Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Devre arasinda Zapata'yi Culio'yu getirecegine Sneijder'i Drogba'yi Telles'i gelecek vaadeden gencleri transfer ediyor. King
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanı severin ama kurduğu yönetim tam fiyasko iş bilmeyen adamlarla dolu. Derhal genel kurula gidilmesi gerekir. Ali dürüst geri dönmeli yoksa gidişat iyi değil.
Herşey iyi güzel 2 yıl yerli almadı yönetim en fazla eleşdirenlerden biriyim . Mancini geldi baya bir transfer yaptık. Kimilerine çok fazla para verdik.
Tek merak ettiğim kulübün borcu,nakit akışı. son 2-3 yılda baya büyük bonservisler kişilere yğüklü ücretler verdik şampiyon olduk şampiyonlar liginde gruplardan çıkdık
ama yayıncı kuruluşun ali cengiz oyunlarıyla elde ettiğimiz gelir umdugumuzun yarısını bile karşılamadı...
2.sermaye artışını bir türlü gerçekleştiremedik.
Valla içimde bir korku var mali açıdan ne durumdayız hiç bilmiyorum. 2.sermaye artısı kabul edilse çok büyük bir rahatlama yasarız ama ısrarla etmiyorlar.
Umarım sıkıntıya düşmeyiz adnan polat dönemindeki gibi
Takımın kötü futbol oynadığından bahsediyoruz. Bugün bu yapılan transferlerden kaç tanesi 11'de yer bulabilcek? Hatta 18'de yer bulabilecek? Küçük şeylerden kastım da budur,takım aynı tas aynı hamam devam edecek. Devre arası bu takımı şahlandırcak değil hatta köstek olabilcek oyuncularla doldu takım. Önümüzdeki 5 yılda yararlı hale gelebilirler belki bu isimler ama şu an sadece en iyi niyetle düşünürek fenerin küme düşmesi üzerine planların yapıldığını ve ona göre hareket edildiğini ummaktayım.
Takımın kötü futbol oynadığından bahsediyoruz. Bugün bu yapılan transferlerden kaç tanesi 11'de yer bulabilcek? Hatta 18'de yer bulabilecek? Küçük şeylerden kastım da budur,takım aynı tas aynı hamam devam edecek. Devre arası bu takımı şahlandırcak değil hatta köstek olabilcek oyuncularla doldu takım. Önümüzdeki 5 yılda yararlı hale gelebilirler belki bu isimler ama şu an sadece en iyi niyetle düşünürek fenerin küme düşmesi üzerine planların yapıldığını ve ona göre hareket edildiğini ummaktayım.