Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir azize bak bir de bizim başkana.keşke bir 10 sene çnce gelseydi Ünal başkan.herşeyde fersah fersah öndeyiz fenerden.tabi fenerinde üstün olduğu noktalar,uzmanlıkları var mesela şike,taraftarı terörize etme,şerefsizlik vs. haklarını vermemiz lazım

Daha iki sene önce "Amatör branch" diye Fenerbahce ile alay edenler, birden kudurmaya basliyor. Amatör branchlarda basari = Para... Sen oraya cok para akitip, kaliteli isimleri toplarsan tabiki basarili olursun... Basarili oluyoruz, ama cokta para harciyoruz.

Bakin bu hatayi Fenerbahce yillarca yapti, Aciz Yildivim daha bir sene önce hüngür hüngür agladi Devlet amatör branchlara yardim etmiyor diye, 100 Milyon üzere zarar edilmis diye.Ve adamlarin arkasinda kac tane hasta fenerli sponsor var, bu isleri yürüten.

Bedri Baykam tipinde insanlarin "Türkiye´nin en büyük spor kulübü Fenerbahce" yada "Siz su an FB´nin kac branchda sampiyonluk icin yaristigini biliyormusunuz" demelerinden baska ne türlü prestij edinebildiler bu branchlar ile ?

Kapatilsin asla demiyorum, ama ütopik yatirimlar bizi uzun vadede sadece büyük zararlara sokar. Birazcik Bayern Münih´ örnek alin arkadas ya... Adamlar istese Euroleague tarihinin en kaliteli kadrosunu kurarlar basketbolda, ve adamlari maddi anlamda kasmaz bile. Ama herifler "mali disziplin" enilen kelimeyi benimsemisler. Öyle öyle buralara gelmisler.

Biz ise aptal gibi camdan atliyoruz...

nerde o paralar. her branş'da fb yarısı kadar bile yok bütçeler. ayrıca bayern neden örnek olsun almanlar basketbol'da başarısız olması bizi ilgilendiren bir durum değil. kurabiliyorlarsa kursunlar görelim. amerika'da da futbol'a ilgi yok kapatalım futbol takımını aynı mantıkla. bayern gibi futboldan ibaret bir klüp değiliz.

Bugünde kupa aldık başkan :D

nerde o paralar. her branş'da fb yarısı kadar bile yok bütçeler. ayrıca bayern neden örnek olsun almanlar basketbol'da başarısız olması bizi ilgilendiren bir durum değil. kurabiliyorlarsa kursunlar görelim. amerika'da da futbol'a ilgi yok kapatalım futbol takımını aynı mantıkla. bayern gibi futboldan ibaret bir klüp değiliz.

Kardes affedersin ama sen unutmaki Almanlar nerdeyse her spor dalinda vardir. Adamlar her spor dalina inanilmaz önem veriyorlar, ve egitim üst düzeydir. Ancak her spor dali tabiki büyük bir ilgi getirmez. Ama adamlar egitimini veriyorlar, gencleri yetistirip topluma kazandiriyorlar, paralari carcur edip yildizlara döktürmüyorlar... Almanya´da yabanci siniri diye birsey yok. Bayern Münih parayi basar, istedigi kadroyu kurar TÜRK TAKIMI gibi hareket ederse eger. Ama adamlar ozaman Bayern münih olamazlardi

Affedersin ama Bayern Münih´de sadece Futbol´dan ibaret degildir...

- Eishockey

- Santranj ( Bunun spor kategorisine girdigini bilmeyenler vardir)

- Basketbol

- Bowling

- Baseball

- Hakemlik egitimi

- Masa Tenisi

- Beden Egitimi

Niye mi Bayern Münih´i örnek aliyorum ? Adamlar maddi olarak dünyanin en saglam Spor Kulübü ve arkalarinda ne Devevlet nede arap bir Petrol Babasi var. Adamlar mesela Basketbol´da alman birinci ligine yükskelseldikten sonra yatirim yapmaya basladilar. Yatirdiklari para yillik 9-13 Milyon avro arasi. Öbür branchlar ise cok makul fiyatlar ile, sporcu yetistirme adina yürütülür.

Türkiye´de ise borcun icine batmis Fenerbahce ve Galatasaray gibi takimlarin sadece Erkek Basketbol icin 20 Milyon ve 13 Milyon avro harcadigi gercegi vardir. Ve bunun üzerine birde baska branchlarda bile sidik yarisina girdiklerini belirtmek lazim. (Kadin Basketbol, Voleybol falan) Tabiki iki kati olmasa bile, Fenerbahce bizden daha fazla harciyor. Ama Fener´e o branchlarda özel olarak destek veren fanatikler var. KOC,Ülker, Özdemir bizde öyle adamlarda yok. Bunu unutma..

Yani güzel kardesim.... Galatasaray´da her branch olsun, ama akilli bir sekilde yönetilsin. Önemli olan basari degil, önemli olan sporcu yetistirmek o branchlarda, topluma kazandirmak. Bu tabi benim nacizane fikrim.

Kardes affedersin ama sen unutmaki Almanlar nerdeyse her spor dalinda vardir. Adamlar her spor dalina inanilmaz önem veriyorlar, ve egitim üst düzeydir. Ancak her spor dali tabiki büyük bir ilgi getirmez. Ama adamlar egitimini veriyorlar, gencleri yetistirip topluma kazandiriyorlar, paralari carcur edip yildizlara döktürmüyorlar... Almanya´da yabanci siniri diye birsey yok. Bayern Münih parayi basar, istedigi kadroyu kurar TÜRK TAKIMI gibi hareket ederse eger. Ama adamlar ozaman Bayern münih olamazlardi

Affedersin ama Bayern Münih´de sadece Futbol´dan ibaret degildir...

- Eishockey

- Santranj ( Bunun spor kategorisine girdigini bilmeyenler vardir)

- Basketbol

- Bowling

- Baseball

- Hakemlik egitimi

- Masa Tenisi

- Beden Egitimi

Niye mi Bayern Münih´i örnek aliyorum ? Adamlar maddi olarak dünyanin en saglam Spor Kulübü ve arkalarinda ne Devevlet nede arap bir Petrol Babasi var. Adamlar mesela Basketbol´da alman birinci ligine yükskelseldikten sonra yatirim yapmaya basladilar. Yatirdiklari para yillik 9-13 Milyon avro arasi. Öbür branchlar ise cok makul fiyatlar ile, sporcu yetistirme adina yürütülür.

Türkiye´de ise borcun icine batmis Fenerbahce ve Galatasaray gibi takimlarin sadece Erkek Basketbol icin 20 Milyon ve 13 Milyon avro harcadigi gercegi vardir. Ve bunun üzerine birde baska branchlarda bile sidik yarisina girdiklerini belirtmek lazim. (Kadin Basketbol, Voleybol falan) Tabiki iki kati olmasa bile, Fenerbahce bizden daha fazla harciyor. Ama Fener´e o branchlarda özel olarak destek veren fanatikler var. KOC,Ülker, Özdemir bizde öyle adamlarda yok. Bunu unutma..

Yani güzel kardesim.... Galatasaray´da her branch olsun, ama akilli bir sekilde yönetilsin. Önemli olan basari degil, önemli olan sporcu yetistirmek o branchlarda, topluma kazandirmak. Bu tabi benim nacizane fikrim.

beden eğitimi satranç bowling şube mi sayalım :) futbol'dan başka hiçbir ciddi branşda iddiası olmayan klüp futbol klübüdür. orada da ülkesinde tekel olmanın getirilerini kullanıyorlar. futbol'a 100m ayırıp basketbol'a 15m ayıramıyorsan kapatacaksın branşları spor klübü olduğunu iddia etmeyeceksin. amaç sporcu yetiştirmekse bu tüm branşlar için geçerli ayrıca milli takımlarından da görüldüğü gibi bu konuda da pek başarılı değiller

beden eğitimi satranç bowling şube mi sayalım :) futbol'dan başka hiçbir ciddi branşda iddiası olmayan klüp futbol klübüdür. orada da ülkesinde tekel olmanın getirilerini kullanıyorlar. futbol'a 100m ayırıp basketbol'a 15m ayıramıyorsan kapatacaksın branşları spor klübü olduğunu iddia etmeyeceksin. amaç sporcu yetiştirmekse bu tüm branşlar için geçerli ayrıca milli takımlarından da görüldüğü gibi bu konuda da pek başarılı değiller

Mesele herzaman ilgidir... Futbol ile öbür branchlara olan ilgi kiyaslanamaz. Buda demek oluyorki Talentpool öbür branchlarda kistli... Bir kurus getirisi olmayan branchlara Milyon dolarlar yatirmak maddi anlamda "cehalettir" baska bir aciklamasi olamaz.

Sporcu yetistirmek sosyal bir sorumluluktur, illaki o oyuncular profesyonel olacak diye bir kaide yoktur. Ancak Türkiye´de sportif mentalite gelismedigi icin, bunu anlayamayanlar olacaktir tabi. Öyle Milyon dolarlar carcur edilmedigi icin bir spor dalini kaldirmak, neyin kafasidir ? Almanya´da Bayern Münih dahil her Spor Kulübü´nün mümkün oldukca topluma sportif anlamda hizmet vermeye calisir.

Kadin Basketbol´a, Voleybola Women-NBA, ve dünyanin yildizlarini getirmek ile sadece gonu tatmin edersin, sana prestij anlamda birsey kazandirmaz. Yoksa Fenerbahce Avrupa´da dillerden düsmezdi..

Almanya Dünya´nin 3 Numarali spor Ülkesidir... Rusya ve Amerika´dan sonra Olimpiyatlardaki en basarili Ülke Almanya´dir.

1 USA Vereinigte Staaten

2399

2 RUS Russland[1]

1529

3 GER Deutschland[2]

1305

4 GBR Vereinigtes Königreich

779

5 FRA Frankreich

671

Bu Toplum olarak spora önem vermenin ve sporcu yetistirmenin bir ürünüdür. Her Kulüb branchlarda egitime cok büyük önem verir, ve bunu nerdeyse butün kulüpler laiki ile yaptigi icin, adamlar bukadar basarilidir...

Biz cok büyük bir Kulubüz, o yüzden mi ayirabiliyoruz bu branchlara o paralari ? Bayern Münih yillik 400.000.000 Euro geliri olan bir Takim ve adamlarin borcu yok. Ama buraya kadar mali disziplin ile geldiler, ve adamlar hic bir sekilde bozmuyor. Bu adamlar isteseler 100.000.000 avro yatirirlar basketbol subesine, ve adamlari maddi anlamda bir gramm bile bozmaz.

Bu takimi örnek almayalim diyorsun yani. Biz biliyoruz mevzuyu bu adamlar bilmiyor :D

10325229_737730769618954_8198011716138098132_n.jpg

Ben bunu photoshop biliyordum ya. :D

Uefa klup lisansını onaylamis 2014 2015 icin tskler baskan

Çok tirsiyordum ceza gelecek diye

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan eğer Mancini'yle devam etmeyi düşünüyorsan , şimdiden kendini gelecek seneki seçimlere hazırla. Çünkü iki sene sonra değil gelecek sezon sonunda bırakmak zorunda kalırsın.

başkan inş hatanın farkına varırsın devam etmezsın yada mancınıyı juve milan italya milli takımı ister de gider baska turlu kurtulamıcaz anlasılan...

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetici Emir Sarıgül, Soma'daki maden patlamasının ardından olay yerine giderek vatandaşların yanında bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı takımın yöneticisi Emir Sarıgül, Manisa'nın Soma ilçesinde madende meydana gelen patlamada yaşanan can kayıpları ve yaralanmalar üzerine harekete geçti.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ve yönetici Emir Sarıgül, Soma'da vatandaşlara yardım edebilmek adına Manisa'ya gitti. Ayrıca sarı-kırmızılı kulübün iki yardım tırı da Soma'ya ulaştı. Bu tırların birinde sıhhi ihtiyaç, diğerinde ise erzak olduğu belirtildi.

Başkan Ünal Aysal yaptığı açıklamada, "Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ailelerine gerekli yardımı yapacağız. Burada kardeşlerimizin acısını paylaşacağız ve tespitler yapacağız" dedi.

Yönetici Emir Sarıgül ise "Van depreminde olduğu gibi buraya yoğun şekilde geleceğiz. Galatasaray camiası olarak yaraları sarmaya çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Helal olsun.

Yüreği zengin biri olmak her şeyden önemli.

Bu arada futbolcular da kendi aralarında 5.2 Milyon TL yardım toplamış diyorlar Soma için.

Doğru ise onlara da helal olsun.

Hani deniyor ya hep başarılar gelir geçer asaletin bize yeter diye gerçekten çok doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt