Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni geldiğinde hiç unutmam, bir sözü vardı. "Galatasaray parasını hovardaca harcamayacağız" demişti. Maalesef başkanım. Sözünü tutamadın. Geçen sene Aykut, Aydın. Bu sene de Eray. Bu adamlar ne hakla hiç oynamadan yattıkları yerden milyonlar kazanıyor? Olmadı başkan, olmadı. Hovardacayı geçtim artık hunharca para harcayama başladın. Üstelik çok boş yere.

Fazla ortalikta gözükmeyen baskanlardan olacakti, senede 1-2 kere cikacakti ortaya. Yani "Yeni" bir Baskan profili cizecekti... Hepsi hikaye cikti... He tabi birde "kurumsallik" gelecekti. Oysaki restmen Türk futbolundaki klassik "tek Adam" sistemine döndük. Artik Teknik Direktör ile bilen sözlesmeleri bizzat imzaliyor, ellerinde futbol toplari felan poz veriyor... Sportif Direktör falan filan ortada yok... Bunlar futbola yakismayan, Türk futbolunda ise klassiklesmis görüntüler...

Bir baskanin büyüklügü ve sayginligi "ulasilamazligdir", bir agirligi olur. Isini geri planda halleder, senede 2-3 kere bir Reportaj, Deklarasyon falan yapar gerektiginde, taraftarlari bilgilendirmek adina. Futbolda en geri plandaki aktör kulübün baskanidir. Ama Türkiye´de baskan koltugunda oturmak tatli geliyor ve türk taraftarlarin "büyük Baskan" fetisi bunu hat safaya cikariyor...

Fazla ortalikta gözükmeyen baskanlardan olacakti, senede 1-2 kere cikacakti ortaya. Yani "Yeni" bir Baskan profili cizecekti... Hepsi hikaye cikti... He tabi birde "kurumsallik" gelecekti. Oysaki restmen Türk futbolundaki klassik "tek Adam" sistemine döndük. Artik Teknik Direktör ile bilen sözlesmeleri bizzat imzaliyor, ellerinde futbol toplari felan poz veriyor... Sportif Direktör falan filan ortada yok... Bunlar futbola yakismayan, Türk futbolunda ise klassiklesmis görüntüler...

Bir baskanin büyüklügü ve sayginligi "ulasilamazligdir", bir agirligi olur. Isini geri planda halleder, senede 2-3 kere bir Reportaj, Deklarasyon falan yapar gerektiginde, taraftarlari bilgilendirmek adina. Futbolda en geri plandaki aktör kulübün baskanidir. Ama Türkiye´de baskan koltugunda oturmak tatli geliyor ve türk taraftarlarin "büyük Baskan" fetisi bunu hat safaya cikariyor...

Reis hoşgeldin geçmiş olsun.

Doğrudur.Basketbol da ki profesyonel seçimleri çok doğru.Ama bu bile beni kızdırıyor, demek ki isteyince oluyormuş.Futbolu kankaları yemece takımına bırakmış.En ufak bir profesyonelleşme yok.

Benim bildigim basketbolda senelerdir Murat Özyer var? Taraftar begenmese bile, bizim subenin toparlanmasi adina emege büyüktür. Sonucta basketbolun icinden gelmis bir Insan, ve bir nevi profesyonel bir sistem var subede. Amatör branchlari zaten sadece para meselesidir. Ama senin oraya soktugun para birdaha geri dönmez, sadece egonu tatminen yatirdigin paralardir. Basketbol´da bile FB maclari haricinde, beko basketbol ligi maclarinda Arena´nin yarisi zor doluyor. Euroleague´de felan atmosfer süper, ama yatirilan paralari cikarmiyor bunlar...

Benim icin en kiymetli sube "Tekerlekli Basketbol Subesidir", cünkü hem makül paralar yatiriyorsun, hemde bir nevi sosyal bir hizmette bulunuyorsun. Kac tane sampiyona kazandik o subede. Türkiye Ligi, kitalar arasi sampiyonluklari, Sampiyonlar Ligi sampiyonluklari bana göre en degerli subemiz odur... Kazanilan kupalarin manevi degeri cok büyüktür...

Elimle koymuş gibi buldum

Hiç sevilmemişliğini

Ben sevdanın polisi

Sen kalbimin hırsızı

~Yaşayan Efsane Ünal Aysal

Baskanım forma tanıtımına kendisini dgl adriana limayı cıkartır saygılar baskanım.

Forumda bir kac kisi var. Mesajlarini tarattim, cok ilginc bir sonucla karsilastim. Neredeyse tüm mesajlarinda Aysala sallayip, Terimin tarafini tutmuslar. Cevremde ne kadar fbli varsa, Aysali sevmiyor, bizden ayrildiktan sonra Terimi desteklemeye basladilar. Bir baska ilginc olan, Terimi bu kadar seven kisilerin, Terimin gönderilmesi öncesi Terim hakkinda tek mesajlari yok.

@Vasfi Vural bana layk değil cevaplar lazım vasfi anlıyor musun beni he anlıyor musun? :@

Forumda bir kac kisi var. Mesajlarini tarattim, cok ilginc bir sonucla karsilastim. Neredeyse tüm mesajlarinda Aysala sallayip, Terimin tarafini tutmuslar. Cevremde ne kadar fbli varsa, Aysali sevmiyor, bizden ayrildiktan sonra Terimi desteklemeye basladilar. Bir baska ilginc olan, Terimi bu kadar seven kisilerin, Terimin gönderilmesi öncesi Terim hakkinda tek mesajlari yok.

renkdash kalplerimiz birmiş

Komplo | Sayfa 8 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

terimcilerin hepsi akp li?

aysalcılar cemaatci deniyor?

prandelliciler için ise sosyalist?

manciniciciler stilist?

sen ne düşünüyorsun ulu reis?

@Vasfi Vural bana layk değil cevaplar lazım vasfi anlıyor musun beni he anlıyor musun? :mad:

tumblr_m1dja7z0Co1ql2lz2o1_500.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt