Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim istifa mı? Tam bir vefasızlık!

İyi günde eyvallah kötü günde yallah diyerek bir yere varılmaz.

Doğru ya iyi günleri bu yönetime borçluyuz ( benim bildiğim o yönetim geçen yaz büyük başganın dağıtığı yönetimdi ya neyse)... Ama büyük başgan kendi demedi mi ben de dahil Galatasaray a kim zarar verirse hemen gider diye... Şimdi sözünün gereğini hem kendisinden hem de elemanından bekliyorum bir Galatasaray sevdalısı olarak.....

NOT: Ha kendisi bu sözlerini de önceki ÖZLÜ SÖZLERİ gibi yer yutarsa ona da şaşırmam ya onu da belirteyim.....

Yayın haklarını Kulüpler birliğinin alacak olması bile bizzat Başkanın Projesidir. ilk geldiği zaman bahsettiği İngiliz modeline geçiş. Bir yaz boyunca Türk Futbolunun yeniden yapılanmasını izleyeceğiz.

Başkanı destekliyorum.Sene sonu iyi bir temizlik yapması lazım başkanın.Yönetimde,teknik heyette ve futbolcularda değişim olmalı.

Tekrar tekrar yazıyorum, gerekirse her başlığın altına da yazacağım.

Bu sezon 2. olmak çok önemli! Her 3 puan altın değerinde. Bu hafta Konya'yı yenersek ve BJK puan kaybederse yine 2.yiz.

Ondan sonraki hafta ta Arena'da taraftar gümbür gümbür takımı itmeli ve FB'yi yenmeliyiz.

Alınan kötü bir skor sonrası 'yönetim istifa' 'mancini istifa' gibi tezahüratlar yapmak, daha 8 maç ve alınacak 24 puan varken cahilliktir.

Yönetime, hocaya ve futbolculara kesilecek bir ceza varsa, ligin son haftası geldiğinde kesilir.

Tekrar tekrar yazıyorum, gerekirse her başlığın altına da yazacağım.

Bu sezon 2. olmak çok önemli! Her 3 puan altın değerinde. Bu hafta Konya'yı yenersek ve BJK puan kaybederse yine 2.yiz.

Ondan sonraki hafta ta Arena'da taraftar gümbür gümbür takımı itmeli ve FB'yi yenmeliyiz.

Alınan kötü bir skor sonrası 'yönetim istifa' 'mancini istifa' gibi tezahüratlar yapmak, daha 8 maç ve alınacak 24 puan varken cahilliktir.

Yönetime, hocaya ve futbolculara kesilecek bir ceza varsa, ligin son haftası geldiğinde kesilir.

Zaten renktaş bjk ye karşı bu kadroyla 2. olamazsak toptan hepsi kessin biletini. Malzemecisinden başkanına....

Zaten renktaş bjk ye karşı bu kadroyla 2. olamazsak toptan hepsi kessin biletini. Malzemecisinden başkanına....

Aynen öyle, ama bunun zamanı bugün değil. 18 Mayıs'ta ligin son maçı Arena'da. Eğer birileri istifaya çağıralacaksa, içimizdeki bütün kin nefret kusulacaksa bugün değil, 18 Mayıs'ta!

Kahrolduğum nokta da bu ya... Sene başında 4. yıldızı takmak adına tarihler verirken şimdi şikeci küçük kardeşi geçebilecek miyiz diye fallar açıyoruz. Bizi bu hallere getirenleri Allah'a havale ediyorum. Onlar kendini biliyor zaten.... Hah bir de onların YALAKALARI.....

Galatasaray’ı önümüzdeki günlerde çok rahat izleyeceğiz. Sportif başarılarımız, üç senedir gururla izlediğimiz gibi en iyi şekilde gelişmektedir. Son bir ayda yaşadığımız talihsizlikler kimseye inancını kaybettirmesin. Bunlar gelir geçer ama Galatasaray’ın beraberliği her zaman kalır. Bizi ayakta tutan da budur

demiş

Başkan ne zaman tulum u kovaları

Ali dürüst ü tekrar yönetime alır

Bu işler düzelir

Arkadaşlar umutsu demiş bide onun yardımcısı duman vardı

Acayip Kafa yapıyorlardı insanda

Hele o umutsunun melodi eleştirmeleri yokmu tam komedi idi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan medyada Galatasaray'ı güçlendirmelisin.

Rok gibi iktidar yalakaları ile muhatap olman hoş değil.

NTVspor da dahil olmak üzere bütün kanallarda örgütlenmeliyiz.

Ünal aysal ve ekibinin derhal istifa etmesi gerekir. Maalesef seçim 2016 yılındaymış.Osta ve ambramabat gidiyor.

Ünal aysal ve ekibinin derhal istifa etmesi gerekir. Maalesef seçim 2016 yılındaymış.Osta ve ambramabat gidiyor.

Sen ne diyon ? Kuşmusun ? Perşembe günü üye olmuşsun ve 3 mesajın var. Profil fotoğrafın yok . Saçma sapan mesajlar . He kuşsan söyle de bilelim ?

ne hata yapan adamlar utanmadan koltuklarında senelerce kalıyor, hırsızlık yapıyor,kulübüne bilmem ne yaparım böyle takımı diyor.

başkan bazı hatalar yaptı evet. onun dışında 3 yılın 2sinde muhtesem başarılar elde ettirdi(ha başarısız denilen 3.yılda da cl guruplarından çıkardı)

bu adam bir takım hatalardan dolayı istifa edecekse bazı namussuzlar ülkeyi terketmeli.

kendisi bırakana kadar rakplerinin üstünden tırrrrrr gibi geçeceği çoook günler olacak.

Sen ne diyon ? Kuşmusun ? Perşembe günü üye olmuşsun ve 3 mesajın var. Profil fotoğrafın yok . Saçma sapan mesajlar . He kuşsan söyle de bilelim ?

Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamayaz. Mecburmuyuz foto koymaya? 3 mesajım var.Evet ne olacak ? sana mı soracağım kaç mesaj çekeceğimi.?Alttaki de 3 senenin 2 tanesinde başarılı demiş. Güldürmeyin adamı. Sezon başın 10 sene damga vururuz , 4.yıldız takarız derken şimdi 2.lik için beşiktaşı kovalıyoruz. Aysal osman tanburacıyı da men etti.Doğru aysal süper ??? suçlu ben ve osman. Ah be ne kötü adamlarız biz !

Galatasaray’ı önümüzdeki günlerde çok rahat izleyeceğiz. Sportif başarılarımız, üç senedir gururla izlediğimiz gibi en iyi şekilde gelişmektedir. Son bir ayda yaşadığımız talihsizlikler kimseye inancını kaybettirmesin. Bunlar gelir geçer ama Galatasaray’ın beraberliği her zaman kalır. Bizi ayakta tutan da budur

demiş

Doğru demiş yine berabere kaldık

Flaş Flaş Flaş.Yönetim kurulu her deplasman sonrası olduğu gibi bu pazartesi de olağanüstü toplanıp,kenetlenme sözü verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt