örnek verdiğin branşa bak...insan biraz utanır şu örneği verirken..fenevde masa tenisinde her sene şampiyon oluyor onu ne yapaağız..aslında sen ne demek istediğimi çok iyi anladın ama sırf muhaliflik olsun diye cevap veriyorsun..peki sana soru bu sene tarih yazan bayan baskette yaprak dökümüne ne diyeceksin yada erkek basketbolda gene fenev elimizden adam çalarken ne diyeceksin voleybola hiç girmiyorum herkes transferlerini bitirdi bizimkiler hala tek bi transfer bile yapmadılar..kabul et şuanda Galatasarayda futbol dışı branşları kimse umursamıyor..
Bayan Basketbol - 14 yil sonra sampiyon
Ilk avrupa kupasi
Turkiye kupasi
Erkek basketbol
Euroleague CF
14 yil sonra sampiyon
TR kupasi finalde kaybettik
Kurek son 2 sene sampiyonluk
Erkek su topu 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez LEN Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkarak yine tarihinde ilk kez son 16 turuna kalmıştır.
2012-2013 lig sampiyonlugu
Bayan su topu 2014 lig sampiyonlugu
Amator brans dedin sen bana.
Voleybol haric her bransta sampiyonluk + basari.
Oyuncular ayrilabilir, Alba'nin gidisine senden cok uzuldum rahat ol ama kalmak istemeyen adami zorla tutamazsin. Isterse tum takim gitsin, eger basarilar devam edecekse sorun yok!! Basarisizliklar baslarsa hesap sorulur.
Allahtan hic bir amator brans umrunda degil baskanin. Adnan Polat doneminde zaferden zafere kosuyorduk, kume dusen takimlar nerelere geldi. Utanacakmisim.. Hem amator brans de hemde verdigim ornege kiz.
Senin amator branstan anladigin sadece voleybol mu?
Gerci ordada basarili olunca orasida amator brans olmaktan cikar.