Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
Boş yazılarının okuyacak değilim
o zaman alinti yapma nas nas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yazılarının okuyacak değilim
10 kisi 9 kisi ne farkeder sen zaten umutu sabriyi futbolcudan mi sayiyon. ikinciside deplasmanda ve bursada cevirdi dedim. neyse o kadar onemli degil bu konu.
projelerim vardi iptal ettim dedi demirorene kan kustu dedigin maclardan birisinin sonunda.
ondan sonra birileri sevinsin diye Terim sozlesme imzalamaz dedi -bu asamaya kadar terimin gitmek istedigini dusunmeyen birisiydim- birde ustune piskin piskin basin toplantisi yapti, ardindan floryada timsah goz yaslarida dokunce anladimki kendi kendini kovdurmak istiyor ama bi taraftanda GS kapisini acik tutmak istiyor, tekrar bu takima donerim 4-5 seneye diye icinden kuruyor. Ama taraftarin gozundeki karizmasinida cizdirmek istemiyor. Bu yuzden sucu aysala atip gitmek istemiyomus gibi yapti. Ama bal gibide gitmek istiyodu
kumar mı oynayalım yanı? 1 sene daha dursun bakarız nası bı mantıktır?gelecek senenın ortasında hocayı kovdugun zaman gelen hoca da ben kurmadım bu takımı demeyecek mı bu adam gıbı? fener 4. yıldızı taktıgı zaman saglık olsun baskan arkandayız mı dıyeceksın daha? hersey guzel gıderken herseyı bozan terım ve aysal sorumlu olmayacakta kım sorumlu olacak hesap soramayacak mıyız?
hic kimse bana anlatmasin fatih terim sezon basinda demirörenle pazarlik icindeydi ,bana hala fatih terim demeyin bu ülkede GS calistiracak hocami kalmadi.
eger fatih terim sezon sonuna kadar idare etseydi ve ondan sonra gitseydi kimse fatih hocaya birsey demezdi ,bunun aynisin uefa kupasini kaldirdiktan sonrada yapti eger bir sezon daha devam etseydi belki daha büyük basarilara ulasicaktik ama kendisi okan ve emre ile bencillik yapti gitti.
soylediklerimin mancini ile ne alakasi var? hangi organinla okudun ve hangisiyle analiz ettin?
Ya beyler zamanında ben de terimin gidişine üzülenlerdenim ama artık geriye dönüp durmanın bi alemi yok,
bi de bazıları çıkıp iki de bir bu takımı terim bıraktı diye adama laf edip durmasın,
çocuk musunuz arkadaş siz, hep aynı şeyler tekrar edilir durulur mu,
geçmiş geçmişte kaldı, artık önemli olan bundan sonrası,
hatalar, eksiklikler nerdeyse tespit edilmeli gelecek sezon için bu sorunlara çareler bulunmalı,
burda aysal-terim kavgası yapmak ne sizlere, ne bizlere, ne Galatasaraya hiç kimseye bi fayda sağlamaz..
sezon sonuna kadar ıdare etseydı oyle gıtseydı dıyosun sonra uefa kupasını aldıktan sonra nıye gıttı dıyorsun..celısmıyor mu dedıklerın? sene sonu bıraksa nıye bıraktı dıyecektınız uefa kupasında dedıgın gıbı..ayrıca bırakıp gıtmemıstır gonderılmıstır onu da vurgulayalım
önüne sözlesme konuldugunda imzalasaydi gönderilirmiydi sence,bence gönderilmezdi bunu zaten kendisi istiyordu bu acik ve net ,hadi herseyi gectim ayriliyorsun demirören gibi bir adamin altinda hocalik yapiyorsun ,bunu zaten hic kabullenemiyorum ,bence fatih terim GS degil egosunu tercih etmistir.
Gönderilecekti.... Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında doku uyuşmazlığı vardı hep. Bunu yeni yönetimin oluşturulması sırasında bile anlayabilirsin (Albayrak ve Dürüst'ün yönetime alınmaması). Mersin maçından sonra Aysal Terim'in biletini kesmişti,Ali Dürüst zor ikna etti. Daha sonrasında kendileri afaroz edildi yönetimden. Basit bir sözleşme olayı değil bu, makro bakınca anlaşılabilir çok net.
aysalin elle tutulur ne gibi basarisi var ???
aysalin elle tutulur ne gibi basarisi var ???