Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisine oy vermiş biri olarak beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu zamana kadarki tüm başarılar Ünal Aysal'ın değil, Fatih Terim'in başarısıymış maalesef. Bunu 3-4 ayda anladık. Bu kadar akıllı bir adamın işleyen düzeni nasıl böyle bozduğunu gerçekten aklım almıyor. Bana kalırsa daha fazla yıpranmadan istifa etmesi gerekiyor. Mancini gibi hayallerle uğraşarak önümüzdeki sezonları da kaybettirme olasılığı yüksek. Umarım yanılırım.

Kendisine oy vermiş biri olarak beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu zamana kadarki tüm başarılar Ünal Aysal'ın değil, Fatih Terim'in başarısıymış maalesef. Bunu 3-4 ayda anladık. Bu kadar akıllı bir adamın işleyen düzeni nasıl böyle bozduğunu gerçekten aklım almıyor. Bana kalırsa daha fazla yıpranmadan istifa etmesi gerekiyor. Mancini gibi hayallerle uğraşarak önümüzdeki sezonları da kaybettirme olasılığı yüksek. Umarım yanılırım.

sen kulübe üyesin ha

bizi de yaparsın a be üye

Başkan eleştirilere takılma.

Hepsi çoluk çocuk.

Transfer yaparsın itiraz ederler,yapmazsın itiraz ederler.

Genç oyuncu alırsın neden bu kadar para verdik derler.

Yıldız alırsın laf edeler.

Yerli alırsın,yabancı alırsın yine laf ederler.

Siyasi baskı görüyorsun apaçık ortada ve bunu sırf GALATASARAY'I korumak adına yapıyorsun,hala neden fener düşürülmedi,diye bağırmıyorsun der kızarlar.

Neden TFF'yi değiştiremiyorsun diye lağaluga ederler.

SANA GÜVENİMİZ TAM.

fb şampiyon olursa bırakacağı haberleri çıkıyo. eğer bırakırsa adnan öztürk başkanlığa yakışır.

maalesef hem seçimle(adnan öztürk abdurrahim albayrak ali dürüst) hem fatih terim olayıyla kendi ayağımıza kurşun sıktı başkan.

başarılı bi takımla bu kadar oynamak risktir ki büyük ihtimal başarısız olcaz

108 sene üst üste şampiyon olan takımı bu sene şampiyon yapamadın tüh sana.

devre arası yaptığın transferlerle terime yaptığını bir ara sakin kafayla bir düşün emi...aç bjk ve şikeyle uğraşan fb nın yanında bu sene şampiyon yapsaydın çok açılacaktı fark ama egona yenik düştün...tuluna yenik düştün...maddi durum zaten limoni 3.lük gelirde şampiyonlar ligine gidemezsek burdaki çoğu şakşakçında sana saydırmaya başlar onlar alışkın bir gün kral ilan edip ertesi gün sövmeye...

başkanı eleştirenler çocuk başkanı eleştirenler futboldan anlamıyo.

yorumlara bak :happy::happy::happy::happy:

biz en azından bişey söylüyoruz fatih terimi adnan öztürkü ali dürüstü gönderdin kendi ayağına kurşun sıktın diyoruz

adamlar niye savunduğunu bilmiyo konuşuyolar

En kisa zamanda istifa edip taraftarin hakettigi isimlerden Polat veya Ozturk'e koltugu devretmesini bekliyorum baskanin. Sonra bir sene 3., bir sene 5., bir sene 10. olurlar ama Polat ve Ozturk gibi adamlar cikip bagirip cagirdiklari icin 'iyi' yonetici olurlar.

Sen A.Yildirim'a laf et yaptiklari icin, sonra kendi baskanindan ayni seyleri yapmasini iste. :D

6 İsteğim Var. Beni Duy Başkan.

1-)Manciniyi Yolla.

2-)Burağı Yolla.

3-)Selçuğu Yolla.

4-)Nuriyi Al.

5-)Marcelo Bielsa Yada Lucescuyu Getir.

6-)1'Den Sonra 5.yi Sezon Başında Yap Sezon Ortasında Yapma.

Her şey düzgün giderken tüm sistemin içine ettin ya, tebrik ederim, eline sağlık.

Ben ünal Aysalinki kadar lakayit bir takim dünyada görmedim. Iş ahlaki sifir, yetenegi sifir, tek derdi Galatasarayi sömürmek olan bir topluluk yaratti. Artik bardak taşmaya başladi. Yaptigi hatalar kulübü haddiden fazla zarara soktu.

Ben ünal Aysalinki kadar lakayit bir takim dünyada görmedim. Iş ahlaki sifir, yetenegi sifir, tek derdi Galatasarayi sömürmek olan bir topluluk yaratti. Artik bardak taşmaya başladi. Yaptigi hatalar kulübü haddiden fazla zarara soktu.

Dogru 10. oldugumuz donem, CL kupasini almistik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt