Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper Potuk ve Tarık Çamdal transferinde yaptığı pazarlıklar resmen imajımızı cizdirdi ve gitti Salih Dursun için Kayseri zengin etti

Sneijder i oynatacak hoca

Bir arkadas vardi

Bu adam Galatasaray a yakışmıyor diye

Sabah aksam elestirirdi

Adam gelecegi görmüş

Resmen

Nasil içine etti kulübün

Once vasifsiz insanlari yonetici etti

Sonra kimsenin agzini bile acamadigi hocayi gonderdi

Ne stadin tapusunu aldi yani 49 yilligina kiraladi

Ne tff degisti

Ne yabancı kuralı

Sermaye artırımı hukumetin oyuncagi

Basari başarı başarı

Nerde sayin baskan

Başarı

Bu is sirket yonetmeye benzemiyor

Yakinda sıkıldım diye kacarsin

Olan bize olur

Tutmayacakmi sandim o kadar ahh

Cokmu zordu bu yili terimle bitirmek

Tulun denen adamin akliyla icine ettin takımın

3gunde anlaşılan hoca ile bu kadar oluyor!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli forumu karıştırmaya uğraşıyorsun.Sanki bir senin takımın yenildi.Bir tek sen Galatasaraylı değilsin kusura bakma ama. Hiç kimse Galatasaray başkanın makamından üstte değildir ve gereken yapılmıştır bunu kafanıza kazıyın artık. Terim gitti hala onu konuşuyorsunuz.

Taptap

tamam hadı 4te 5te bir degerınde olalım...okadar varlık gosterebıldık mı?sahada sabrı mı vardı? yenıden yapılanma 36 yasındakı drogba 33 yasındakı eboue 27 yasındakı chedjou ıle mı oluyor? sene bası 5 6 topcu al devre arası 10 adam al bu sene 10 adam daha yolla yenıden yapılanma bu demekse haklısın...

sene basi Fatih Terim vardi, ona göre hareket edildi, kisin da aldigin 10 kisiyi de ekleyemiyorsun CL e ama kime anlatiyorum bunlari...

Hain...en büyük hain...Egosu için Galatasaray'ın geleceğini çöpe attı,tek adam olucam diye yönetim,hoca,medya bütün gücümüzü elimizden aldı..

Akıllı biri olduğu aşikar,artık hatalarını görüp,yine radikal değişiklikler almalı yoksa Polat'tan beter gider..

Yemin ederim mümkün olsa GS, Ingilteredeki Reading satin alip ismini GS olarak degistirsin, Premier Ligde oynasin, Bu igrenc ligden cekilsin, ozaman gorsunler surunmek neymis, GS'nin önünü kesmek neymis bilsinler.

Hem maddi yönden cag atlariz, sinirsiz yabanci vs. Bu ligin cok avantaji var.

Tek problem var, Turkiyedeki taraftar her maca gidemez ve stadida devretmek zorunda kaliriz.

Yanliz GS Ingiltere gibi bir ligde taraftar problemi cekmez, Avrupadan bir suru gurbetci maclara gider. Cok güclenir takim.

Aslinda bu tff'ye böyle bir göz dagi vermek lagzim, alsinlar baslarina calsinlar bu ligi.

Bir ihtimal daha var, oda Turkiyede kendi ligine kuracaksin, TS ve Bursa bizimle kesin gelir.

Bunlara buyuk sehirlerin takiminida ekle, Altay,Karsiyaka,Göztepe, Adanaspor,Adana Demirspor, Sakarya vs.

Belirli bir butce vereceksin hepsine ki kuvetlensinler ve rekabet olsun.

Bu lig icin UEFA'ya basvursunlar ve aciklamasini yapsinlar, cunku bizim Turkiye liginin .oku cikti!!!!!!

Lutfen kusuruma bakmayin, cok fantezi kokan bir yazi biliyorum. Ama yemin ederim GALATASARAYIMI bu ligde gormek istemiyorum, ve bu satilmis tff'ye bagli olmak istemiyorum ve tanimiyorum!!!!!!!

ya ne alakası var marka değeri var avrupa olayı var lig gelirleri var borcun kapanması için başarıya endeksli mali bir durum var hey gülüm hey...siz kızmayıverin başkana ziyanı yok böyle sacma yorum görmedim ceza alsaymış fark açılırmış şartlayın kendininizi buna yükseliş ivmesi bu kadar güzel bozulabilirdi ays başardı

Kendisini kandıran tipler sizlersiniz. Duyan görende sanacak ki yıllardır farkı açtık başkanın döneminde fark açılmadı. Fener siyasi destekli takım olduğu sürece farkın açılmasına imkan vermezler. Bir fark açılacaksa buda ceza aldıklarında olur.

Salyangoz kabuğundan çıkmışta ıyy bu ne demiş o kıvamdasınız. Yahu daha dün sayılacak bir dönemde 2011'de bu takım dibe vurdu dibe. Tabi aslında adam suçlu suçlu ki vizyon getirdi bu takıma.

Bir hedef koydu anda eleştirmesini bilin anca.

pek çok kez duyumları,iddiaları burada ciddiye alındı. bir duyumu vardır heral.

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell

GS'de seçim Mart 2016 Drogba,Ontivero,Eboue yolcu. Tugay'ın yerine Bülent Ünder Mancini'yle bir yıl daha devam Amrabat 5 m e Malaga'da

pek çok kez duyumları,iddiaları burada ciddiye alındı. bir duyumu vardır heral.

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell

GS'de seçim Mart 2016 Drogba,Ontivero,Eboue yolcu. Tugay'ın yerine Bülent Ünder Mancini'yle bir yıl daha devam Amrabat 5 m e Malaga'da

mancini tabiki kalıcaktır.9 milyon euro tazminatı var.kapı gibi sözleşme yapmış maşallah.drogba ve eboue bizde misyonunu tamamladı amrabat 5 e veriliyorsa faza bir zararımız da yok çok iyi.ontivero neden gönderiliyor bunu anlamadım.kesinlikle iyi futbolcu.

mancini tabiki kalıcaktır.9 milyon euro tazminatı var.kapı gibi sözleşme yapmış maşallah.drogba ve eboue bizde misyonunu tamamladı amrabat 5 e veriliyorsa faza bir zararımız da yok çok iyi.ontivero neden gönderiliyor bunu anlamadım.kesinlikle iyi futbolcu.

Kiralık diyor. Ama her dediği çıkacak diye bişey yok. bir duyum bir iddia atmış okadar.

Takımın kötü futbol oynadığından bahsediyoruz. Bugün bu yapılan transferlerden kaç tanesi 11'de yer bulabilcek? Hatta 18'de yer bulabilecek? Küçük şeylerden kastım da budur,takım aynı tas aynı hamam devam edecek. Devre arası bu takımı şahlandırcak değil hatta köstek olabilcek oyuncularla doldu takım. Önümüzdeki 5 yılda yararlı hale gelebilirler belki bu isimler ama şu an sadece en iyi niyetle düşünürek fenerin küme düşmesi üzerine planların yapıldığını ve ona göre hareket edildiğini ummaktayım.

Umarim simdiden yanildiginizi goruyorsunuzdur...

Dediklerimde haklı çıkmak istemezdim. Yanlış politika Aysal'ın da sonu olur tespitimde de yanılmayacağımı düşünüyorum. Onu da bekleyip göreceğiz. Bu kadar dandik bir ara transfer dönemi olamazdı. Çok üzgünüm.

Sezon başında kumar oynadın ve kaybettin. Gereğini yap şimdi.

terimi yolluyorsan daha iyisini alacaksın kurumsallık hep daha iyiyi getirmektir...attan inip eşşeğe bindik net...

Biktirdi artik bu Terim Mancini kiyaslamaniz. Sana cevap olarak bir arkadas cok guzel bir Tweet atmis, onu yazacagim buraya sansurlemem lazim bazi yerlerini ama;

F. ‏@F1905 2 dk.

hala mancini diyen terim diyen insanlar var.sahadaki milyon dolar kazanan adam top oynamaya tenezül etmiyor *** böyle bisey varmi *** ya

EK OLARAK;

Mancini tercihi hatali bir tercihte olabilir, her kurum hatali tercihler yapar. Kusursuz kararlar alabilen kimsede yoktur bu dunyada.

Ya guzel kardesim futbol takiminin maglup olmasinin kurumsallik ile ne alakasi var elestirecekseniz mantikli olsun azicik ya

4 tane profesyonelin işine son verip 2 milyona yakın tazminat ödeyen başkanın kurumsallığından şüphe ederim. Bugün bu ruhsuz ve kötü futbolun da mimarlarındandır sayın Aysal.

4 tane profesyonelin işine son verip 2 milyona yakın tazminat ödeyen başkanın kurumsallığından şüphe ederim. Bugün bu ruhsuz ve kötü futbolun da mimarlarındandır sayın Aysal.

Dunyada ilk kez birilerinin isine son verip, tazminat odeyen kisi Unal Aysal'mi? Ek olarak, ben ruhsuz ve kotu futbolda baskanin sucu yok demedim, ben bugunku yenilginin kurumsallikla alakasi yok dedim.

Biktirdi artik bu Terim Mancini kiyaslamaniz. Sana cevap olarak bir arkadas cok guzel bir Tweet atmis, onu yazacagim buraya sansurlemem lazim bazi yerlerini ama;

F. ‏@F1905 2 dk.

hala mancini diyen terim diyen insanlar var.sahadaki milyon dolar kazanan adam top oynamaya tenezül etmiyor *** böyle bisey varmi *** ya

EK OLARAK;

Mancini tercihi hatali bir tercihte olabilir, her kurum hatali tercihler yapar. Kusursuz kararlar alabilen kimsede yoktur bu dunyada.

o arkadaşına söyle sahaya çıkan adamları oynatacak birinci adam td dir. ..ha futbolcular hatalı ama 1. sırada td 2. sırada oyuncular vardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt