selim baran yavuz
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.902
- 0
- 1.306
Ünal Başgan bu sene yaktın bizi...Umarım bu krizi yönetecek kurmayların vardır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimciler basmış konuyu..
bizim millet yine iskence istiyor, hani adnan sezgin transfer politakisi gibi, heryerde bi problem dönemi, tek bir sene sampion olamadik diye... helal olsun daha ne diyeyim.
hala konusabılıyor musunuz sız onu cıdden merak edıyorum?
Niye konuşamayım onu anlamadım? Terim'den kurtulduğumuz için mi?![]()
Ft başlıgını acalım arkadaşlar orda hocalarına aglasın
Ft başlıgını acalım arkadaşlar orda hocalarına aglasın
senın aglayacagın kımsen yok onu napacaz? padişah dedıgınız adam kacacak delık arayacak
kurtuldun basın goge erdı al takım 2. olabılecek mı onu dusun.memnunsun su durumdan zaten konusmaya gerek yok
2 gunluk adam ıcın 40 yıllık ıcınızden evladınızı yedınız mutlu olun aman galatasaray 3. oldu dıye..bı fenerlıler bı sız sevmıyorsunuz aynı safta oldugunuz ıcın mutlu musunz
2 gunluk adam ıcın 40 yıllık ıcınızden evladınızı yedınız mutlu olun aman galatasaray 3. oldu dıye..bı fenerlıler bı sız sevmıyorsunuz aynı safta oldugunuz ıcın mutlu musunz
Fenerliler başarılı diye sevmiyorsa doğru yoldayız.![]()
![]()
ıyı ıyı aynı yolda ılerleyın fenerlılerle..galatasaray dusmanı oldugunuz her halınızden bellı zaten
Durumdan memnun değilim de Terim gittiği için memnunum. Mancini gelmese daha da memnun olurdum ama en azından önümüze bakabiliriz..
Aslında, fenerliler başarılı buluyorken siz de başarılı buluyorsanız...![]()