Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BqgUJo_CcAAo3th.jpg

vay be ne buyuk laf:)

Kimse kızmasın. Başarıları var ama şu an itibariyle her şey tepetaklak gidiyor. Mancini'nin gidişi ve ardından yaşanan hoca arayışı sürecinde tam bir çuvallama yaşadık. Geçen sene çöpe giden paralar da cabası. Bunun başlıca sorumlusu kendisidir. Önümüzdeki sene yaşanabilecek olası kötü bir senaryoda yapılan eleştirilerin dozu misliyle artacaktır. Bu işin fıtratında var maalesef.

Kimse kızmasın. Başarıları var ama şu an itibariyle her şey tepetaklak gidiyor. Mancini'nin gidişi ve ardından yaşanan hoca arayışı sürecinde tam bir çuvallama yaşadık. Geçen sene çöpe giden paralar da cabası. Bunun başlıca sorumlusu kendisidir. Önümüzdeki sene yaşanabilecek olası kötü bir senaryoda yapılan eleştirilerin dozu misliyle artacaktır. Bu işin fıtratında var maalesef.

Gelde bunları aysal fan boylara anlat renkdaş

Hesap Makinesi

Denizli`den başka çaresi yok. Mecbur onu getirmek zorunda kalacak. Çok hata yapıyor çok.

Tapatalk v2

Geçen sene bu zamanlarda insanların Ünal Aysal ile ilgili düşünceleri ve şimdi olan düşünceleri arasında çok fark var. Kulübü bir süredir iğrenç yönetiyor. Hajrovic'te tüy dikti.

Suyun ısınıyor başkan. Sezgin'in Polat'ı indirmesi gibi, seni de yanındaki vizyonsuzlar bitirecek.

hayroviçten birşey kazanacağımızdan değil de bu tarz amatörce hataları nasıl yapıyoruz anlamak zor,üstelik önümüzde ribery örneği varken,başkan keşke seçime gidip yanındakileri temizleseydi,tek adam olacağım diye yönetim içindeki muhalefeti saf dışı bıraktı, sporla alakası olmayan adamlara sırtını dayadı sonuç ortada

candan ercetini, bülent tulunu, bide 1934 dogumlu 2.asbaskan kankini al ve güle güle sayin ünal aysal ... son zamanlarda verdigin zararlarin hatti hesabi yok ... simdide hajrovic vakasi ...

Başkan şu işe yaramaz adamları nerden buldun yönetime aldın.

Yahu bu yönetimdekiler ne iş yapar.

Adnan nas ümit özdemir Candan Erçetin mehmet karlı bunlar ne iş yapar.

Ali dürüst gibi bir adam var bu adamı kovuyorsun.

Adnan Öztürk gibi bir adam ki Şikecilerin dilinden bu adam anlıyor onları tokatliyor, borsaya hakim sen bu adamı kovuyorsun.

Albayrak gibi bir adam var takımın dilinden anlıyor sen bunu da kovuyorsun.

Boşuna uğraşma başkan Turkiyede kurumsallaşma olmaz işte görüyoruz.

Tez zamanda seçime git yeni yönetimini kur güçlü bir yönetim kur yoksa gidişat hiç iyi değil.

Arkadaş, başarılarını nasıl takdir ediyorsak, yaptığı hataları da söyleyeceğiz. Asıl söylemezsek kötülük etmiş oluruz. Dost acı söyler diye boşuna mı demişler? Biz biatçı camia değiliz, bu yüzden farklıyız.

3 hafta once baskan hoca yok transfer yok sponsor yok hıcbıseyımız bellı degıl demıstım hala da devam edıyor.

net bi sekilde soyluyorum

hamzayi getirecek kalibresi yok

klubu yonetecek bilgiside yok

bir insan iki kere ust uste facia yaaamaz yk degistirip

tez elden yol almali yoksa sonumuz cok rezil

hep dedigimiz gibi basarili oldugu yalanida boylece ortaya cikti

denklemden terimi cikarinca 15 puan fark attigi takimdan 15 puan fark yedi

hadi tamam anlasamadi yolladi diyelim peki ya sonrasi?

o kismi daha icler acisi

Emir Sarıgül, Adnan Nas, Candan Erçetin, Özkan Olcay (yaşı nedeni ile), Ümit Özdemir gibi isimler ve futbol için bilgisi taraftardan fazla olmayan Sedat Doğan, Mehmet Karlı gibi isimler ile imkansız başarı.

çuvalladın başkan bunu kabul et bi kere. yönetim kadron çok kötü, hoca seçimlerin berbat, transferlerle taraftarın gönlünü hoş ediyordun artık o da kalmadı. hele hayroviç olayındaki zararı üstlenmezsen sana 1 gram sevgim kalmaz artık.

Manciniyi yollayarak en büyük hatasını gerçekleştirdi bu ne la don değişir gibi hoca mı değişir

net bi sekilde soyluyorum

denklemden terimi cikarinca 15 puan fark attigi takimdan 15 puan fark yedi

dostum şöyle birşey de var terim in topladığı ile mancinin topladığı puan arasında da fark yok, bak Ünal Aysalı savunmak için söylemiyorum. Mancini'yi taraftarın ağazına bakıp esas ne yapacağı görülecek olan bu senede, iç çamaşırı değişir gibi hoca değiştiren adamı savunmam elbet. Orada durum şu Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu sene puan kaybetmedi, geçtiğimiz senelerle bu sene arasında öyle aman aman bir puan farkı yok yani takımın alabileceği puan bu, belki daha fazlasını alabilirdik saçma salak goller kaçırdık, saçma salak puanlar kaybettik ama o puan durumu dediğim gibi tamamen Fenerbahçe'nin puan kaybetmemesi. neyse Ünal Aysalı savunmuyorum yanlış anlamada :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt