Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben baskalari gibi deiglim, yanlislarim olursa derim. Gördüklerimi söylüyorum, Fatih terim mis, Ünal Aysal mis umrumda degil, Fatih Terim gibi de asolan Galatasaray deyip sonra 72 milyona cuvalanmiyorum da, benim icin tek önemli burda Galatasaray. Ve basbaya belli ki Terim efendi Transfer de amatör adamlardan daha beter is cikarmasi, bu tek bu dönem böyle degildi

başkan daha 1-1,5 ay önce GSTV'de ödemelerin 3er aylık periyotlarla yapıldığını

ve hiçbir futbolcunun kulüpten tek kuruş alacağının olmadığını açıkladı.

dolayısıyla kulübün futbolculara ocak ayına kadar 30-32 milyon avro ödemesi gerekiyor

haberleri çok çok çok büyük ihtimalle hayal ürünü.

ben baskalari gibi deiglim, yanlislarim olursa derim. Gördüklerimi söylüyorum, Fatih terim mis, Ünal Aysal mis umrumda degil, Fatih Terim gibi de asolan Galatasaray deyip sonra 72 milyona cuvalanmiyorum da, benim icin tek önemli burda Galatasaray. Ve basbaya belli ki Terim efendi Transfer de amatör adamlardan daha beter is cikarmasi, bu tek bu dönem böyle degildi

Dediğine rağmen belki farkında değilsin yine yaptığın aynı şey. Terim Efendi demen Terim'i alçaltmaya duyduğun ihtiyaç. Bu eleştiri değil. Bu sözle hangi yanlışı söylüyorsun. Yaptığın eleştirilerdede çoğunlukla haklı değilsin. Çünkü motivasyonun nefret. Yada nefret ettiğin kişilere haddini bildirene duyduğun sıcaklık.

Sakın yanlış anlama ne seninle ne kimseyle kişisel derdim yok. Söylediklerinden yararlanarak anlatmaya çalıştığım şey gelişmiş toplumlarla, gelişemeyen toplumları ayıran en temel neden. Eleştirinin ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini, ne sağlayacağını bilmemek.

Başkan nerede ya bu arada? Hoca varken her dakika televizyondaydı, Hoca gitti göremez olduk başkanı. Güneye mi indi, kuzeye mi çıktı, ne yaptı yine?

Bu aralar konuşmuyor işler kötü gittiği için mi yoksa genel bir değişiklik mi?

Seni bu siyaset yer bitirir baskan ona gore. Bak demiroren'e, yalakalik yapti once bjk'de 10 sene durdu, batirdi simdi tff'ye atadilar onu. Akilli ol, FB'nin cezasini bize cektirirler. Futbolcu filan gotur basbakanin yanina, aziz bu isleri iyi bilir.

Ne oldi sana ne oldi böyle... Nerde eski taş fırın erkek biranda oldun light erkek. Millet malı götürür bizimkisi sus-pus... Geldiğin yere dön.... Kusura bakma ama sen kim kulüp yönetmek kim....

Bu şikeye ne zaman dur diyeceksin başkan? Şikeci şerefizler şike yapmaya son sürat devam ediyorlar.

Seni bu siyaset yer bitirir baskan ona gore. Bak demiroren'e, yalakalik yapti once bjk'de 10 sene durdu, batirdi simdi tff'ye atadilar onu. Akilli ol, FB'nin cezasini bize cektirirler. Futbolcu filan gotur basbakanin yanina, aziz bu isleri iyi bilir.

Ünal Aysal: Başbakan'ı dinledim 3 çocuk yaptım en son haber

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX-fwqg_HbE[/media]

Olduğu kadarını yapıyor, adam fanatik fenerli. Kaç ay randevu bile vermedi ama gitti fenerli topçularla kahvaltı yaptı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt