Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ufak bir kiz cocugu gibi seref yoksunu camiayi tebrik etmekte nedir buyuk baskan ?

bak bakalım fatih terim galatasaraylılığı kimden öğrenmiş? onu galatasaraya getiren onu sürekli izleyen abilik eden kimmiş?

bu aşk nesilden nesle...

Fatih Terim Galatasarayli miymis? Ilk defa ogreniyorum. Benim hatirladigim Terim, Galatasaray'la Avrupa kupasi alip da biraz adini duyurur duyurmaz bavullari toplayip takimi birakan, solugu Italya'da alan, orada tutunamayinca geri donen, sonra da ilk firsatta kendini Galatasaray'in en buyuk dusmaninin yataginda bulan bir adam. Bu dusmana gidip basin toplantilarinda tum dunyanin onunde tekrar tekrar "vizyonu icin tesekkur" eden adam. Boyle Galatasarayli olmaz olsun.

Fatih terim gibi bir galatasaray düşmanını kovduğu için her zaman seveceğim kişi kendisi.

Fatih Terim Galatasarayli miymis? Ilk defa ogreniyorum. Benim hatirladigim Terim, Galatasaray'la Avrupa kupasi alip da biraz adini duyurur duyurmaz bavullari toplayip takimi birakan, solugu Italya'da alan, orada tutunamayinca geri donen, sonra da ilk firsatta kendini Galatasaray'in en buyuk dusmaninin yataginda bulan bir adam. Bu dusmana gidip basin toplantilarinda tum dunyanin onunde tekrar tekrar "vizyonu icin tesekkur" eden adam. Boyle Galatasarayli olmaz olsun.
sen Fatih Terimin GalataSaraylılığını ölçecek adam değilsin.

çok vefasızsınız, senin gibilerde sürüyle var malesef bu forumda neyseki stadlarda salonlarda ağızlarını dahi açamıyorlar korkudan.

4 sene üst üste şampiyon olduk, uefayı aldık avrupada takım çalıştırma hayaline kavuşmak adamın hakkı değil mi ? gittiğine üzüldük ama alkışlarla gönderdik Fatih Terimi.

evet Fatih Terim GalataSaraydan ayrıldıktan sonra tüpçüyle samimi gözükerek bütün GalataSaraylıları üzmüştür ama ayrılmadan önce herhangi bir suçu yoktu.

çok vefasızsınız, senin gibilerde sürüyle var malesef bu forumda neyseki stadlarda salonlarda ağızlarını dahi açamıyorlar korkudan.

4 sene üst üste şampiyon olduk, uefayı aldık avrupada takım çalıştırma hayaline kavuşmak adamın hakkı değil mi ? gittiğine üzüldük ama alkışlarla gönderdik Fatih Terimi.

evet Fatih Terim GalataSaraydan ayrıldıktan sonra tüpçüyle samimi gözükerek bütün GalataSaraylıları üzmüştür ama ayrılmadan önce herhangi bir suçu yoktu.

Kardeş fatih terim evet bize bunları kazandırdı ama parasını verdik?

Sen bir genel eve gidince kadın sana ücretsiz mi hizmet sağlıyor?

Fatih terim de aynı o hesap.

Parası ile değil mi? :)

Tek hatasi futboldu bu sene Baskanin. Genel anlamda hala cok basarili Ünal Aysal.

Futbola gelince, sadece ligde basarisiz olduk. Avrupa´da basariliydik, kupada da finaldeyiz.

Belki de finale cikacak Chelsea´ye elendigimizi unutmayalim. Rakibe pozisyon bile vermiyor Mourinho.

Mancini bir hataydi, son transferlerin büyük cogunlugu hataydi. Bunlari kabul etsin, tekrarlamasin, yeter.

Sinirleniyoruz, cünkü Galatasaray kaliteli bir takim. Avrupa capinda kalitemiz var. Ama bunu da Baskan sagladi.

Bunlari unutmamak gerekir. Ben sahsen Baskana herzaman destek olacagim. Yeter ki hatasini gelecek sezon tekrarlamasin

Futbolun en iyi turnuvasinda son 16, erkek basketbolun en iyi turnuvasinda son 8, kadin basketbolun en iyi turnuvasinda sampiyonluk. Baskani aninda satanlar icin soyluyorum o gelmeden bu turnuvalarin yuzunu goremiyodunuz.

Baskan gayet basarılıdır,hatası vardır ama bunda cevresinin de cok büyük payı vardır,yönetimde 1-2 degisiklik yaparak ve Mancini'yi kovarak yine sanlı camiamızı sahlandırmaya devam edecektir...

Başkan sen de 2 sene yaptıgın güzel şeylerden sonra bu sene kendi topuğuna sıktın.

FT sene başında gönderilmeliydi ve de yönetimi bu kadar güçsüzleştirmemeliydin.

Sen de Adnan Polat gibi kendi Adnan Sezgin'ini bulmuşsun ondan kurtulman lazım

Fatih Terim'e son dönemde ki olanlardan sonra duyduğum sevgi azalsa da hala saygı duyan biri olarak artık orada kesinlikle takılı kalmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Öyle veya böyle artık onun için burada Teknik direktörlük dönemi bence bitmiştir. Başkan, şube sorumlusu gibi sıfatlar ile dönebilir mi orasını bilmem, o iş genel kurul ve kendi iradesine bakar ama artık tartışmaya bile gerek yok teknik adam olarak.

Mancini konusunda zaten her ne kadar ön yargı yapmamak için dirensem de ilk geldiği andan itibaren pozitif değilim. Aynı hisleri Bülent Tulun için de beslediğimi zaten herkes bilir burada beni tanıyan. Ama yine de bütün sorumluluk onların da değil.

Başkan öyle veya böyle 2 yıl başarılı yürüyen (anlaşmazlık da olsa, zor da olsa) yönetimi dağıtarak bu seneyi kendi elleri ile Fenerbahçe'ye hediye etmiştir bir şekilde.

Bundan sonra BAŞARI İÇİN OLMAZSA OLMAZ ŞART YÖNETİME OLAN MUHALİF DÜŞÜNCELERE SET ÇEKMEK, TARAFTARI TEKRAR BİRLEŞTİRMEKTİR.

Bunu yapmak için de yönetimi bir şekilde revize etmesi şart.

Nasıl olacak bilemiyorum (seçim olmadan) ama Ali Dürüst ve seversiniz sevmezsiniz ama Abdürrahim Albayrak bu takıma bir şekilde geri döndürülmeli.

Daha sonra da bir profil seçilerek o profile en uygun antrenör bu takımın başına geçirilmeli. Lucescu,Hamza Hoca, Senol Güneş veya her kimse bu isim.

Doğru yapılanma ile bölünen taraftarı ve en önemlisi Galatasaray ailesine tekrar tek bir potada eritecek kredi ve asalet kendisinde mevcut.

Bunları yaparsan egolarından arınmış bir insan olacağını da ispat edeceksin başkan. Umarım yaparsın ve bundan sonra ki süreçte en kötü senemiz bu olur.

şu şerefsiz fenerlilerin gs store u basıp yağmalama yapıp sonrada akşam gazetesinin olay fener işi değil hırsızlık işi diye haber çıkarmasına bir cevap vereydin bari.hiç olmazsa bunun için bir diş göstereydin.resmen ortaya almışlar şamar oğlanına çevirmeye çalışıyorlarda bi sesin çıkaydı seksi kulübümüzün seksi başkanı

Kimse kendini kandırmasın.. En önemli branş futboldur ve burada şampiyon olacaksın.. ikincilik başarısızlıktır.. zaten takımı şampiyon yapmış bir teknik direktörü kovan ve ağır hezimetle 2.lik yarışına sokan bir başkan defolup gitmelidir..

Kardeş fatih terim evet bize bunları kazandırdı ama parasını verdik?

Sen bir genel eve gidince kadın sana ücretsiz mi hizmet sağlıyor?

Fatih terim de aynı o hesap.

Parası ile değil mi? :)

benim yazdıklarımın parayla ne ilgisi var kardeşim, ben Fatih Terime edilen hakaretlere cevap veriyorum. Fatih Terim yanlış yapmıştır dersin bizi üzdü dersin ama Fatih Terim GalataSaraylı değildir diyemezsin.

sen her kerhaneye gittiğinde sokacak birilerini bulursun ama 8 sezonda 6 lig 1 avrupa şampiyonluğu alacak adamı kolay kolay bulamazsın.

Fatih Terim Galatasaray'in ona verdigi firsatlar sayesinde Avrupa'da adini duyurup da basarili oldu. Sonra ne yapti? UEFA kupasi alinca hedefini yukseltip "elimde iyi bir kadro var, seneye de Avrupa Sampiyonu olayim" mi dedi? Hayir, daha UEFA kupasini biz kaldirmadan Italyanca dersleri almaya baslamisti. Bu nasil Galatasaraylilik? Ha ama tabii sonra Italyan kuluplerinde basarisiz olup da kovulunca hemen gene Galatasarayli oldu ve "yuvaya dondu". :)

Sonra da iste simdi yaptigi ortada, piskin piskin siritarak Demiroren'e ovguler yagdiriyor herkesin onunde her firsatta. Ne Galatasarayli ama!

Fatih Terim Galatasaray'in ona verdigi firsatlar sayesinde Avrupa'da adini duyurup da basarili oldu. Sonra ne yapti? UEFA kupasi alinca hedefini yukseltip "elimde iyi bir kadro var, seneye de Avrupa Sampiyonu olayim" mi dedi? Hayir, daha UEFA kupasini biz kaldirmadan Italyanca dersleri almaya baslamisti. Bu nasil Galatasaraylilik? Ha ama tabii sonra Italyan kuluplerinde basarisiz olup da kovulunca hemen gene Galatasarayli oldu ve "yuvaya dondu". :)

Sonra da iste simdi yaptigi ortada, piskin piskin siritarak Demiroren'e ovguler yagdiriyor herkesin onunde her firsatta. Ne Galatasarayli ama!

Fatih Terim bugüne kadar Türkiyede hiçbir antranörün başaramadıklarını başardı, hayalinin peşinden gitmesi hak değil mi ? Fatih Terim GalataSaraylı diye ölene kadar GSda mı çalışmalıydı ?

Metin Oktay GalataSaraydan palermoya transfer oldu, orada tutunamayıp yuvası GalataSaray geri döndü. şimdi Metin Oktay GalataSaraylı değil mi ?

sen Fatih Terimi sevmeyebilirsin bu ayrı bir konu ama Fatih Terimin GalataSaraylılığını sorgulamak senin haddine değil.

senin GalataSaraylılığını sorguladığın adam kadın basketbol takımının seyahat edecek parası yokken(deplasmana parasızlık sebebiyle gidemiyorken), tek bir başkan-yönetici elini cebine atmazken, GS rezil olmasın diye kadın basketbol takımının seyahet masraflarını cebinden karşılamıştır, geride istememiştir.

Fatih Terimin tüpçüyle yanyana gelip samimi pozlar vermesine bende kızdım bende üzüldüm ama GalataSaraydan ayrılana dek Fatih Terimin tek yanlışı "birileri istedi diye imza atmam" lafıdır, başkada bir yanlışı yoktur.

şunuda açık yüreklilikle söyleyeyim bende Fatih Terimin yerinde olsam 4 maçlığına milli takımın başına geçmeyi kabul ederdim. tüpçünün başkan olması milli takımın sahini olduğu anlamına gelmiyor para işi bu. Fatih Terim senede nerden baksan 3-4 milyon euro kazanacak, kim böyle bir parayı reddeder ? bir düşün.

Fatih Terim bugüne kadar Türkiyede hiçbir antranörün başaramadıklarını başardı, hayalinin peşinden gitmesi hak değil mi ? Fatih Terim GalataSaraylı diye ölene kadar GSda mı çalışmalıydı ?

Metin Oktay GalataSaraydan palermoya transfer oldu, orada tutunamayıp yuvası GalataSaray geri döndü. şimdi Metin Oktay GalataSaraylı değil mi ?

sen Fatih Terimi sevmeyebilirsin bu ayrı bir konu ama Fatih Terimin GalataSaraylılığını sorgulamak senin haddine değil.

senin GalataSaraylılığını sorguladığın adam kadın basketbol takımının seyahat edecek parası yokken(deplasmana parasızlık sebebiyle gidemiyorken), tek bir başkan-yönetici elini cebine atmazken, GS rezil olmasın diye kadın basketbol takımının seyahet masraflarını cebinden karşılamıştır, geride istememiştir.

Fatih Terimin tüpçüyle yanyana gelip samimi pozlar vermesine bende kızdım bende üzüldüm ama GalataSaraydan ayrılana dek Fatih Terimin tek yanlışı "birileri istedi diye imza atmam" lafıdır, başkada bir yanlışı yoktur.

şunuda açık yüreklilikle söyleyeyim bende Fatih Terimin yerinde olsam 4 maçlığına milli takımın başına geçmeyi kabul ederdim. tüpçünün başkan olması milli takımın sahini olduğu anlamına gelmiyor para işi bu. Fatih Terim senede nerden baksan 3-4 milyon euro kazanacak, kim böyle bir parayı reddeder ? bir düşün.

Haklısın Fatih Terim başarılı,çok başarılı hem de ama sadece başarılı.Ötesi yok.Beylik lafları vs. geçin,hepsi hikaye.O kadar laf etti de hangisini yaptı?Hiçbirini tabiki de.Hani Fatih Terim adaletin olduğu yerde olurdu?Hani aslolan Galatasaray'dı?Hani şike süreci hakkında konuşacaktı?Daha çok var bunun gibi.Hangisini yaptı?Hiçbirini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt