Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 kisi 9 kisi ne farkeder sen zaten umutu sabriyi futbolcudan mi sayiyon. ikinciside deplasmanda ve bursada cevirdi dedim. neyse o kadar onemli degil bu konu.

projelerim vardi iptal ettim dedi demirorene kan kustu dedigin maclardan birisinin sonunda.

ondan sonra birileri sevinsin diye Terim sozlesme imzalamaz dedi -bu asamaya kadar terimin gitmek istedigini dusunmeyen birisiydim- birde ustune piskin piskin basin toplantisi yapti, ardindan floryada timsah goz yaslarida dokunce anladimki kendi kendini kovdurmak istiyor ama bi taraftanda GS kapisini acik tutmak istiyor, tekrar bu takima donerim 4-5 seneye diye icinden kuruyor. Ama taraftarin gozundeki karizmasinida cizdirmek istemiyor. Bu yuzden sucu aysala atip gitmek istemiyomus gibi yapti. Ama bal gibide gitmek istiyodu

yahu adam yıllarca emek verdıgı takımdan yıne kovulmus yuzlerce kısı gelmıs aglamasın mı? baskanla oturup konusmuslar hem mıllı takımı hem gs yı calıstır demıs tupcuyu de aramıs ocak a kadar ıdare edın tapusuyla verelım sonra demiş bunlar kolay laflar mı allah askına..aysal ın takımda tutmak ıstemedıgı de acık yonetım degısıklıgınden sonra..herzaman bı sene yapıodunuz basarıya endekslı noldu da sımdı 2 sene yapıyorsunuz demesı de normal dııl mı..aysal terımı gondermek ıcın fırsat arıyordu buldu kısacası..ha terımde aysal ıle calısmak ıcın can atmıyordu orası ayrı..zaten basından berı dedıgımde sadce terım suclu degıl aysal da suclu bu olayda dedım...ikiside bırbırının daha dorusu galatasarayın kuyusunu kazdı olan bıze oldu..yarın bırgun gorecegız kı 2 senelık basarı aysal ın mı terımın mıydı.

kumar mı oynayalım yanı? 1 sene daha dursun bakarız nası bı mantıktır?gelecek senenın ortasında hocayı kovdugun zaman gelen hoca da ben kurmadım bu takımı demeyecek mı bu adam gıbı? fener 4. yıldızı taktıgı zaman saglık olsun baskan arkandayız mı dıyeceksın daha? hersey guzel gıderken herseyı bozan terım ve aysal sorumlu olmayacakta kım sorumlu olacak hesap soramayacak mıyız?

Seneye başarısız olursa ki tersi de mümkün sezon sonu kovarsın gelen hoca yaz kampı da yaptırır.Bu adam yaz kampı bile görmedi takımla.Bir yaz kampı görmeli.Adamın en azından kafasında gidecekleri gelecekleri belli.Değiştirsen yeni hoca bulunacakta gelecekte oyuncuları görecekte uzun iş.Simioe de zamanında barcadan 5 yiyordu şimdi barca'yı yiyor kadroları da pek değişmedi üstüne falcao gitti.Kaldı ki sadece ligde başarısız oldu avrupa'da ve kupada başarılı.Elindeki oyuncular onun değil bir sene daha kalmalı.Kumar olmadan başarı gelmez zaten.Bak bütün büyük iş adamlarına başarılı insanlara hayatlarının bir döneminde mutkala kaportayı dağıtmışlardır.Bazıları birden de fazla.Biz de o hakkı bu sene kullandık.Gör işte zati çok pahalılar denen city ne halde.Son beraberlikle gitti şampiyonluk olayı.Bu mancini winnerların efendisi sire rağmen o takımı şampiyon yaptı.

hic kimse bana anlatmasin fatih terim sezon basinda demirörenle pazarlik icindeydi ,bana hala fatih terim demeyin bu ülkede GS calistiracak hocami kalmadi.

eger fatih terim sezon sonuna kadar idare etseydi ve ondan sonra gitseydi kimse fatih hocaya birsey demezdi ,bunun aynisin uefa kupasini kaldirdiktan sonrada yapti eger bir sezon daha devam etseydi belki daha büyük basarilara ulasicaktik ama kendisi okan ve emre ile bencillik yapti gitti.

sezon sonuna kadar ıdare etseydı oyle gıtseydı dıyosun sonra uefa kupasını aldıktan sonra nıye gıttı dıyorsun..celısmıyor mu dedıklerın? sene sonu bıraksa nıye bıraktı dıyecektınız uefa kupasında dedıgın gıbı..ayrıca bırakıp gıtmemıstır gonderılmıstır onu da vurgulayalım

Heee büyük başkan,

Takımı mali açıdan batırdı. Getirdiği Pizzacı ile gitsin artık

tazminat 9 milyon şampiyonlar ligine gidememe 15 milyon euro toplam24 milyon euro zarardayız başkan. 1 ay önce yollasaydın manciniyi 15-9:6 milyon euro karda olurduk bari

Ya beyler zamanında ben de terimin gidişine üzülenlerdenim ama artık geriye dönüp durmanın bi alemi yok,

bi de bazıları çıkıp iki de bir bu takımı terim bıraktı diye adama laf edip durmasın,

çocuk musunuz arkadaş siz, hep aynı şeyler tekrar edilir durulur mu,

geçmiş geçmişte kaldı, artık önemli olan bundan sonrası,

hatalar, eksiklikler nerdeyse tespit edilmeli gelecek sezon için bu sorunlara çareler bulunmalı,

burda aysal-terim kavgası yapmak ne sizlere, ne bizlere, ne Galatasaraya hiç kimseye bi fayda sağlamaz..

Ya beyler zamanında ben de terimin gidişine üzülenlerdenim ama artık geriye dönüp durmanın bi alemi yok,

bi de bazıları çıkıp iki de bir bu takımı terim bıraktı diye adama laf edip durmasın,

çocuk musunuz arkadaş siz, hep aynı şeyler tekrar edilir durulur mu,

geçmiş geçmişte kaldı, artık önemli olan bundan sonrası,

hatalar, eksiklikler nerdeyse tespit edilmeli gelecek sezon için bu sorunlara çareler bulunmalı,

burda aysal-terim kavgası yapmak ne sizlere, ne bizlere, ne Galatasaraya hiç kimseye bi fayda sağlamaz..

Takım gelecek sene de kötü giderse "bu takımı Terim yarattı" denilecek gibi maalesef :smile-99: O değil de 9 oyuncu aldırdı Mancini,Telles hariç faydalanamıyor hala Terim falan diyoruz. Neyse geçmişle yaşamaya devam edilsin bakalım...

sezon sonuna kadar ıdare etseydı oyle gıtseydı dıyosun sonra uefa kupasını aldıktan sonra nıye gıttı dıyorsun..celısmıyor mu dedıklerın? sene sonu bıraksa nıye bıraktı dıyecektınız uefa kupasında dedıgın gıbı..ayrıca bırakıp gıtmemıstır gonderılmıstır onu da vurgulayalım

önüne sözlesme konuldugunda imzalasaydi gönderilirmiydi sence,bence gönderilmezdi bunu zaten kendisi istiyordu bu acik ve net ,hadi herseyi gectim ayriliyorsun demirören gibi bir adamin altinda hocalik yapiyorsun ,bunu zaten hic kabullenemiyorum ,bence fatih terim GS degil egosunu tercih etmistir.

Şu anda mektup'çuya bir mektup yazıyorsundur inşallah.

Maalesek çok masraflı olacak ;)

Aysal'in ortadaki sorunlari gözlemleyebildiginden emin degilim. Mancini gitmek istiyor, gidecek. Sportif direktör gelecek. Hocaya ve kadroya futbol adami bir direktör karar verecek. Eskiler gidip kadro 25 kisiye düsecek. Çilekti böçekti istemiyor bu taraftar artik. Istekli ve yetenekli oyuncular görmek istiyor. Sen FT ve Mancini'nin aklina uyup Selçuk, Burak, Umut gibilerine servet dökersen eski günleri arayacak vaziyete geliriz.

önüne sözlesme konuldugunda imzalasaydi gönderilirmiydi sence,bence gönderilmezdi bunu zaten kendisi istiyordu bu acik ve net ,hadi herseyi gectim ayriliyorsun demirören gibi bir adamin altinda hocalik yapiyorsun ,bunu zaten hic kabullenemiyorum ,bence fatih terim GS degil egosunu tercih etmistir.

Gönderilecekti.... Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında doku uyuşmazlığı vardı hep. Bunu yeni yönetimin oluşturulması sırasında bile anlayabilirsin (Albayrak ve Dürüst'ün yönetime alınmaması). Mersin maçından sonra Aysal Terim'in biletini kesmişti,Ali Dürüst zor ikna etti. Daha sonrasında kendileri afaroz edildi yönetimden. Basit bir sözleşme olayı değil bu, makro bakınca anlaşılabilir çok net.

Gönderilecekti.... Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında doku uyuşmazlığı vardı hep. Bunu yeni yönetimin oluşturulması sırasında bile anlayabilirsin (Albayrak ve Dürüst'ün yönetime alınmaması). Mersin maçından sonra Aysal Terim'in biletini kesmişti,Ali Dürüst zor ikna etti. Daha sonrasında kendileri afaroz edildi yönetimden. Basit bir sözleşme olayı değil bu, makro bakınca anlaşılabilir çok net.

neyse bu konulari daha fazla tartismanin bi alemi yok artik herkezin bir ego yarisi yüzünden GS zarar gördü yazik,umarim bu takimi yeni sezon toparlarlar.

bu takimdan tek mancini göndererekde sorunlar cözülmez .bence bu takimin basina senol günes ve ya risk olucak ama hamza hamzaoglunu getirilmeli bence lucescu falan hikaye.

bu futboldan başkanı suçlamam adam sonuçta gitti kariyerli marka hoca getirdi geldiğinde de kimse laf etmedi manciniye ama olmadı fakat bundan sonrası önemli bakalım ne yapacak bu durumu düzeltmek için işte o zaman bahanesi olamaz hala başarılıdır 3 senede 2 şampiyonluk almıştır vizyon ve karizma katmıştır kulübe lakin bu senesi facia ekonomik olarak da 2 yıllık süreci arar olduk ...

Bu sezonki yaptigi transferler Telles hariç çogu anlamsizdi. Selçuk için alternatif yok, dogru dürüst defanscimiz yok (Semih bazen iyi, bazen kötü oynuyor, Chedjou yabanci sinirlama dolayi pek oynamiyor, Zan sürekli sakat, Balta berbat), kanat oyuncu fakirligimiz var (Bruma sakat, Aydin sakat, Amrabat (takimdaki tek kanat oyuncusu!) kiralandi), forvet probemleri belli - ama şimdik 35 yaşindaki Drogbanin sözleşmesini uzatmak istiyor.

Aysal geldigi beri gayet başarili olduk, onu kovmak anlamsiz fakat dogru dürüst transfer yapmazsa derhal gitmeli. Bize kaliteli oyuncular lazim, Ceyhun, H. Balta ve Eboue gibi kalitesiz oyuncular degil, veya tamamen ruhsuz ve formsuz oyuncular (Selçuk).

tek basına bır işe yaramadıgı bellı oldu.baktık seneye kötu gıdıyor kovarız gıder.başkan mı yok koca GS a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt