Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Ünal Aysal’dan Taziye Mesajı

Real Madrid'in efsanevi futbolcusu ve Onursal Başkanı Alfredo Di Stefano’nun yaşama veda ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.

Dünya futbolunun bu acı kaybı için üzüntülerimizi belirtir, tüm sporseverlere ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Ünal Aysal

Başkan

Galatasaray Spor Kulübü

Mensaje de condolencia del Presidente Ünal Aysal

Me entristece conocer el fallecimiento del legendario jugador y Presidente de Honor del Real Madrid, Don Alfredo Di Stéfano.

Me gustaría resaltar nuestro dolor por esta gran pérdida para el mundo del fútbol y expresar nuestro más sincero pésame a todos sus seres queridos y a todos aquellos que le amaban.

Ünal Aysal

Presidente

Galatasaray SK

asunynyb.jpg

sol alttaki fotodaki bizim başkan mı

fiko ve rıdvan aynı koltukta mı oturuyor?

Koltuk düzenini öyle ayarlamışlar öyle kafaya göre oturamiyorsun.

Bu olayı terimin ki ile kıyaslamak doğru değil.

Taraftar'dan Başkan'a; Sende mi Brütüs? :mad-49:

Şu paylaşılan görüntülerin hiçbir izahı olamaz artık... Senin ne işin var elin bir numaralı şikeci ve rüşvetçi fenerlisinin vizyon toplantısında!! Ne işin var tüpçü denen bir numaralı Galatasaray düşmanının yanında?? Ulan bir tane bile adam kalmadı mı bu ülkede şu diktatör bozuntusunun karşısında dik durabilecek?? Herşeyinden iğreniyorum artık bu ülkenin!! :mad-49::mad-49::mad-49:

Ünal Başkan da artık sabaha kadar anlatsın... Hatta anlat anlat heyecanlı oluyor...

Toplantı ne toplantısı? Nasıl teriminkiyle kıyaslanmamalı

Rtenin vizyon toplantısı

Koltuk düzeni var orda önceden ayarlanmış isimler yazıyor tüpçünün yanına başkanı koymuşlar adam ne desin ben burda oturmam mı desin orda.

He dersen RTE nin toplantısında ne işi var başkanın 100 kere haklısın derim.

Koltuk düzeni var orda önceden ayarlanmış isimler yazıyor tüpçünün yanına başkanı koymuşlar adam ne desin ben burda oturmam mı desin orda.

He dersen RTE nin toplantısında ne işi var başkanın 100 kere haklısın derim.

Tüpçü umrumda değil onu rtenin kullandığı aşikar ben o toplantıya katılmasındayım

Başkan pes etmiş sanırım. Tüpçünün yanında oturması zorunlu olabilir ama daveti reddetmeyerek geri adım atmış diyebiliriz.

O kadarını bilemem ama bir oturma düzeni var yani

bunlar gerçekten çocukça seyler kım kımle oturmus ne yapmıs umrumda değil. hiç birimizinde olmaması lazım ancak bazı dönemler saliselık bır zamanda çekılmıs tek bır kare uzerınde buralarda ne fırtınalar koptu.bugun ki fotolar biraz empati yeteneğimizi sorgulamamıza sebebiyet verir umarım.

Davet edildiyse mecbur gitmiştir, pek memnun gözükmüyor zaten ama yine de hoşuma gitmedi.Duruşumuza ters bir algı yaratacak bu durum, savunulacak tarafı yok.

Yahu ne bekliyorsunuz ki bu adamlar iş adamı tutup galatasarayı Beşiktaş ı mı düşünecekler.

Tabi ki hükümet le ters dusmezler her türlü yağı çekerler.

Hatta kulüp başkanı da bunun için olurlar.

Biz de hala kulübün muhasebesini tutalım.

Bazilarimiz da sabriye yazık değil mi diye ağlasın. SabrI de alacağı parayı düşünüyordur şu anda eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt