Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 726
Ne diyelim küçük şeylerle yetinen taraftar dolmuş forumda. Hayırlı olsun. Kolay gelsin.
Küçük şeyler ? Misal büyük şeyler olarak örnek verir misin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyelim küçük şeylerle yetinen taraftar dolmuş forumda. Hayırlı olsun. Kolay gelsin.
Küçük şeyler ? Misal büyük şeyler olarak örnek verir misin ?
Kötü bir transfer dönemi. Sonun başlangıcı. UEFA'dan Fenere ceza gelmezse kaçışı yok elveda diyecek.
Ne olcağı belli olmayan bi kere bile izlemediğiniz oyuncuları doldurdular takıma. Neye gülüyosunuz katıla katıla?
Takımın kötü futbol oynadığından bahsediyoruz. Bugün bu yapılan transferlerden kaç tanesi 11'de yer bulabilcek? Hatta 18'de yer bulabilecek? Küçük şeylerden kastım da budur,takım aynı tas aynı hamam devam edecek. Devre arası bu takımı şahlandırcak değil hatta köstek olabilcek oyuncularla doldu takım. Önümüzdeki 5 yılda yararlı hale gelebilirler belki bu isimler ama şu an sadece en iyi niyetle düşünürek fenerin küme düşmesi üzerine planların yapıldığını ve ona göre hareket edildiğini ummaktayım.
Sen kimleri alırdın mesela şahlandıracak?
Sen kimleri alırdın mesela şahlandıracak?
Bu oyuncuları almazdım.
Takımın kötü futbol oynadığından bahsediyoruz. Bugün bu yapılan transferlerden kaç tanesi 11'de yer bulabilcek? Hatta 18'de yer bulabilecek? Küçük şeylerden kastım da budur,takım aynı tas aynı hamam devam edecek. Devre arası bu takımı şahlandırcak değil hatta köstek olabilcek oyuncularla doldu takım. Önümüzdeki 5 yılda yararlı hale gelebilirler belki bu isimler ama şu an sadece en iyi niyetle düşünürek fenerin küme düşmesi üzerine planların yapıldığını ve ona göre hareket edildiğini ummaktayım.
Onu anladım mesajın içeriğinden. Ancak tartışmaya bir derinlik katabilmek açısından ne tür bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğini savunduğunu soruyorum.
Bu oyuncuları almazdım, fazlaca önyargılı ve dayanaksız oluyor tek başına.
özgür onursal 1.20
ua utku 7.00
utku ataga gecebilir...ben 10 lira utkuya yatiriyorum..
risk almam, az kazanayım ama garanti olsun:cool:
Takımda kaliteli santrafor ve iş bitirici hatta ne yazık ki iş yapan kanat eksikliği çok açık. Bu iki mvkiye ve sol beke yapacağım 3 kaliteli transferle kapatırdım transferi.
degmez..2 lira icin riske giremem..10 lira akar utkuya..Dcok korkuyorum,ya tutmazsa:crushed:
Hangi transferler takıma köstek olacak ki ? Aldığımız bütün oyuncular ''ontivero'' hariç rahatlıkla 18'e girer.
Yeni stoper-Telles-Umut-yabancı sorunu olmazsa Hajrovic de rahatlıkla 11 e girer...
kavga çıkmaz onursalı görmüyon mu tansiyonu düşürdü hemen dağılabiliriz![]()