Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Llorente,Cardozo,Campell,Doumbia gibi forvetler almamızı bekliyorum,feda-meda diyip ölü taklidi yapmayın.

Hadi, Selçuk-Burak'ı işlerine daha iyi konsantre olup, takıma daha faydalı olmaları için zam yaptık diyelim. De Eray gibi içi boş bir adama bu zam nedir? Allah aşkına?

De Eray kim hollandalı mı. :DD arkadaşlar adam 26 yaşında 3yüz bin avro kazanmasın mı . kurlardan haberiniz yok mu. euro 3 lira şuan

Ali Dürüst Finans işi uzmanı olarak geri dönmeli.

Adamın işi bu.

Boşu boşuna ince eleyip sık dokuyoruz demiyor, cidden yapıyordu bu işi.

Yeni geldiğinde hiç unutmam, bir sözü vardı. "Galatasaray parasını hovardaca harcamayacağız" demişti. Maalesef başkanım. Sözünü tutamadın. Geçen sene Aykut, Aydın. Bu sene de Eray. Bu adamlar ne hakla hiç oynamadan yattıkları yerden milyonlar kazanıyor? Olmadı başkan, olmadı. Hovardacayı geçtim artık hunharca para harcayama başladın. Üstelik çok boş yere.

Başkana inanan kesimdendim ama bariz hatalar giderilmek yerine tekrarlandı artık bunları hata olarak göremiyorum böyle devam edecekse etmemesini temenni ederim.

Başkan saçma işler yapıp canımı sıkıyorsun haberin olsun.

Yabancı sınırını çözemedi.

İlk defa şahit oluyorum göğüs sponsorumuz yok.

Bu adam neden bu kadar büyütülür Fatih Terim harici bir başarısı yok.Tek başarısı Sneijder transferi.

Yabancı sınırını çözemedi.

İlk defa şahit oluyorum göğüs sponsorumuz yok.

Bu adam neden bu kadar büyütülür Fatih Terim harici bir başarısı yok.Tek başarısı Sneijder transferi.

23 yıl sonra TBL ve Euroleague Women şampiyonluğunu da ben kazandım.

21 yıl sonra TBL ve Euroleague Women şampiyonluğunu da ben kazandım.

Doğrudur.Basketbol da ki profesyonel seçimleri çok doğru.Ama bu bile beni kızdırıyor, demek ki isteyince oluyormuş.Futbolu kankaları yemece takımına bırakmış.En ufak bir profesyonelleşme yok.

Fenerlilerin durumuna düşmüşüz.. Onlar da 2012 ve 2013 te futbolda başarısız olunca amatör branşlarla avunuyorlardı..

Avrupanın en büyük kupasını (ELW) kazansınlar, avunsunlar ? Hadi bakalım ?

"Hajrovic yabanci sayilsa bile almaya deger" derken yüzündeki siritmayi unutamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt