Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın istifa et başkan. Madem taraftar sende buluyor suçu yarın istifa et. Suçu sahadaki topçudan önce başkanda bulan taraftara müstahak bu takımın hali.

o arkadaşına söyle sahaya çıkan adamları oynatacak birinci adam td dir. ..ha futbolcular hatalı ama 1. sırada td 2. sırada oyuncular vardır...

Bana bir tane T.D soyle Sabri'yi oynatabilecek hadi bekliyorum :) Eger sahadakiler yeteneksizse T.D Mourinho olsa yine bir sey yapamaz.

Yarın istifa et başkan. Madem taraftar sende buluyor suçu yarın istifa et. Suçu sahadaki topçudan önce başkanda bulan taraftara müstahak bu takımın hali.

Devre arasına 10 puan geride girdik yanlış hatırlamıyorsam. Buna rağmen hiç bir işe yaramayan oyunculara 20 milyon euro harcandı. Kim yaptı bunu ya da kim onay verdi? İstifa etsin demiyorum ben şahsen ancak nasıl ki başarılı kararlarını destekliyorsam yanlışlarını da eleştirmem lazım. Ben şahsen bugünkü durumumuzda en büyük suçlu olarak kendisini görüyorum.

2 sene şampiyonken büyük başgan

futbolcular özürlü gibi top oynayınca,takım formsuzken istifa et

ne güzel

Lucescu ile anlaşmalısın başkan.

bu seneki rezaletin baş sorumlusu kendisidir. umuyorum manciniyi tazminat vermeden gönderme başarısı gösterir ve istifayı basıp gider

ali dürüst adnan öztürk albayrak ve fatih hoca olmayınca bir hiç oldugunu umarım anlamışsındır.candan erçetinli yönetiminle şimdi düşün bir bu işten nasıl kurtuluruz.

Göreve geldiğinden beri en büyük hatası yanındaki çalışanları yanlış seçmesi oldu.Aynı hataya Polat'ta düştü. Son seçimlerde kendi ayağına sıktı bilet için birbirine ağzına s.rım diyecek düzeydeki isimlerle çalışmasının nedenini .az çok hepmiz biliyoruz

Kendisine bazı nedenlerden dolayı kızgınım ama 90lardan beri Başkanlık makamına gelen en doğru en akıllı en zeki kişi.

Son dönemlerdeki hataları çabuk toparlayacaktır. Bugünler kendisine ve çabuk şımaran, değerlerini hor gören, 2 tane yerel başarıda bulutların üstünde gezen taraftara küçük bir ders olarak kalacak okadar.

Çabuk toparlayacağını ve en doğru kararları vereceğine inancım tam. Yeterki bildiğini yapsın saçma sapan,kendi çıkarlarını düşünen isimleri,kulübü tehtid eden isimleri etrafından uzaklaştırsın.

fb ye zehir ediyorduk brumayı almıştık hoca sol bek istiyordu çok güçlü bir yönetimimiz vardı.hepsine bir çizgi çektin şimdi tek başınasın istediğin gibi.

fatih terimin başarıları ile övünürken gerim gerim geriliyordun, yaka mikrofonlarına, güvenlik kameralarına dahi konuşuyordun...

soruyorum sana başkan, NEREDESİN ???

Şükür ki fener bu yarı puanlar kaybetti adamlar şaka maka 6 hafta kala Arena'da şampiyon olucaktı.Artık o stattan nasıl çıkardın bilemem.

Sakın istifa edeyim deme sıçtın batırdın toparlamakta boynunun borcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt