Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasinda Zapata'yi Culio'yu getirecegine Sneijder'i Drogba'yi Telles'i gelecek vaadeden gencleri transfer ediyor. King

Başkanı severin ama kurduğu yönetim tam fiyasko iş bilmeyen adamlarla dolu. Derhal genel kurula gidilmesi gerekir. Ali dürüst geri dönmeli yoksa gidişat iyi değil.

Kimin ne iş yaptığını veya yapmadığını nereden biliyorsun acaba. Basında çok gözükmüyorlar diğerleri gibi bu sorun sanırsam.

Mevcut baskanimiz hak etmedigi elestirilere maruz kaliyor. Elestiri guzeldir. Hatalari da var, yok degil ama kredisi cok daha fazla. Unal baskan'a duaciyim.

Oktay Mahmuti'yi gonderdi tepki gordu. Daha iyisini getirdi: Ergin Ataman. Fatih Terim'i gonderdi (hos kendisi gitmek istedi ya neyse) tepki gordu. Daha iyisini getirdi: Mancini.

Baskan kaliteli bir insan ve kaliteli bir baskan. Baskan sadece etrafina fazla guvendigi icin hatalari oluyor. Yoksa kendisinden suphem yok. Etrafina daha iyi adamlar almali ki mayis'ta secim olacak gibi gorunuyor.

Iyi de olur. Bu sefer tamamen kendi kurdugu bir kadro olsun cunku mevcut kadro'yu kendisinin kurduguna inanmiyorum. Birileri mudahale etmistir ila ki.

Bizde tamamen kendi isteginle olusturdugun bir kadro kurmak zordur derin Galatasaray yuzunden. Onlardan kurtuldugumuz gun bu kulup kalici bir dunya devi haline gelir.

Herşey iyi güzel 2 yıl yerli almadı yönetim en fazla eleşdirenlerden biriyim . Mancini geldi baya bir transfer yaptık. Kimilerine çok fazla para verdik.

Tek merak ettiğim kulübün borcu,nakit akışı. son 2-3 yılda baya büyük bonservisler kişilere yğüklü ücretler verdik şampiyon olduk şampiyonlar liginde gruplardan çıkdık

ama yayıncı kuruluşun ali cengiz oyunlarıyla elde ettiğimiz gelir umdugumuzun yarısını bile karşılamadı...

2.sermaye artışını bir türlü gerçekleştiremedik.

Valla içimde bir korku var mali açıdan ne durumdayız hiç bilmiyorum. 2.sermaye artısı kabul edilse çok büyük bir rahatlama yasarız ama ısrarla etmiyorlar.

Umarım sıkıntıya düşmeyiz adnan polat dönemindeki gibi

Zaman zaman çok eleştiriyoruz ama taraftar gibi düşünen profesyonel bir başkan kendisi.Terim olayında çok öfkelenmiştim kendisine ama böyle başkanı da kolay kolay bulamayız, kıymetini bilelim.

Herşey iyi güzel 2 yıl yerli almadı yönetim en fazla eleşdirenlerden biriyim . Mancini geldi baya bir transfer yaptık. Kimilerine çok fazla para verdik.

Tek merak ettiğim kulübün borcu,nakit akışı. son 2-3 yılda baya büyük bonservisler kişilere yğüklü ücretler verdik şampiyon olduk şampiyonlar liginde gruplardan çıkdık

ama yayıncı kuruluşun ali cengiz oyunlarıyla elde ettiğimiz gelir umdugumuzun yarısını bile karşılamadı...

2.sermaye artışını bir türlü gerçekleştiremedik.

Valla içimde bir korku var mali açıdan ne durumdayız hiç bilmiyorum. 2.sermaye artısı kabul edilse çok büyük bir rahatlama yasarız ama ısrarla etmiyorlar.

Umarım sıkıntıya düşmeyiz adnan polat dönemindeki gibi

Baskan bu mali konu'larda bir uzman. Yas tahtaya basmaz. Benim icim rahat. Transferlerde gayet uygun rakamsal olarak. Bir tek Salih'e biraz fazla para verildi bonservisine birde 1 oyuncu daha. Digerleri gayet uygun. 9 oyuncu aldik 19 milyon € bonservis odedik. Harika bir is bu.

Sermaye artisinda artik bizim acimizdan hic bir sorun kalmadi. SPK'nin HER dedigini uyguladik, bunu KAP'a da bildirdik. Artik tek yapmalari gereken onaylamak. Tahmin ediyorum sezon sonu gelmeden onaylanir. Sermaye artisi bizim kurtulusumuz olacak. Cok cok onemli bir konu.

Bu arada dogrudur 2 yildir yerli almadik ama bunda o donem ki teknik ekipte buyuk bir pay sahibi. Istemedigi oyunculari simdi milli takima alan da Fatih hoca. Bir ton oyuncu'yu veto eden de yine kendisi...

Takımın kötü futbol oynadığından bahsediyoruz. Bugün bu yapılan transferlerden kaç tanesi 11'de yer bulabilcek? Hatta 18'de yer bulabilecek? Küçük şeylerden kastım da budur,takım aynı tas aynı hamam devam edecek. Devre arası bu takımı şahlandırcak değil hatta köstek olabilcek oyuncularla doldu takım. Önümüzdeki 5 yılda yararlı hale gelebilirler belki bu isimler ama şu an sadece en iyi niyetle düşünürek fenerin küme düşmesi üzerine planların yapıldığını ve ona göre hareket edildiğini ummaktayım.

:D

Bu adam o lanet 8.lik sezonundan sonra basimiza gelebilecek en iyi seydi. Allahtan baskanimiz oldu. Umarim birakmaz ve uzun süre baskan olarak efsanelesir. Tabi hatalarindan da birseyler ögrenmesi lazim mutlaka. Baskan bizi Sampiyonlar Liginde finale tasiyacak baskan olacak.

şampiyonlugu söküp alacak başkan.

uf9n0.gif

Başkanın acil bi bildiri felan yayınlaması çünkü alenen fb tarafından hakemler üzerinde bir baskı kurulmaya çalışılıyor. Aslında kendisinin hiç bulaşmaması taraftarıyım ama adamlar resmen iki hafta üstü üste yenilemez fb algısı yaratmaya çalışıyorlar.

Takımın kötü futbol oynadığından bahsediyoruz. Bugün bu yapılan transferlerden kaç tanesi 11'de yer bulabilcek? Hatta 18'de yer bulabilecek? Küçük şeylerden kastım da budur,takım aynı tas aynı hamam devam edecek. Devre arası bu takımı şahlandırcak değil hatta köstek olabilcek oyuncularla doldu takım. Önümüzdeki 5 yılda yararlı hale gelebilirler belki bu isimler ama şu an sadece en iyi niyetle düşünürek fenerin küme düşmesi üzerine planların yapıldığını ve ona göre hareket edildiğini ummaktayım.

Umarim simdiden yanildiginizi goruyorsunuzdur...

Son 2 yılda Real Madrid , Manchester United , Chelsea , Juventus maclarini arena da izledim ileri de dogacak cocuklarima anlatacak cok seyim var

Cok yasa Unal BASKAN ! ! !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt