Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylede yorumliya biliriz,Bizim Baskan futbol hirsizi aziz gibi istedigi zaman bashirsizdan randevu alamaz.Esad gibi bashirsiz gibi diktatörlerle poz veremez.

Ancak böyle cagdas demokratik avrupanin güclü bir Cumhurbaskaniyla yetinmek zorunda kaliyoruz.

Ya birader sırf sallamak için bilmediğin adamı göğe çıkarmışın.

Ilk kez bir Galatasaray baskanini bu kadar takdir ediyorum. Efsane baskan

0000530260.jpg

Bunu yeni gördüm , hey maşallah . Bu haberden bir kaç gün sonra UEFA'nın yargıtay kararlarını istemesi başkanımızın büyüklüğünü gösterir .

Evet bizim için başarıya odaklı taraftar diye söz edenlerle artık kavga etmeyi bırakacağım çünkü adamlar haklı.Bizim takım kadar başarıya muhtaç başka bir takım yoktur dünyada.Çünkü taraftarı başarı olmazsa desteğini çeken kulübün yöneticisine futbolcusuna ağza alınmayacak küfürler eden bir taraftar profiline sahip.İşin garibi bu taraftarların yüzde 80'i gerçek manada kulübe maddi manevi destek vermeyen kitle.Ama iş yöneticilere ve futbolculara saydırmaya gelince bu güruh ellerinde bayrak başı çekmeye devam ediyor.Allah'tan bjk veya fb taraftarı değiliz buna gerçekten şükrediyorum aksi olsaydı gelsin intiharlar saha basmalar futbolcu dövmeler.

"Planı olmayan bir hedef, basit bir arzudan ibarettir"

Başkan, Ramiz Dayı gibi konuşuyor yeminle. İnsanın emret dayiii indirelim diyesi geliyor. Tabi arada seksi felanda diyor ama olsun. :asd:

Kötü bir transfer dönemi. Sonun başlangıcı. UEFA'dan Fenere ceza gelmezse kaçışı yok elveda diyecek.

Büyük bir yatırım yaptı, eğer tutarsa avrupada bir kupa daha gelecek yok tutmaz ise parasızlıktan kırılan yıllara geri dönülür.

Ne olcağı belli olmayan bi kere bile izlemediğiniz oyuncuları doldurdular takıma. Neye gülüyosunuz katıla katıla?

Ne diyelim küçük şeylerle yetinen taraftar dolmuş forumda. Hayırlı olsun. Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt