Bugün biraz düsündüm. Hep söyledim ama yine söylemekte fayda var.
Bu camia baskan Ünal Aysal'in degerini bilmeli. Fatih Terim ayriligindan sonra bir cok catlak ses cikmaya basladi ve basliyor, özellikle taraftarlar arasinda. Ve eminim yine 3-4 kötü sonuc sonrasi yine istifa diyenler olacaktir.
Ama su bir gercek, Ünal Aysal döneminin basindan beri Galatasaray 'gercek' Avrupa takimi olmustur. Aysal sayesinde entegra olduk diyebiliriz.
Söyle cikan haberlere bakiyorsunuz, Balotelli konusuluyor, Ibrahimovic bile gündeme gelebilir deniliyor. Rakip takimin en iyi oyuncusu Hazard cikip bu takimi övüyor. Fazla uzaga gitmeye gerek yok. Takimda Drogba ve Sneijder var. Telles rüya takim diyor.
Biz ise Balotelli gelsinmi gelmesinmi konusuyoruz. Taraftar cikip Jeremy Menez gibi oyuncu rahat bir sekilde önermesini biliyor.
Iki sene önce kim bu isimleri konusabilirdi?
Iki senedir CL oynuyoruz, grup'tan cikiyoruz.
Kimse kusura bakmasin ama Aysal dönemi öncesi biz Avrupa takimiyiz diyen kendini kandiriyordu. Isin gercegi, sürekli dandik Avrupa liginde takilip duruyorduk. Transfer bütcesi 5 milyon diyen baskanlari destekliyorduk her ne kadar sevsekte Adnan Polati.
Bugün sponsor üstüne sponsor ve 12 milyonluk gelecege yatirim bir Bruma.
Cok fazla seyler yazilir, ama netice su olur: Ünal Aysal Galatasaray icin cok degerli bir isimdir ve sonuna kadar arkasinda durmak gerekir.
Not: Eger Sneijder satilirsa tüm sözlerimi geri alirim.
Hocam çok güzel yazmışsın. Çok doğru söylüyorsun.
Başkanın tek hatası var . ve ısrarlada yapıyor. O da yerli futbolcu almıyor. Almakda istemiyor.
Yabancıya milyon dolarları vermekde çekinge görmezken yerliye gelince iş cebinde akrep geziyor.
Bizde gerçekleri biliyoruz . yerli futbolcuların aslında bu kadar para etmediğini biliyoruz.
Ama mecburuz. yabancı sınırını değiştiremediğimize göre AB yasasını getiremediğimize göre mecburen almalıyız.
Başkan inad ediyor. Ve açıkçası benim GS ın yerli transferi yapacağına inancım kalmadı.
Alınan 2-3 güzel sonuç başkanı kandırdı . Ama sabri ile hakanla semihle kenarda sonuc değiştirecek adamlar olmadan bu takım böyle gitmez.
Yerli transferi yapmazsak 2.yarı büyük hüsrana ugrayacağız gibime geliyor.
Benim tek şikayetim budur başkan adına.
Nasıl ki kötü sonuclar yüzünden kameralardan kaçar konuma geldi çıkamadı 1 ay ortalıkda gözükmedi
Aynı hatada ısrar ederse yine çıkamayacak duruma sokacak GS ı...
3 yerli oyuncusu ile bu takım uçar uçar.. Çok fazla bişi değil. Balotelliye ayırmayı düşündüğü paranın 3 de 1 ini ayırsa yeter.
Size tek katılmadıgım nokta sneijderin satılması durumunda fikirleriniz değişecek olması.
1 sneijder gider baskası gelir hocam. Hele ki karlı bir alışverişse.
Sneijderinde Drogbanında gitmesi GS a çok bişey kaybettirmez.
Çünkü onlar gidince gelecek para kulübe kalacak para ile bu yönetim aynı onların ayarında transferler yapar.
O vizyon var kendilerinde.
O yönden sıkıntınız olmasın.
Dediğim gibi en büyük hataları belkide kendilerini yok edecek hataları yerlilere karsı bu politikalarıdır.
Alperden sonra Tarıkda beşiktasa giderse GS için büyük bir hüsran olur.
Tarık BJK ye imza atarsa kimse tarıka kızmasın.
Gönül verdiğin takım olabilir ama ekmek parası baska bişi.
GS 500 bin 1m euro fazla vermedi diye bu çocugun 6 ayı maç yapmadan geçecek.
Büyük risk.
Ki GS bana 500bin euro yada 1 m euro verecek kadar bile değer vermedi .
Sene sonunda belkide vazgeçerler ne malum diyede düşünebilir.
Yönetim yabancı transferinde ne kadar iyi ise.
Yerli transferindede bir o kadar fiyaskodur.