yapacağız diye uğraşıyoruz, milletin derdi kulübü batırıp rahatlamak sanırsam

Japon Yen'i uzerinden bakmak en iyisi, ne kadar rezil bir baskanimiz oldugunu daha iyi gorebiliyoruz

Herkes borçlar üzerine bir şey söylüyor komik, bizim görebildiğimiz spk ve spk dan göründüğü üzerine dolar ve euro üzerinden ciddi bir borç düşüşü var ama Türk lirası üzeirnden sabit gözüküyor sonuçta 1 euro 2,5 lira yapıyor 1 dolar 2 lira yapıyor Türk lirası üzerinden sabit gözükmesi doğal. insanlarda çıkmış bu ay ödenmesi gereken bilmem ne var futbolculara şu kadar para ödenmesi lazım yav görsen sanki kendisi Galatasaray'ın muhasebecisi finans müdürü. Desem ki çıkart belgelerle kanıtla şudur budur , diyecek kanıtlayacak bir şeyim yok. belgelerle kanıtlarsa helal olsun kardeşim der geçerim, kanıtlayamazsa yalancı dan farksızdır. bunlar 2-0 oldumu tezahürat eder 1 -0 geriye düştük mü küfür ederler..

kulübün muhasebecisi değilim ödeme günlerini bilmem mümkün değil, bildiğim ocak ayına kadar 30 küsür milyon dolar futbolculara ödeme yapılacak olması ve spk sermaye arttırmına nakit olarak katılma şartı koyduğu bunun için 180 milyon dolarlık bir nakit yaratmamız şart kim yaratabilir bunu,denizbanktan çekilen kredi borcu hala ödenmedi 100 milyon doları geçik şu anda faizleriyle birlikte,kulübün gelirleri temlik altında,hala devre arası transfer yapacağız diye uğraşıyoruz, milletin derdi kulübü batırıp rahatlamak sanırsam

Dostum bildiğim 30 küsür milyon futbolcualra ödeme ocak ayına kadar diyorsun doğrudur yanlıştır da , belgesiz gelip söylediğin zaman saçma oluyor farkındamısın? ha belki dediklerin doğrudur ama belgesiz böyle iddialarda bulunduğun zaman cidden garip oluyor dilim varmıyor o sıfatı söylemeye. Sen ben ve bizim gibi insanlar yalnızca spk da ne yazarsa onu biliriz sana bunları anlatan kaynağını soruştur bence seni küçük düşürücü duruma sokabilir yada kanıtlarsan helal olsun dedirte de bilir. çünkü bu tarz yazıları genelde bir kesim, insan belli dönemlerde gaza gelip milliyet hürriyetten okuyup gaza gelerekten yazıyor :)

Ben size borç konusunda şöyle bir şey söyliyeyim ister katılın ister katılmayın. Ortalama stad geliri, yıllık forma satışı , yayın gelirleri, zırt pırt yapılan sponsorluk anlaşmaları ve onların gelirleri. 400 bin forma satmış bir kulüpten bahsediyoruz 45 bin kombine den bahsediyoruz locaların en ucuzu 3 yıllığı 1,2 m olan ve 150 küsür belki daha fazla locası olan bir kulüpten bahsediyoruz Adnan Polat gibilere pek itibar etmemek lazım. Ha belki böyle değildir ben çok toz pembe bakıyorumdur olaya

Dostum bildiğim 30 küsür milyon futbolcualra ödeme ocak ayına kadar diyorsun doğrudur yanlıştır da , belgesiz gelip söylediğin zaman saçma oluyor farkındamısın? ha belki dediklerin doğrudur ama belgesiz böyle iddialarda bulunduğun zaman cidden garip oluyor dilim varmıyor o sıfatı söylemeye. Sen ben ve bizim gibi insanlar yalnızca spk da ne yazarsa onu biliriz sana bunları anlatan kaynağını soruştur bence seni küçük düşürücü duruma sokabilir yada kanıtlarsan helal olsun dedirte de bilir. çünkü bu tarz yazıları genelde bir kesim, insan belli dönemlerde gaza gelip milliyet hürriyetten okuyup gaza gelerekten yazıyor :)

usta taraftarım ben farkındaysan burasıda forum kim kanıtlarla konuşuyor burda,denizbanktan alınan borçun ödenmediğini herkes biliyor bir bildirim yok çünkü kulüpten bir yalanlamada yok,spk nin kendi açıklamasıdır bu nakit koyma şartı koştu 180 milyon dolar nakit koymamız gerekiyor eski haber hatta bu kulübün sitesindende yayınlandı

usta taraftarım ben farkındaysan burasıda forum kim kanıtlarla konuşuyor burda,denizbanktan alınan borçun ödenmediğini herkes biliyor bir bildirim yok çünkü kulüpten bir yalanlamada yok,spk nin kendi açıklamasıdır bu nakit koyma şartı koştu 180 milyon dolar nakit koymamız gerekiyor eski haber hatta bu kulübün sitesindende yayınlandı

Dostum

Ben size borç konusunda şöyle bir şey söyliyeyim ister katılın ister katılmayın. Ortalama stad geliri, yıllık forma satışı , yayın gelirleri, zırt pırt yapılan sponsorluk anlaşmaları ve onların gelirleri. 400 bin forma satmış bir kulüpten bahsediyoruz 45 bin kombine den bahsediyoruz locaların en ucuzu 3 yıllığı 1,2 m olan ve 150 küsür belki daha fazla locası olan bir kulüpten bahsediyoruz Adnan Polat gibilere pek itibar etmemek lazım. Ha belki böyle değildir ben çok toz pembe bakıyorumdur olaya

ekliyeyim Ünal Aysalı savunmuyorum, da öldürmeye de çalışmamak lazım futbolculara borç olsa ayaklanma çıkar. Hem devir değişti hem bu oyuncular para sıkıntısı çıkartacak adamlar.

kulübün stad gelirleri temlik altında maalesef adnan polatın bize kazığıdır bu, ayrıca 2-0 öne geçince sevinirler 1-0 geriye düşünse küfür eder tarzı birşey demişsin forumda dikkatini çekmemişim demekki bunu dediğine göre, küfür etmek tarzım değildir

senin için dememşitim, boşuna üzerine alınma :) Galatasaray taraftarının %70i malesef böyle stad'da görüyoruz

not: yanılmıyorsam yarısını kurtardık o gelirlerin, öyle bir şeyler vardı ama Adnan Polat 100 liralık borca 750 ipotek göstermiş oda ayrı mesele tabi mali kongre de söyleniyordu

senin için dememşitim, boşuna üzerine alınma :) Galatasaray taraftarının %70i malesef böyle stad'da görüyoruz

eyvallah,ben mali açıdan süperiz diyenlere cevap veriyorum Galatasaray yıllardır iyi yönetilmiyor ünal aysalla alakalı bir durum değil bu herkes günü kurtarma derdinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt