Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son açıklama bardağı taşırdı. Bu ne saçmalıktır böyle? Günden güne dibe inmeye başlıyorsun haberin ola başgan. Son haftalarda ki icraatlarının izahı yok. Akıl hocan kimse bir an önce kov, yoksa iş rezalete doğru gidiyor.

Bir kurtulsak sunlardan nerden basimiza bela oldu anlamadım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu borç olayının bakış açısına göre esnetilmesi o kadar mümkün ki hiç bir haber kaynağına inanmıyorum açıkçası.

Birincisi borçların azaldığına inanmıyorum. 3 sene önce neyse bence üç aşağı beş yukarı o seviyededir.

Değerlendirme yapacaksanız kriterleriniz başarı-borç-süreklilik üzerine olmalı.

Bana göre:

1.Başarı geldi. 3 sezon 2 Lig, 2 Süper Kupa, 1 CL Çeyrek Finali, 1 CL 2.Tur, muhtemel: Türkiye Kupası, Süper Kupa

2.Borçta korkunç bir değişim yok. Kritik nokta: Bu kadar başarı ve gelire rağmen neden fazla azalmadı? Cevap: Kadro maliyeti+ artan takım bütçeleri-amatör

3. Diğer kritik bir soru bu takım bu sene bu kadar yüksek maliyete rağmen transferde harcanan 40 Milyon Euro para, kadroda çok yüksek maaşlı isimlerin olması başarısız

4. Başarı da süreklilik mümkün mü? Cevap: Kadronun bu hali ile zor. Bundan sonrası için ışık çok yok.

Çünkü

Takım iskeleti diyebileceğimiz çekirdek kadro seneye

Muslera-28

Selçuk-29

Eboue-31

Melo-31

Sneijder-30

Burak-29

yaşında olacak.

Semih-23

Emre Çolak-23 (faydalı değil 2 senedir)

Bruma-19 (bu seviye de sakatlık sonrası hala ? )

Hajrovic-23- bence yetersiz

Telles-21- üstüne hızlı koyması gerekecek seneye

Koray-19- kolay kolay 11'de düzenli oynaması şu an için mümkün değil, yavaş yavaş adapte etmek lazım, parlarsa Dortmund kapar bu da var

Bunlar dışında

Sabri

Ceyhun

Veysel

Salih

Umut

Umut Bulut

Aydın-ancak bench player

gibi bu takım için asla yeterli olmayacak isimler de cabası.

Çok uzattım yine ama, sonuç SÜREKLİLİK O KADAR HARCAMAYA RAĞMEN PEK OLASI GÖZÜKMÜYOR.

ÇÖZÜM: AZ PARA İLE NİSPETEN AZ İMKAN İLE OYUNCUNUN SUYUNU ÇIKARIP VERİM ALABİLECEK BİR T.D LAZIM O DA MANCİNİ KESİNLİKLE OLAMAZ.

HATA DA DEVAM EDERSE ZEKİ BİRİ OLMADIĞINI DÜŞÜNMEYE BAŞLAYACAĞIM.

Isler kotuye gittiginde foruma girmeyeceksin cinler tepeme geliyor

Bravo, havuz medyasi size guzel bir algi operasyonu yapmis

Unal aysali yollayin sonra gorun dunya kac bucakmis

Sizin isteginiz haluk ulusoy gibi adnan polat gibi iktidar yalakasi baskan olsun dimi

Isler kotuye gittiginde foruma girmeyeceksin cinler tepeme geliyor

Bravo, havuz medyasi size guzel bir algi operasyonu yapmis

Unal aysali yollayin sonra gorun dunya kac bucakmis

Sizin isteginiz haluk ulusoy gibi adnan polat gibi iktidar yalakasi baskan olsun dimi

Ne alakasi var ? Yanlislarinida mi soylemeyelim.Gormuyomusun yonetim beceriksizligini.Iki sene cok basarili oldu diye tapalim mi bu adama ?Hatali iste kardesim,Ekonomik olarak da basarisiz.Hayatida ki en iyi isi yaparak ft yi getirdi basarilarda geldi.En buyuk hatayi yapip gonderincede isler sarpa sardi.Ha ben demiyorum ki Ft geri gelsin onsuz olmaz diye hemen terimsporlu falanda deme.Ama yok be kardesim bi isik yok artik yonetimde dun mac var baskan yardimcisi konserde.Kim ar bu futbolcularin basinda? Floryada neler donuyo?Ama hep bi bahane var kendisinde.Hatalarindan donmeyecekse Galatasaray'a baskan cok emin ol

Katılıyorum.Aziz başarısızlığı örtmek için bu türden açıklamalar yapardı.

Ya ben başarısızlıktan veya hakeme sallamalarından değil de, maç bizim için 7.dakika da bitmiştir, kimse futbolcularımızı eleştiremez gibisinden laflara deli oldum. Şu sözler gerçekten Ünal Aysal'ın sözleri mi merak ediyorum. Fiyasko yani. Zaten son dönemde ki açıklamalarda bir başı bozukluk var.

Ya ben başarısızlıktan veya hakeme sallamalarından değil de, maç bizim için 7.dakika da bitmiştir, kimse futbolcularımızı eleştiremez gibisinden laflara deli oldum. Şu sözler gerçekten Ünal Aysal'ın sözleri mi merak ediyorum. Fiyasko yani. Zaten son dönemde ki açıklamalarda bir başı bozukluk var.

İyice pervasızlaştı bence Ünal Aysal.

Bence Aysal'in en buyuk hatasi hatali oldugunu kabul etmemek eger bunu yaparsa ve hep birlikte cozumlere bakarsak bu donemden daha iyi cikabiliriz.

Tito Vilanova Yaşama Veda Etti

Yakın dönemde FC Barcelona'yı çalıştıran ve kanser tedavisi nedeniyle görevinden ayrılan Katalan Teknik Adam Tito Vilanova 45 yaşında yaşama veda etti.

Dünya futbolunun bu acı kaybı için çok üzgün olduğumuzu belirtir, tüm sporseverlere ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Kutlama mesaji cok sacma ve gereksizdi.Neden bu ulkenin hep alttan alan, centilmen davranan tarafi biz oluyoruz?Melo bunlarin anladigi dilden konustugu icin nasil sinirlerini bozuyor goruyoruz.Berbat bir duzende igrenc rakiplere karsi fair play falan olmaz.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt