Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin, Rakip yöneticilerin Ünal Aysal döneminde bize bu kadar sataşması, Ünal Aysal'dan ne kadar rahatsız olduklarını gösteriyor. Şamar oğlanına döndüğümüz Adnan Polat döneminde ne kadar da dost idiler halbuki.

Yanlışları oldu elbette. Hatasız kul olmaz ama doğru yaptığı şeyler de ortada. Gereksiz kaosa lüzum yok. Futbol takımı da düzelecektir. Benim inancım tam.

Baskan seni destekliyoruz, insallah bu gunleri bize tekrar yasatirsin ..

Ekli dosyalar

• GSGSG.webp
    GSGSG.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 64
[attachment=9953:GSGSG.jpg]

Baskan seni destekliyoruz, insallah bu gunleri bize tekrar yasatirsin ..

Ekli dosyalar

• GSGSG.webp
    GSGSG.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 296
3yilda bu adam ne yapti?

2 sampiyonluk

1 t.kupasu

1 emir kupasi

2 super kupa

Kadin basketbolda ne varsa 1 yilda aldi hemde feneve koyarak yani maksimum basariyi aldi, daha iyisi yapilmaz

erkeklerde final 8de kaldik ilk kez

drogba, sneijder,mancini gibi adamlar getirdi! 4yil once kim inanirdi?

+ bu basarilar kolay gelmedi

play off kurdular

hakemler cok art niyetli oldu

tupcu ve azize pisliklerine ragmen

bunlari sayarsak adam iyi isler yapti

- tarafi ise

Gelirleri iyi degerlendirmemesi oldu

Galatasaray karlilik olarka son 2 yilda 70% gibi bir rekor gelir saglarken ona ragmen finansal krediler ve borclar ile toplam sermaye dengeleyemedi

giderlerde en cok oyuncu harcamalari ve yuksek maas uretleri ile mac primleri cok oldu

Yanindakileri acil değiştirmesi gerekir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amatör branşlar Allaha emanet biraz erkek basketbol dışında diğerlerini ipleyen yok...

3yilda bu adam ne yapti?

2 sampiyonluk

1 t.kupasu

1 emir kupasi

2 super kupa

Kadin basketbolda ne varsa 1 yilda aldi hemde feneve koyarak yani maksimum basariyi aldi, daha iyisi yapilmaz

erkeklerde final 8de kaldik ilk kez

drogba, sneijder,mancini gibi adamlar getirdi! 4yil once kim inanirdi?

+ bu basarilar kolay gelmedi

play off kurdular

hakemler cok art niyetli oldu

tupcu ve azize pisliklerine ragmen

bunlari sayarsak adam iyi isler yapti

- tarafi ise

Gelirleri iyi degerlendirmemesi oldu

Galatasaray karlilik olarka son 2 yilda 70% gibi bir rekor gelir saglarken ona ragmen finansal krediler ve borclar ile toplam sermaye dengeleyemedi

giderlerde en cok oyuncu harcamalari ve yuksek maas uretleri ile mac primleri cok oldu

Ekonomik olarak daha iyiye gitmemiz gerekirken, yukarıda işaretlediğim kısım ve son sermaye arttırımını istediğimiz döngüde yapamayışımız bizi biraz sıkıntıya soktu. Ama başkan bu sıkıntıları giderecektir.

Ekonomik olarak daha iyiye gitmemiz gerekirken, yukarıda işaretlediğim kısım ve son sermaye arttırımını istediğimiz döngüde yapamayışımız bizi biraz sıkıntıya soktu. Ama başkan bu sıkıntıları giderecektir.

Sermaya artirimina gitseydik zaten bugun ekonomik olarak tavan yapacaktik

2 yildir aglayan fenerliler istedigi sonunda oldu, ve onumuze engel koydular ve baskan sermaye artirimi yapamadi

Sermaye artirimi legal birseyken medya ve fbli basbakan korktu GS buyemesinden ve engel koydular karsimiza

+ en komik olan seyde, sanki devleti dolandirmis gibi haber yaptilar

Birde bu ezikler bizim devletten vergi kacirdigimizi bile iddaa ettiler

neyse hayirlisi , herkez padisahin veziri olup kendini korur ama Galatasaray hep bagimsizdir ve herzaman bu tur engellerle bogasacaktir

Sermaya artirimina gitseydik zaten bugun ekonomik olarak tavan yapacaktik

2 yildir aglayan fenerliler istedigi sonunda oldu, ve onumuze engel koydular ve baskan sermaye artirimi yapamadi

Sermaye artirimi legal birseyken medya ve fbli basbakan korktu GS buyemesinden ve engel koydular karsimiza

+ en komik olan seyde, sanki devleti dolandirmis gibi haber yaptilar

Birde bu ezikler bizim devletten vergi kacirdigimizi bile iddaa ettiler

neyse hayirlisi , herkez padisahin veziri olup kendini korur ama Galatasaray hep bagimsizdir ve herzaman bu tur engellerle bogasacaktir

Sermaye arttırımını Fenerbahçe her sene yapıyordu. Ama biz yapınca dediğin gibi illegal oldu.

Devletten vergi kaçırmadık ama bir tweet yüzünden devlet vergi borcu faturası çıkardı.

Aynen kardeşim, her şeyin hayırlısı.

SEKİZİNCİ KEZ ŞAMPİYONUZ - 10.05.2014 16:31 (TS BASKETBOL) / Galatasaray.org

Allahtan iplemiyoruz her bransta voleybol haric sampiyonluk :(

Iplesek ne olacak acaba

örnek verdiğin branşa bak...insan biraz utanır şu örneği verirken..fenevde masa tenisinde her sene şampiyon oluyor onu ne yapaağız..aslında sen ne demek istediğimi çok iyi anladın ama sırf muhaliflik olsun diye cevap veriyorsun..peki sana soru bu sene tarih yazan bayan baskette yaprak dökümüne ne diyeceksin yada erkek basketbolda gene fenev elimizden adam çalarken ne diyeceksin voleybola hiç girmiyorum herkes transferlerini bitirdi bizimkiler hala tek bi transfer bile yapmadılar..kabul et şuanda Galatasarayda futbol dışı branşları kimse umursamıyor..

örnek verdiğin branşa bak...insan biraz utanır şu örneği verirken..fenevde masa tenisinde her sene şampiyon oluyor onu ne yapaağız..aslında sen ne demek istediğimi çok iyi anladın ama sırf muhaliflik olsun diye cevap veriyorsun..peki sana soru bu sene tarih yazan bayan baskette yaprak dökümüne ne diyeceksin yada erkek basketbolda gene fenev elimizden adam çalarken ne diyeceksin voleybola hiç girmiyorum herkes transferlerini bitirdi bizimkiler hala tek bi transfer bile yapmadılar..kabul et şuanda Galatasarayda futbol dışı branşları kimse umursamıyor..

Bayan Basketbol - 14 yil sonra sampiyon

Ilk avrupa kupasi

Turkiye kupasi

Erkek basketbol

Euroleague CF

14 yil sonra sampiyon

TR kupasi finalde kaybettik

Kurek son 2 sene sampiyonluk

Erkek su topu 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez LEN Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkarak yine tarihinde ilk kez son 16 turuna kalmıştır.

2012-2013 lig sampiyonlugu

Bayan su topu 2014 lig sampiyonlugu

Amator brans dedin sen bana.

Voleybol haric her bransta sampiyonluk + basari.

Oyuncular ayrilabilir, Alba'nin gidisine senden cok uzuldum rahat ol ama kalmak istemeyen adami zorla tutamazsin. Isterse tum takim gitsin, eger basarilar devam edecekse sorun yok!! Basarisizliklar baslarsa hesap sorulur.

Allahtan hic bir amator brans umrunda degil baskanin. Adnan Polat doneminde zaferden zafere kosuyorduk, kume dusen takimlar nerelere geldi. Utanacakmisim.. Hem amator brans de hemde verdigim ornege kiz.

Senin amator branstan anladigin sadece voleybol mu?

Gerci ordada basarili olunca orasida amator brans olmaktan cikar.

Bayan Basketbol - 14 yil sonra sampiyon

Ilk avrupa kupasi

Turkiye kupasi

Erkek basketbol

Euroleague CF

14 yil sonra sampiyon

TR kupasi finalde kaybettik

Kurek son 2 sene sampiyonluk

Erkek su topu 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez LEN Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkarak yine tarihinde ilk kez son 16 turuna kalmıştır.

2012-2013 lig sampiyonlugu

Bayan su topu 2014 lig sampiyonlugu

Amator brans dedin sen bana.

Voleybol haric her bransta sampiyonluk + basari.

Oyuncular ayrilabilir, Alba'nin gidisine senden cok uzuldum rahat ol ama kalmak istemeyen adami zorla tutamazsin. Isterse tum takim gitsin, eger basarilar devam edecekse sorun yok!! Basarisizliklar baslarsa hesap sorulur.

Allahtan hic bir amator brans umrunda degil baskanin. Adnan Polat doneminde zaferden zafere kosuyorduk, kume dusen takimlar nerelere geldi. Utanacakmisim.. Hem amator brans de hemde verdigim ornege kiz.

Senin amator branstan anladigin sadece voleybol mu?

Gerci ordada basarili olunca orasida amator brans olmaktan cikar.

bunlar benim sorduğum soruların cevabı değil..ayrıca bayan basketteki başarının tamamı koça ve oyunculara ait yönetime kalsa branşı fazlalık olarak görüyorlar hersene bütçe küçüldükçe küçülüyor bi iki seneye zaten kapatırlar..bu seneki üçleme olmaa idi bu sene bile kapatma olayını konuşacaklarında adım gibi eminim..sen bana şunu söyle efsane bi sezon geçiren bi takım nasıl dağıtılır bunu izah et önce ?

bunlar benim sorduğum soruların cevabı değil..ayrıca bayan basketteki başarının tamamı koça ve oyunculara ait yönetime kalsa branşı fazlalık olarak görüyorlar hersene bütçe küçüldükçe küçülüyor bi iki seneye zaten kapatırlar..bu seneki üçleme olmaa idi bu sene bile kapatma olayını konuşacaklarında adım gibi eminim..sen bana şunu söyle efsane bi sezon geçiren bi takım nasıl dağıtılır bunu izah et önce ?

Oyuncu ayrilmak istiyorsa ne yapacaksin? Zorlami tutacaksin? Kulubun baskani A.Yildirim degil, zorla sporcu alip getirilmiyor bu kulube.

Oyuncu ayrilmak istiyorsa ne yapacaksin? Zorlami tutacaksin? Kulubun baskani A.Yildirim degil, zorla sporcu alip getirilmiyor bu kulube.

gerek ışıl gerekse alba 2 ay önce rus takımlarına imza attmışlar ,bizimkilerin teklifi bile yok artık nasıl branş yönetiliyor sen düşün...

1 hafta 5 kupa ! 6. kupa yolda ! (vs.Şikeciler | Yıldız Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası Finali)

Biz umursuyoruz başkan da umursuyor Adnan Polat dönemiyle karşılaştırman yeterli

Daha iki sene önce "Amatör branch" diye Fenerbahce ile alay edenler, birden kudurmaya basliyor. Amatör branchlarda basari = Para... Sen oraya cok para akitip, kaliteli isimleri toplarsan tabiki basarili olursun... Basarili oluyoruz, ama cokta para harciyoruz.

Bakin bu hatayi Fenerbahce yillarca yapti, Aciz Yildivim daha bir sene önce hüngür hüngür agladi Devlet amatör branchlara yardim etmiyor diye, 100 Milyon üzere zarar edilmis diye.Ve adamlarin arkasinda kac tane hasta fenerli sponsor var, bu isleri yürüten.

Bedri Baykam tipinde insanlarin "Türkiye´nin en büyük spor kulübü Fenerbahce" yada "Siz su an FB´nin kac branchda sampiyonluk icin yaristigini biliyormusunuz" demelerinden baska ne türlü prestij edinebildiler bu branchlar ile ?

Kapatilsin asla demiyorum, ama ütopik yatirimlar bizi uzun vadede sadece büyük zararlara sokar. Birazcik Bayern Münih´ örnek alin arkadas ya... Adamlar istese Euroleague tarihinin en kaliteli kadrosunu kurarlar basketbolda, ve adamlari maddi anlamda kasmaz bile. Ama herifler "mali disziplin" enilen kelimeyi benimsemisler. Öyle öyle buralara gelmisler.

Biz ise aptal gibi camdan atliyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt