Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak ve Selçuk için 5 sene sözlesme yapmasi çok yanlis oldu. Mevcut sözlesmelerinde iyilestirmeye gidilebilirdi.Türkiye ligini umursamayacak bir TD'ye yüklü sözlesme yapti. Anadolu takimi seviyesinde en az 10 tane oyuncuya sözlesme yapti.

Iyi bir sirket yöneticisi olsa bile futbola el atmasi yanlis oldu. Sermaye artirimi, yildiz transferleri konusunda basarili. Ama kadro mühendisligini yönetim yapmamali. Inanilmaz paralar zayi oldu. Sen sponsor, sermaye, isletme gibi konularla ilgilensen yeter. Hatta böyle devam edecekse onlarlada ilgilenme, git hayatini yasa.

Burak ve Selçuk için 5 sene sözlesme yapmasi çok yanlis oldu. Mevcut sözlesmelerinde iyilestirmeye gidilebilirdi.Türkiye ligini umursamayacak bir TD'ye yüklü sözlesme yapti. Anadolu takimi seviyesinde en az 10 tane oyuncuya sözlesme yapti.

Iyi bir sirket yöneticisi olsa bile futbola el atmasi yanlis oldu. Sermaye artirimi, yildiz transferleri konusunda basarili. Ama kadro mühendisligini yönetim yapmamali. Inanilmaz paralar zayi oldu. Sen sponsor, sermaye, isletme gibi konularla ilgilensen yeter. Hatta böyle devam edecekse onlarlada ilgilenme, git hayatini yasa.

acaba rica etsem kadro mühendisliği konusunda bizi biraz bilgilendirebilir misin??? gerçekten merak ettiğim bir kavram... nasıl bişey bu kadro mühendisliği ve nasıl yapılmalı?????

acaba rica etsem kadro mühendisliği konusunda bizi biraz bilgilendirebilir misin??? gerçekten merak ettiğim bir kavram... nasıl bişey bu kadro mühendisliği ve nasıl yapılmalı?????

Kadro kurmak. Nasil yapilmasi gerektigini bana sorma. Ben otorite degilim. sadece sonuçlari görür, onun degerlendiririm.

Kadro kurmak. Nasil yapilmasi gerektigini bana sorma. Ben otorite degilim. sadece sonuçlari görür, onun degerlendiririm.

sonuçlar 2 senedir gruplardan çıkan bir takım, 3 senede 2 şampiyonluk 1 ikincilik, gerçek manasıyla dünya yıldızlarını arenada seyretme keyfi... sen aksini düşünsen de bazı otoriteler bu işi biliyor galiba...

sonuçlar 2 senedir gruplardan çıkan bir takım, 3 senede 2 şampiyonluk 1 ikincilik, gerçek manasıyla dünya yıldızlarını arenada seyretme keyfi... sen aksini düşünsen de bazı otoriteler bu işi biliyor galiba...

Baskanin basarliarini her zaman takdir ediyorum. elestirdigim zaman anti Aysalciyim anlamina gelmez. Sadece son bir yildaki transfer politikasini begenmiyorum.

Bu sene ligi alamazsak kendisi bırakır başkanlığı.

kimi almayı düşünüyon acaba başkan ?yeni amrabatlar,yeni salihler mi var listede?forvette balotelli ve doumbiadan başkası kesmez bizi,bunu bil.

Töreyi kaçırma gözünü seveyim başkan.

Hiçbir zaman federasyona karşı bu kadar elimiz kolumuz bağlanmadı şu yabancı işini çöz başkan.

Yaman adamsın başkanım.Bu kellesini aldığın 2.hoca oldu.Doğru olanı yaptın ikisinde de.

Bizim insanımız kolay kolay yanlışını kabul edip rezil olmadıkça yanlışından dönmez. Ünal Aysal gerçekten ilginç ve çok zeki bir adam. Umarım bir daha böyle bir hata yapmaz.

Bp2J8vjIMAApcw-.jpg:large

bukez kımseyı dınlemeden hareket edecektır en doğru bildiğini yapacaktır.

eminim.

Luceyi ne yapar eder getirir. Aklın yolu bir çünkü.

İstediğimden değil yalnızca tüpçüye gıcıklık olsun diye F.T.'nin çift takım çalıştırması için teklifte bulunalım...

Fatih terimi kovması: doğru

Manciniyi getirmesi: yanlış

Mancini ile dostça ayrılması:doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt