Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunlu adam çok.

Hatta 2 yüzlü adamda çok, 2 gün önce farklı şeyler söyleyip bugün 180 derece dönen adam mı ararsın, her puan kaybında çıkıp başkana sallayan mı ararsın ne ararsan var.

Terim'i göndermek ile doğru iş yaptınız zamanlama yanlış olsa bile. Burada 100 defa dedik Mancini aradığımız T.D değil diye. Futboldan anlamadığın ve yanındakilerinde anlamadığı bir kez daha belli oldu. TFF karşısında zaten çok yumuşak kaldık, yabancı sınırına zamanında tepki vermeyerek sonumuzu hazırladınız.

Yönetimin en büyük beceriksizliği adam gönderememek.Riera gitmeli Bruma'ya da bişey yapılmalı.

Sınırı kaldırt artık başgan.

Ezik bjk bile 6+2+2 falan yaptırdı zamanında şu sınır bi kalksa önümüz açık ama sınır olduğu sürece yetersiz yerli oyunculara para saçmaktan başka birşey yapamayız.

Ve ilk 10 klüp sözü hikaye olur.

Ama statü kalkarsa mantıklı bir planlama ile hiçte hayal değil bana göre ve tek engel yabancı sınırlaması.

Bir insan bir camia tarafından bu kadar sevilip, nasıl üst üste skandal hatalar yaparak kendi ayağına sıkar anlamak mümkün değil,Gs tarihinde ilk defa bir başkanı sevmeye başlamıştım ki bir nefretim yok hala severim ama gidişat iyi değil istifa sesleri başlayacak yakında ve başkan bırakacak bana göre,asıl üzüldüğüm nokta yeni gelen yönetim mancini ile çalışırmı o adama da yazık olacak,radikal bir karar alırken bunları da düşünmen gerekiyordu başkan, sene ortası hoca yollayarak Gs'nin menfaatlerini değil sadece kendi gururunu düşündün

Fatih Terim'den sonra simdi de Mancini tepkisini dile getiriyor.. Tesaduf ?

Beceriksizler..

evet bunu söylemekten bıktık ama biz demiştik...

yönetimi dağıttı terimi gönderdi şimdi istediği oldu işte. alsın başına çalsın bülent tulunu.

Yok yabanci sinirini neden kaldirtmamis diye zirvalayanlar sanki bilmiyorlar tüpcünün arkasinda kimin oldugunu...2 sene takimin basinda kalan terim yerli transferini veya altyapiyi cok güclendirdide sucu Baskana atiyorsunuz..bir de Allah'tan kongrede sizin gibi insanlar oy vermiyor..yoksa her hafta baskan degisirdi..

Her şeyi geçtim umarım mali konularda sıkıntı yaşamayız..

Umarım bırakırsın başkan,bırakırsın da şu zırvalayanlar yine Adnan Polat gibi vizyonsuz adamların başa geçmesini izlerler,Adnan Sezgin transferlerinden medet umarlar,yine 10 yıllarca bırak gruptan çıkmayı şampiyonlar ligi müziğinin çalmasını beklerler bırak Drogba,Sneijder gibi isimleri Galatasaray forması altında görmeyi transfer haberi çıktığında ciddiye almazlar..2 kötü sonuçta 1 aylık kötü gidişle sana bile sallayanlar senin gibi vizyonlu bi başkanı haketmiyorlar umarım bırakırsın

Mali açıdan çökertmez ise kulübü iyidir.2 yıldır tonla gereksiz futbolcu alıp şu sahanın zeminine çare bulamayan galatasaray başkanı olarak anılacak.Zamansız bir biçimde t.direktör değişikliğiyle takımı alt üst etmesini

saymıyorum bile.

15 gundur yapacagınız suydu amrabatı danyı kıralamak rıerayla feshetmek...ılla mancının acık acık konusması sızı tehdıt etmesı gazıantepten puan kaybederek sampıyonluktan mı olmamız lazımdı?

sermaye arttirimi spk'dan gecmedi bir türlü

önümüzü kesmek icin ellerinden geleni yapiyorlar

baskan yine bütün imkanlarini kullanip toparlamaya calisiyor ortaligi

unutmayin, bütün bu cöpleri o toplamadi takima

dany, amrabat, riera.. hepsi ft'nin eseri!

sermaye arttirimi spk'dan gecmedi bir türlü

önümüzü kesmek icin ellerinden geleni yapiyorlar

baskan yine bütün imkanlarini kullanip toparlamaya calisiyor ortaligi

unutmayin, bütün bu cöpleri o toplamadi takima

dany, amrabat, riera.. hepsi ft'nin eseri!

Taraftar profilimize hayranım ilk fırtınada gemiyi kurtarmaya çalışmak yerine hepsi denize atlıyor

Yönetimi değiştirmek büyük bir hataydı kendisi için. Takımdaki ortamı koruyan, sıcaklığı ve yakınlığı sağlayan adamların hepsini kurumsal yapı bahanesiyle görevden aldı. Hadi kulüpte gerçekten kurumsal yapı namına birşey olsa kendisine hak vereceğim ama yok yani. Kurumsal yapı adına hiçbirşey yok. Bana kalırsa kurumsal yapı bahanesiyle kendi imparatorluğunu kurmak ve kulübü bir Aziz Yıldırım edasıyla diktatörce yönetmeyi amaçladı. Kulübü kendi isteklerini yaptıracak duruma getirmek istedi.. Yönetime de ne derse onu uygulayacak kuklalar getirdi. Fatih Terim olayında hak veriyorum ama gözümden inanılmaz düştü son sezonda. Şampiyonluğu da kendi elleriyle Fener'e hediye etti. Mancini'yi de sırf adımız Avrupa'da duyulsun, ses getirsin diye getirdiğine adım gibi eminim. Bu sezon tam anlamıyla batırdı kendileri.

Kusura bakmasın ama Özhan Canaydın yönetimi daha kurumsaldı.

Senin futboldan anlayamadığını anlayamayanlara anlatabilmek, futboldan anlayanlara senin futbolu anlayamadığını anlatamamaktan daha zor başgan.

Alıntı falan değildir.

Hadi şimdi işin içinden çıkın sizi gidi liseliler.

:)

Elazığ ve Bursa maçlarını alamazsak Başkana da Hocaya da futbolculara da gereken mesaj tribünde verilmeli.

Yaptığın transferleri de yapacağım transferi de ,......... Dünya umurunda değil zaten mayıs'da çekip gidersin büyük ihtimal yazık.

Yedin 4.yıldızı başkan hayallerimizi yıktın ama senin kadar f.teriminde suçu var ikinizede yazıklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt