Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekliyorum saymanı..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=d16s5aDxvMA[/media]

Burak, Amrabat, Dani, Riera, hamit, CJ, eboue,Yigit, sercan, Engin, Umut. sabri, hakan , aydin anlaşma yenileme.

Kafadan bonservisi ve 4 yillik maaşlari €110 milyonu buluyordur. Bunlarin verecegi katki aldiklarinin dörtte biri bile degildir.

Vay be kafadan 110 milyon.. sallamak serbest nasıl olsa..

Saydığın oyunculara ödenen bonservis ücretleri 44 milyon ediyor arkadaşım.. ve bunları satsan havada 25 milyon koyarsın kasana.. en kötü ihtimalle 19 milyon zarar etmişiz bu durumda..

Kulübün ekonomisi 19 milyonla çöküyorsa zaten tartışmaya gerek yok.. Mr. Kurumsal 3 yıl boyunca 1 arpa boyu yol alamamış demektir..

Terim'e salladik, simdi sirada Aysal galiba.

salih yaba mıdır nedir adamın derdi fatih terimi savunmak değil ünal aysal a laf atmak bu üye incelenmeli bence

Hala Terimciler basıp duruyor konuları yazık gunah adam sızı satıp gıttı hala savunuyorlar importanteyi

Vay be kafadan 110 milyon.. sallamak serbest nasıl olsa..

Saydığın oyunculara ödenen bonservis ücretleri 44 milyon ediyor arkadaşım.. ve bunları satsan havada 25 milyon koyarsın kasana.. en kötü ihtimalle 19 milyon zarar etmişiz bu durumda..

Kulübün ekonomisi 19 milyonla çöküyorsa zaten tartışmaya gerek yok.. Mr. Kurumsal 3 yıl boyunca 1 arpa boyu yol alamamış demektir..

:happy:2,5 milyon anca eder o adamlar. Senin €3 milyon bayildigin adama kim verecek o parayida göndereceksin?

Ayrıca Futbol Takımının başarıları sonucunda CL ve şampiyonluk geliri olarak kulübün kasasına giren extra para 100 milyon Euro yu bulmaktadır..

Yani Terim transfere harcadığı paranın daha fazlasını kulübe kazandırıp öyle gitmiştir.. Kimse Aysal'ın ekonomik ve proje beceriksizliklerini F.Terim'e yüklemeye kalkışmasın..

Başarılarla doğru orantılı olarak artan stad, reklam ve sponsorluk gelirlerini saymıyorum bile..

:happy:2,5 milyon anca eder o adamlar. Senin €3 milyon bayildigin adama kim verecek o parayida göndereceksin?

Daha sezon başında sadece Burak'a 13 verdi Lazio.. CJ transferinde top model gibi gazelere boy boy poz veren Term Değildi.. Yine de CJ nin ederi 5 ten aşağı olmayacaktır.. Ayrıca Eboue ve Amrabat'ın nerelere gideceğini hep beraber göreceğiz sezon sonunda.

Daha sezon başında sadece Burak'a 13 verdi Lazio.. CJ transferinde top model gibi gazelere boy boy poz veren Term Değildi.. Yine de CJ nin ederi 5 ten aşağı olmayacaktır.. Ayrıca Eboue ve Amrabat'ın nerelere gideceğini hep beraber göreceğiz sezon sonunda.

Bol bol tazminat verip gönderirsek belki 3-5 biseyler gelir bonservisten. Bizim gibi enayi buldular giderlermi paralarini almadan? Ayrica burak konusunda lazio bizle dalga geçti. Daha dogrusu kendi taraftarini oyaladi forvet alacagiz diye. Ayagina top alamayan adami Türklerden baska kimse top oynatmaz. Eline top alamayan adami yine ancak Türkler kaleci yapar

Terimde öyle zannediyor Kaka yi istedigine göre. Elindeki kadroyu kullanip ligi domine edecegi yerde abuk subuk oyuncular aldirip takimin ekonomisini batirdi. Yürek mürek bunlari geç. real'e ve juventus a yürek sökmez. Bizim sikletimiz 100 çekiyorsa onlarinki 200 çekiyor.

Tabii canım takım şampiyon olunca şampiyonlar ligini gidince hiç para kazanmadı kulüp. Başarı gelmeyince tribünler boşalır, forma satamazsın, bu kadar sponsor bulamazsın. Yayın gelirlerine vs. ise hiç girmiyorum bile. Kulübün kasasına 2 yılda bu kadar para girdiyse bu sportif başarı sayesindedir, Aysal'ın elini güçlendiren budur. Hoca tabii ki hatalı transferler yaptırdı ancak kulübün ekonomisini batırdı demek kadar saçma bir şey yok kusura bakma.

ne kazandırıyor size bu kısır tartışmalar.

giden zaten gitmek istiyordu ve şu anda mutlu

aynı şekilde gönderen de göndermek istiyordu o da şimdi mutlu.

yok o bunu yapmış şu şunu yapmış...

taraftarın görevi kulübüne, başkanına, hocasına her daim sahip çıkmak destek olmaktır, bitti ötesi yok.

Tabii canım takım şampiyon olunca şampiyonlar ligini gidince hiç para kazanmadı kulüp. Başarı gelmeyince tribünler boşalır, forma satamazsın, bu kadar sponsor bulamazsın. Yayın gelirlerine vs. ise hiç girmiyorum bile. Kulübün kasasına 2 yılda bu kadar para girdiyse bu sportif başarı sayesindedir, Aysal'ın elini güçlendiren budur. Hoca tabii ki hatalı transferler yaptırdı ancak kulübün ekonomisini batırdı demek kadar saçma bir şey yok kusura bakma.

He yani FT olmasa sportif basari elde edemezdik? 2006 da nasil yaptik, 2008'de? Su adamin nelerine katlandiniz. 6 yedik, 4 yedik , 5'er 5'er yedik. Birazda Mancini'ye katlanin.

ne kazandırıyor size bu kısır tartışmalar.

giden zaten gitmek istiyordu ve şu anda mutlu

aynı şekilde gönderen de göndermek istiyordu o da şimdi mutlu.

yok o bunu yapmış şu şunu yapmış...

taraftarın görevi kulübüne, başkanına, hocasına her daim sahip çıkmak destek olmaktır, bitti ötesi yok.

Evet giden gitti haklısınız.. umarım bahtı hep açık olur..

Fakat sorun şu ki "kalan" Galatasaray'a zarar vermeye devam edecek ve bu yüzden birilerinin Kral çıplak demesi gerekiyor artık..

He yani FT olmasa sportif basari elde edemezdik? 2006 da nasil yaptik, 2008'de? Su adamin nelerine katlandiniz. 6 yedik, 4 yedik , 5'er 5'er yedik. Birazda Mancini'ye katlanin.

Adam dediğin 7,5 yılda 6 şampiyonluk ve sayısız kupa kazandırdı.. eğer bu başarılara katlanmak sana zor gelmişse bilemeyeceğim artık..

Adam dediğin 7,5 yılda 6 şampiyonluk ve sayısız kupa kazandırdı.. eğer bu başarılara katlanmak sana zor gelmişse bilemeyeceğim artık..

sen 2004 sonrasini izledinmi? Zaman zaman Terimcilerin sadece Terimli dönemlerde takimi izledigini düsünüyorum. O günleri hatirlayip Terime sevgi duyuyorsa bi terslik var.

edit:

Evet giden gitti haklısınız.. umarım bahtı hep açık olur..

Fakat sorun şu ki "kalan" Galatasaray'a zarar vermeye devam edecek ve bu yüzden birilerinin Kral çıplak demesi gerekiyor artık..

hala aynı beyhude çabalar içindesiniz.

size verilebilecek çok güzel cevaplar var ama tartışmaya dahil olmak istemiyorum.

kralın çıplak yada giyinik olmasıyla yada olmamasıyla genel kurul ve üyeleri ilgilenirler, onların görevidir.

bu taraftarın vazifesi değildir.

zaten herkes üzerine vazife olmayan işlere burnunu soktuğu için bugün bu haldeyiz her konuda.

bu tartışmaları zamanında (fatih hocanın gidip mancinin gelişine kadar olan boşluk) yapmanın bir mantığı vardı.

ama şu an bir mantığı yok.

sen 2004 sonrasini izledinmi? Zaman zaman Terimcilerin sadece Terimli dönemlerde maç takimi düsünüyorum. O günleri hatirlayip Terime sevgi duyuyorsa bi terslik var.

Hem de an be an izledim. 2002-2003 te tüm ülkenin 8jk için nasıl seferber olduğunu.. Özhan Canaydının bi sürü vaat verip felipe ve pinto yu dünya yıldızı gibi yutturduğunu.. Takımın en iyi oyuncusu Hasan Şaş ın yönetim tarafından nasıl küstürüldüğünü.. Medyanın takıma nasıl çomak soktuğunu.. Hocanın üzerinde oluşturulan baskıyı ve buna rağmen takımın son haftalara kadar kadar şampiyonluğu zorlayıp 77 puan topladığını dün gibi hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt