Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim millet yine iskence istiyor, hani adnan sezgin transfer politakisi gibi, heryerde bi problem dönemi, tek bir sene sampion olamadik diye... helal olsun daha ne diyeyim.

olay sampıyonluk mu sadece? ızledıgın mactan zevk alabılıyormusun? kayserı dısında mac kazanamaımssın.adamlar ılk 35 dk kalende tek saha oynadılar hala konusabılıyorsunuz cıdden ıncelenmenız gerek sızın gıbılerın..gozumde ak trollerden farkınız yok...

Ft başlıgını acalım arkadaşlar orda hocalarına aglasın

senın aglayacagın kımsen yok onu napacaz? padişah dedıgınız adam kacacak delık arayacak

fatih-terim_719951.jpg

Terimciler bu takim seneyede boyle devam ederse kusun kininizi ama seneye sampiyon olup utanmadan tekrar gruptan cikarsak bi zahmet gidin milli takim forumlarinda olmadi teriminize bir site acin orda takilin hayde bol kebablar size.

Durumdan memnun değilim de Terim gittiği için memnunum. Mancini gelmese daha da memnun olurdum ama en azından önümüze bakabiliriz..

onumuze nası bakacaz pekı? takım terımın oldugundan daha mı ıyı daha mı ısteklı? yada gelecek bırının daha ıyı yapma ıhtımalı mı var yoksa terımle yıne basabas oynamamızın mı?sıstem sıstem dıye aglamak yerıne yıne sampıyonluga oynasak fena mı olurdu

Aslında, fenerliler başarılı buluyorken siz de başarılı buluyorsanız... :D

adamlar basarılı buluyor kı her oldugu sene fenerın onunde bıtırıyor o yuzden nefret edıyor sızın nefret etmenızle aynı yanı...onlara oldugu kadar sıze de dokunmus demekkı fenerı her mac rezıl olması boyle sevmıyorsunuz adamı

Şaka maka, cidden Terimci arkadaşların sorunları olduğunu düşünüyorum. Terim 3 kere geldi ve ben hiç sevmememe rağmen görevdeyken asla saygısızlık etmedim. Evet, eleştirdim ama sizin yaptığınız gibi yok Elemancini, yok bilmem ne demedim. Bu takımın başarısı dedim, aynı renklere sevdalıyız dedim. Ama bakıyorum siz Terimsporlu filanmışsınız. Ya da hepiniz Adanalısınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt