Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bişi dicem de ağır kaçacak vazgeçtim demicem... :)

"davete icabet" etmekle, "emri altına girmek" arasındaki farkı anlamayanlara / anlayamayanlara / anlamak istemeyenlere davul zurna ne yazar?? :)

Başkanın sınır işine el atması lazım.Sadece resmi siteden açıklama yapmakla olmuyor.Basketteki gibi radikal kararlar almamız lazım.6+2 olsa bile yeter.

Eray a yüzde 900 zam yapmanın amacı nedir ?

Erayı Barcelona felan mı istiyor yoksa kulübün paraları sana çok mu geliyor da dağıtıyorsun?

Gidişat iyi değil Ünal aysal ipin ucunu kaçırdı.

Beşiktaş gibi olacağız ben soyleyeyim.

Hadi, Selçuk-Burak'ı işlerine daha iyi konsantre olup, takıma daha faydalı olmaları için zam yaptık diyelim. De Eray gibi içi boş bir adama bu zam nedir? Allah aşkına?

Ünal Aysal benim gözümde bitmiştir Eraya bu kadar para vermek istifa sebebidir.

Benim artık Ünal aysal ile ilgili düşüncelerim tamamen değişti.

Bu kulüp bu kadar kötü yonetilemez.

Tez zamanda gitmesi gerekir yoksa batacağız.

Birkaç milyon da bize at başkan ya. Nasılsa dağıtıyon herkese, bize de veriver ne olacak.

Başkan seni ne kadar desteklediğimi bilirsin ama olmuyor artık yani son verdiğin doğru karar FT'yi şutlamak oldu. O gün bugündür sallanıyoruz, nerde o eski seksi başkanımız, nerede şimdiki. Kusura bakma başkanım biz isimlere değil icraata bakarız.

Aslolan Galatasaray'dır, para söz konusuysa oraya da kanalize olurum ama.

Eray'a aklınımı kaçırtmak istiyorsun başkanım :(

yazık günah çocuğa insaf :(

Başkanım seni çok seviyorum ama sözleşme konusuna el atman lazım.Sözleşme konusuyla kim ilgileniyorsa derhal o kişiyi uzaklaştırmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt