Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye sürekli kötü örnek gösteriliyor? Polat, Canaydın v.s bunların kötü başkan oldukları zaten malum Aysal'ın da özellikle son bir senedir birçok hatası oldu. Eleştirmek ayıp değil.

Niye sürekli kötü örnek gösteriliyor? Polat, Canaydın v.s bunların kötü başkan oldukları zaten malum Aysal'ın da özellikle son bir senedir birçok hatası oldu. Eleştirmek ayıp değil.

Evet kesinlikle oldu

Lakin adamin uzerinde oyle bir baski var ki siyaset, devlet kurumlari ve federasyonlar tarafindan, hata yapmamasi mumkun degil

(Vergi borcu, sermaye arttiriminin engellenmesi, yabanci sinirinin dusurulmesi, saha ici hakem kararlari, saha disi federasyon kararlari). Biz basarili oldukca daha da cok uzerimize geliyorlar.

Fenev ve aziz son derece vuzyonsuz bir kulup ve baskan. Kendileri yurt disinda basarili olamadikkari icin bizim yukselmemizi engellemek istiyorlar. Bizi de pisliklerinin , batakliklarinin icerisine cekmek istiyorlar. Adamlarin tek kistasi ve hedefi bizi yakalamak. Bizim ise daha genis bir vizyonumuz var.

Simdi soruyorum: yabanci sinirlamasi kalksaydi, hukumet ve tff teknik direktorumuzu ayartmasaydi, spk sermaye arttirimini onaylasaydi ve federasyonlar biraz olsun adaletli davransalardi bu sezon nerelerde olurduk?

Ben cevabini vereyim: lig samliyonu, kupa sampiyonu ve buyuk olasilikla cl'de ceyrak veya hatta yari final

Unal aysal'i elestirmeden once bunlari da dusunmek lazim

Ünal Aysal'ı eleştiren kuştur, 3 senede 2 şampiyonluk,1kupa, 2süperkupa aldık. 3üncü senede şampiyon olamadık ama üzerimize oynanan oyunlara rağmen 2ncilik başarıdır.

Bir defa FATİH TERİM BİZİ SEZON ORTASINDA TERKEDİP GİTMİŞTİR sokun şunu kafanıza.

Ünal Aysal'ı eleştiren kuştur, 3 senede 2 şampiyonluk,1kupa, 2süperkupa aldık. 3üncü senede şampiyon olamadık ama üzerimize oynanan oyunlara rağmen 2ncilik başarıdır.

Bir defa FATİH TERİM BİZİ SEZON ORTASINDA TERKEDİP GİTMİŞTİR sokun şunu kafanıza.

Pardon,istifa mi etti de birakip gitti ?

normal bir ortam olsa arayi diger takimlarla coktan acmistik bunu görmeyen net art niyetlidir. bu düzensiz pis ortama göre cok cok cok basarilidir kendisi baska birisi olsa su anda bu serefsizleri yaliyor olurdu.

Evet kesinlikle oldu

Lakin adamin uzerinde oyle bir baski var ki siyaset, devlet kurumlari ve federasyonlar tarafindan, hata yapmamasi mumkun degil

(Vergi borcu, sermaye arttiriminin engellenmesi, yabanci sinirinin dusurulmesi, saha ici hakem kararlari, saha disi federasyon kararlari). Biz basarili oldukca daha da cok uzerimize geliyorlar.

Fenev ve aziz son derece vuzyonsuz bir kulup ve baskan. Kendileri yurt disinda basarili olamadikkari icin bizim yukselmemizi engellemek istiyorlar. Bizi de pisliklerinin , batakliklarinin icerisine cekmek istiyorlar. Adamlarin tek kistasi ve hedefi bizi yakalamak. Bizim ise daha genis bir vizyonumuz var.

Simdi soruyorum: yabanci sinirlamasi kalksaydi, hukumet ve tff teknik direktorumuzu ayartmasaydi, spk sermaye arttirimini onaylasaydi ve federasyonlar biraz olsun adaletli davransalardi bu sezon nerelerde olurduk?

Ben cevabini vereyim: lig samliyonu, kupa sampiyonu ve buyuk olasilikla cl'de ceyrak veya hatta yari final

Unal aysal'i elestirmeden once bunlari da dusunmek lazim

Siyasi baskıya veya şu ortama hak veriyorum ama biraz kendi hataları da yok mu? Yani seçime gidip yönetimi güçlendirse her şeyi ben bilirim kafasından vazgeçseydi şu an bu durumda mı olurduk?

Bana göre bunların dışında bir sürü hatası, yanlışı var ha benim buradan istifa şu bu dememle de kimse gitmeyecek ama milletin yanlış gördüğü konuları eleştirme hakkı olsun. Forumda Aysal'ı eleştiren Terimci oluyor ki ben ikisini de sevmiyorum mesela.

Ben de aksine ikisini de seviyorum :D

Ama şu bir gerçek ki muazzam zor ve haksız şartlarda bir rekabetin içindeyiz. Ünal Aysal'ın yapabildiklerini yapacak 2. bir kişi çıkamazdı. Kötüden örnek olmaz düşüncesine katılıyorum ama Adnan Polat gibi aman sorun çıkmasın diye Aziz ve siyasilerin kucağından inmeyen bir adamdan sonra Aysal'ın el üstünde tutulması da anlayışla karşılanmalı.

Terim meselesini tekrar açmayacağım ama Ünal Aysal'ı eleştiren kuştur mantığın da çöp yani.Bu memleket ne çektiyse sorgusuz sualsiz biatçılardan çekti.Ünal Aysal'ın kendimizce yanlışlarını dile getirdiğimiz zaman kuş mu oluyoruz? Bırakın bu saçmalıkları.Kimse Ünal Aysal gitsin Polat gelsin demiyor ama siz de her yaptığı doğru demeyin bari.Sportif açıdan gördüğümüz kadarıyla eleştiri yapabiliriz pekala.Ekonomi politikaları hakkında da ekonomiyi bilenler konuşur.Ben kulaklarımı tıkamam ama sen kuş diye itham edersin hemen.

Son 1 senedir transfer politikasi fiyasko oldu. 3-4 senemizi alacak bu takimi dönüstürmek. Baska bir takimda 100-200 binden fazla alamayacak oyuncular 1 milyon aldigi için hiç bir yere gönderemeyecek. Elde senelerdir gönderilemeyen fuzuli zarar oyuncular var. Takimin içinde gruplasma yaratan oyunculara 5'er sene imza attirdi. Futbolun mantigina uymayan ne varsa yapiyor. Meseleleri yoluna sokamazsa ilk iki senedeki basarilarini hiç etmis olur.

Mantıklı eleştiri tabi ki yapılabilir.

Ekonomik yönden dikkatsiz davrandığı söylenebilir.

Ama transferlerin yapılmasında payı yüzde 50dir, Hocaların isteklerini yerine getirebilmek için kaynak yaratmakta aceleci davranmıştır.

En çok da Dolar- Euronun artmasını ön görememiştir.

Ama diğer başkanlar ile kıyaslandığında en iyilerden biridir.

bugün verdiği karar, namuslu, ahlaklı sporserverler için milattır bana göre. arkandayız başkanım

''In an unfortunate chain of events it is a realistic possibility that the turkish league final game 7 may not be played, tonight or at all! the health and safety of the players, coaches and team officials is the # 1 concern of galatasaray sports club. the league levied a fine monetary against fenerbahce for the behavior of their home fans during game 5. these sanctions did not meet the standards of the galatasaray officials. no player deserves to be kicked, punched, spit on, insulted and threatened during the competition of a professional game, in a professional league! in a statement made by galatasaray team president, the club is also considering withdrawing both the men’s and women’s basketball teams from participating in the turkish leagues next season. all support and respect is given to president ünal aysal for standing his ground and honoring his principals and his players.''

Pops Mensah Bonsu

Galatasararay Sözlük'ten alıntıdır.

Kendi yaşantılarında Özhan Canaydın ve Adnan Polat tan başka başkan görmemiş adamlar Ünal Aysal a saydırıyorlar.

Hataları elbette var ve bunlar eleştiriliyor, eleştirilecek. Eğer ki o koltuğun ağırlığı altında ezilmeye başlarsa o koltuğu bırakacak

Ama 17 Haziran da bu adamın mangal gibi yüreği olduğunu gördük.

Bugünün Türkiyesinde bu yüreği ortaya koyacak adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bence kıymetini bilin.

BERkay & eKİN & Berkin

BqgUJo_CcAAo3th.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt