Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden ünal aysala salladığını öğrenebilir miyim

adnan polatı övmüşsün birde

nasıl bir başgan hayal ediyorsunuz klübümüze.acıklarsanız seviniriz sayın günübirlik Galatasaray taraftarı.

bana kurduğum cümlede Adnan Polat' ı övdüğüm kısmı gösterir misin ?

Ayrıca günü birlik dediğin adam Ankara' da yaşayan ama ayda en az 1 kere İstanbul' a maça giden, telefon hattından kullandığı kredi kartı Galatasaray' a ait olan taraftar.

Beyfendi rica etsem unal aysala olan bu kininizin sebebi nedir acaba tesekurler.

Açıklayayım..

1. Terim' in ayrılmasını defalarca istedim, geçmiş mesajlarıma bakarak görebilirsin, fakat bu şekilde gönderilmesinden zamanlamasına kadar hataydı. Ya devre arasını bekleyecektin ya da sene başında gönderecektin.

2. Hadi bu şekilde gönderdin, gelecek adam 700 küsür milyon euro harcayıp, son dakika şansıyla şampiyon olabilen, sadece futbolculuk geçmişindeki karizmasıyla götüren Mancini' mi gelecekti.

3. Mancini geldi hadi ona da tamam, şimdi bu adam başarısız veya uymadı Türkiye' ye gönderebilecek mi o kadar tazminat verip ?

4. Kulübün mali durumunun devamlı iyiye gittiği söyleniyor, defalarca sermaye arttırımı yapılıp batışı yavaşlatmak mı başarı ?

5. Kulüpte başarıların olduğu dönemlerde gerçekten futbolu bilen yöneticileri gönderip, Candan Erçetin, Özkan Olcay, Şükrü Ergün gibi adamları getirmek nedir ?

6. Kurumsallık kesinlikle gerekliliktir fakat kurumsallık şu an yapılan değildir. Bu yapılan sadece benim sözüm geçecek hazırlığıdır. Tam tersine kurumsallıktan uzaktır.

Açıklayayım..

1. Terim' in ayrılmasını defalarca istedim, geçmiş mesajlarıma bakarak görebilirsin, fakat bu şekilde gönderilmesinden zamanlamasına kadar hataydı. Ya devre arasını bekleyecektin ya da sene başında gönderecektin.

2. Hadi bu şekilde gönderdin, gelecek adam 700 küsür milyon euro harcayıp, son dakika şansıyla şampiyon olabilen, sadece futbolculuk geçmişindeki karizmasıyla götüren Mancini' mi gelecekti.

3. Mancini geldi hadi ona da tamam, şimdi bu adam başarısız veya uymadı Türkiye' ye gönderebilecek mi o kadar tazminat verip ?

4. Kulübün mali durumunun devamlı iyiye gittiği söyleniyor, defalarca sermaye arttırımı yapılıp batışı yavaşlatmak mı başarı ?

5. Kulüpte başarıların olduğu dönemlerde gerçekten futbolu bilen yöneticileri gönderip, Candan Erçetin, Özkan Olcay, Şükrü Ergün gibi adamları getirmek nedir ?

6. Kurumsallık kesinlikle gerekliliktir fakat kurumsallık şu an yapılan değildir. Bu yapılan sadece benim sözüm geçecek hazırlığıdır. Tam tersine kurumsallıktan uzaktır.

Samimi olmak gerekiyorsa terimboyslar gibi sacmalaycaksin sandim ama tutarli sekildd elestiriyorsun tebrik ederim renkdas.

Bir yönetim düşün taraftar grubu açıklama yap diyecek oda yapacak

Hemde kac kere

Kim yönetiyor bu klübü ultraaslanmi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koltuğu aldığın Adnan Polat' tan beter olacaksın, sabırsızlıkla o günü bekliyorum..

Akbaba-5.jpeg

Bu adam yüzünden ceza yemişim. Biraz toplayıp toptan oturaklı yazayım bir dahaki sefere ki yediğim cezaya değsin bu egoist yüzünden....

Baskanim gozunu seviyim Amrabat'i kiralayip yerine Hajrovich'i almak kimin fikri ise derhal sutla takimdan

Futboldan anlamıyon.Neden egoist davranıyon be adam.Ben şirket işini iyi bilirim madddiyatta sıkıntı çekmeyiz dedin onuda berbat ettin.Hemen çalışmalara başlaman gerekiyor yönetim,teknik heyet bunlara bi çare bul artık.Amatör branşlar yalnız takılıyor.Maçlara bile gitmiyorsunuz.

Bütün branslari şaha kaldırdı büyük baskan.

Açıklayayım..

tüm maddeler boş ve anlamsız olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt