Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neti tarayip, özet yaptiğin cok belli olmus.

Oyun planindan bahsediyorum. Sen bana netten okuduklarini söylüyorsun. Bunlarin hic biri sorduğum soruyu karsilamiyor.

Tabi canim... Bende aslinda Illuminati´ye üye bir komplocuyum, masonlara savas actigimiz icin, Ünal Aysal´i kötüleme amaci ile kayit oldum bu foruma...

Tabi canim... Bende aslinda Illuminati´ye üye bir komplocuyum, masonlara savas actigimiz icin, Ünal Aysal´i kötüleme amaci ile kayit oldum bu foruma...

Tüm mesajlarinda milyon kere ayni seyleri söyleyip Aysala sallayip, Galatasaraydan ayrilmis Terimi övme amacin ne o zaman? Terimi bu kadar seven kisinin Terim kovulmadan önce Terim hakkinda tek mesaji yok. Neden acaba?

Cahil halinle saçmalayan sensin kardeşim.. Takım 40-50 metrede birbirine yakın oynayınca koşu mesafeleri doğal olarak kısalır.. Oyuncular eforlarını koşudan çok ikili mücadeleye harcarlar.. Bunu dahi bilmiyorsan zaten seninle futbol tartışmam..

Zira senin mantığına göre Aykutlu fb 120 km koşu ile ligde herkesi ezmeliydi değilim? Ama 50 küsur puanla rezil oldular..

Daha hala saçmalıyorsun.Şu anda dünyada en iyi kompakt futbol Bundesliga'da oynanıyor,120 km altında kalan olmadığı gibi Schalke gibi birçok takım 130 km koştuğu oluyor,sen geliyor burada Aykut ile mukayese yapıyorsun.

Sen nasıl Galatasaraylısın yahu banane ne Fenerden Avrupadan örnek versen neyse diyeceğim gelip gelip Aykut Aykut diyorsun...Israrla yalan söylüyorsun Aykut'un takımları ne zaman 120 koştu ?

Daha geçen sene Beşiktaş 117 koşup lig rekorunu kırdı geçen yıl yine ilk 4 haftada 115-116 koşarak rekor kıran yine Biliç'in takımıydı fizikleri düşüşe geçince ligde de düştüler....

Tüm mesajlarinda milyon kere ayni seyleri söyleyip Aysala sallayip, Galatasaraydan ayrilmis Terimi övme amacin ne o zaman? Terimi bu kadar seven kisinin Terim kovulmadan önce Terim hakkinda tek mesaji yok. Neden acaba?

Benim üye olma tarihime bakarsan anlarsin... "Imparator Terim" diye bagiran taraftar da mi fenerliydi bizim Arena´da ? Benim meselem Fatih Terim´in kiymetinin bilinmesi... Cünkü burada Türk futbol tarihinin en büyük ve en basarili spor adamina capsiz capsiz hakaretler ediliyordu... Ve Türk mentalitesinden "Büyük Baskan fetisinin" silinmesi gerektigini düsünüyorum... Ben normalde bu sitede yazmazdim, nerdeyse ayni nik ile alman bir siteden gelme eski bir okuyucuyum... Daha önce Transfermarkt´da yazardim... Orada siyasi bazi meseleler oldu, ve bu nike benzeyen bir Nik ile, baska kücük bir alman sitesine üye oldum...

Drogba gelmeden Burak gol atamiyordu. Savunma oyunculari Drogbaya yönelince Burak bundan iyi faydalandi ve gol sayisini 24'e çikardi.

renktaş Ft mın devre arası aldırdıgı necatı drogbadan o sene daha faydalı oldu.drogba nıtekım mancını ıle bırlıkte ortadan kayboldu.

Daha hala saçmalıyorsun.Şu anda dünyada en iyi kompakt futbol Bundesliga'da oynanıyor,120 km altında kalan olmadığı gibi Schalke gibi birçok takım 130 km koştuğu oluyor,sen geliyor burada Aykut ile mukayese yapıyorsun.

Sen nasıl Galatasaraylısın yahu banane ne Fenerden Avrupadan örnek versen neyse diyeceğim gelip gelip Aykut Aykut diyorsun...Israrla yalan söylüyorsun Aykut'un takımları ne zaman 120 koştu ?

Daha geçen sene Beşiktaş 117 koşup lig rekorunu kırdı geçen yıl yine ilk 4 haftada 115-116 koşarak rekor kıran yine Biliç'in takımıydı fizikleri düşüşe geçince ligde de düştüler....

Lig TV´nin ölcdügü rekoru kirmaya basardilar. Benim bildigim 2013-2014 sezonunda itibaren ölcülmeye baslandi zaten. Aykut Kocaman´in bir sezon öncesinde basin toplantilarinda devamli üstüne vurgu yapmasi ile alakaliydi bu durum...

Fatih Terim zaten 4-5 mac kaldi takimin basinda, o 6 tane yedigimiz Madrid macinda 116 kilometrenin üzerinde kosmustuk. Drogba bile 6 Kilometre kosmustu ilk yarida... Ama faydasi olmadi tabi...

Burda Millete kus demek moda olmus. Ama burda 8 yil Galatasaray´i calistirmis Fatih Hoca´nin, takimlarinin sezon icinde gittikce acildigini bilmeyen taraftarimiz bile var... Sampiyonluk lige nasil basladigin degil, nasil bitirdigin belirler...

renktaş Ft mın devre arası aldırdıgı necatı drogbadan o sene daha faydalı oldu.drogba nıtekım mancını ıle bırlıkte ortadan kayboldu.

Drogba tek forvet oynamali zaten. gerçi ikinci sezonunda bitikti. Burak ile çift forvet oynanacaksa necati özellikleri olan ama mümkünse iki gömlek üstü olan birisi gerekir. ama ozaman Bruma ve Olcan gibi soft kanatlarla oynayamayiz. Bu oyuncular tek santraforlu dizilis ile faydali olur.

Yahu yürü git saçmalama kompakt futbolla koşu mesafesinin ne alakası var , bu takım 2011-2012 de 110 civarı koşup her takımı fiziken eziyordu ne alakası var asıl o zaman takım kompakt futbol oynayarak 110 üstüne çıkıyordu

2012-2013 te ne kompakt futbolundan bahsediyorsun yahu.Hayret bir şey...Sana göre Terim Allah herhalde adamın en ufak bir hatası yok...

hatasız kul olmaz msj larında lütfen Allah putperest gıbı kelımeler kullanma.kullanmaya devam edeceksen alıntı yapma.hatasız kul olmaz olur mu tabıkı FT mın hataları var.ama basarısız kımse dıyemez.kompakt mobpakt bılmem ben.bu sene prandellı ilıe takım 50 km koşsun gerekırse ama şampiyon olalım.senın eleştirdıgın GS 2012-2013 te ceyrek fınal oynamadı mı ligde rakıbıne kaç puan fark attı.Türkiye liginde kompakt futbola falan ıhtıyac yok bunun en buyuk delılı alextır.avrupada hiö bır takımda oynayaman alex 2 frıkık atar 2 pas atar malum camıa tarafından efsane ılan edılır.bu kadar basıt ışte Türkiyede futbol.

Drogba tek forvet oynamali zaten. gerçi ikinci sezonunda bitikti. Burak ile çift forvet oynanacaksa necati özellikleri olan ama mümkünse iki gömlek üstü olan birisi gerekir. ama ozaman Bruma ve Olcan gibi soft kanatlarla oynayamayiz. Bu oyuncular tek santraforlu dizilis ile faydali olur.

ben buragın takımda yerı olmadıgına ınanıyorum.ılerde top tutamayan hava toplarına ındıremeyen tam hucuma çıktıgımızda hucum faul yapan futbolcu bıze yaramaz.gol atabılır ama cıddı olarak takımın sıstemını bozuyor.çok daha az gol atan elmanderın çok daha faydalı oldugu bır örnekte var önumuzde.

Benim üye olma tarihime bakarsan anlarsin... "Imparator Terim" diye bagiran taraftar da mi fenerliydi bizim Arena´da ? Benim meselem Fatih Terim´in kiymetinin bilinmesi... Cünkü burada Türk futbol tarihinin en büyük ve en basarili spor adamina capsiz capsiz hakaretler ediliyordu... Ve Türk mentalitesinden "Büyük Baskan fetisinin" silinmesi gerektigini düsünüyorum... Ben normalde bu sitede yazmazdim, nerdeyse ayni nik ile alman bir siteden gelme eski bir okuyucuyum... Daha önce Transfermarkt´da yazardim... Orada siyasi bazi meseleler oldum, be bu nike benzeyen bir Nik ile, baska kücük bir alman sitesine üye oldum...

İste sorunda orada, üye olma tarihinden Terim gönderilene kadar Terim hakkinda hic mesajin yok. Ne zamanki Terim gönderildi, o zaman beri ayni seyleri yazip, Terimi destekleyip Aysala salliyorsun.

Söylediklerine hic inanmadim. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Burada Terim konusunu kapatalim. Seninde bu forumda olma misyonun böylece tamamlansin.

o 6 tane yedigimiz Madrid macinda 116 kilometrenin üzerinde kosmustuk

Avrupa'da zaten rakip yüksek tempo ile oynayınca sen de yüksek tempoda karşılık veriyorsun,116 koştuk ama ne oldu kondüsyon 2.yarı düşünce dağıldık.

Sorun ligde üstünlük sağlayamamak bu sorun 2012-2013 sezonu boyunca devam etti.Onu geç geçen sene süper kupa maçında 10 kişilik fenerbahçeden baskı yedik maç bitmese mutlaka gol yerdik...

seni buraya 12numara yolladı

BUNU HERKES BİLİYOR

Yok Berat kardesim, beni Obama yolladi. Hatta aslinda Bohemian Grove üyesiyim... Abdulrahim Albayrak´ta benimle birlikte katilmistir bu ayine... Ne de güzel oynuyor degilmi Abdulrahim abimiz, saf anadolu zengin rolünü ? Aslinda paralell Bohemian´cilar tarafindan Türkiye´nin yeni ucak alanini engelemessi icin Erdogan´in yanina acan olarak yerlestirilmistir. Gercek adi "Abdo Levi Kirschbaum" dir

Buda görüntülerimiz...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wtSVBTne-KY[/media]

5:53

ben buragın takımda yerı olmadıgına ınanıyorum.ılerde top tutamayan hava toplarına ındıremeyen tam hucuma çıktıgımızda hucum faul yapan futbolcu bıze yaramaz.gol atabılır ama cıddı olarak takımın sıstemını bozuyor.çok daha az gol atan elmanderın çok daha faydalı oldugu bır örnekte var önumuzde.

Burak oldugu müddetçe yedek kalmaz, kalsa sorun çikarir. Oyunun içinde sifir. Verimini artirmanin tek yolu yüksek gol sayisi ve asist. Trabzondaki sayilara ulasirsa puanlar kazandirir. Ama geçen sezon gibi olursa gene beraberliklerle geçecek bir sezon izleriz.

Yalan söyleyip saçmalayan, ve bu da yetmezmiş gibi bunları saygısızca karşısındakine isnat esen bizzat sensin.. Bu haber sana bir nebze kapak olur umarım..

Zaferin sırrı 120 km

Ayrıca Avrupa'dan mukayese istemişsin.. CL yarı finalinde fizik mücadelenin had safhada olduğu A.Madrid-Chelsea maçlarının koşu mesafesinin 110 km olması da ikinci kapak olur sanırım.. Ama sana kapak falan pek kar etmiyor o da ayrı mesele..

İste sorunda orada, üye olma tarihinden Terim gönderilene kadar Terim hakkinda hic mesajin yok. Ne zamanki Terim gönderildi, o zaman beri ayni seyleri yazip, Terimi destekleyip Aysala salliyorsun.

Söylediklerine hic inanmadim. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Burada Terim konusunu kapatalim. Seninde bu forumda olma misyonun böylece tamamlansin.

Aslinda sana hic birsey kanitlamak zorunda degilim... Ama sana profilimi yollayacam...

https://penalty11.com/news/index.php/User/148-Ahmet-Cakar-old-boy/

Manipulationsskandal - Seite 957 - Allgemeines über den türkischen Fußball - Penalty11

GS lobisinden felan sacmalayan, akli karisik bir Fenerli´ye gecenlerde yazdigim uzun cevabim... (Evet beni Transfermarkt gibi sitelerdede Fenerliler iyi bilir...)

Normalde bizim Galatasaray´liligimiz kimse kolay kolay sorgulayamaz. Ama ne diyeyim kardesim, Yanlis yoldasin bunu bil...

mesaja baslayis sekli "Kimmis Fenerbahce?"

Evet canisi, kuyt bizim oyuncumuz. He tabi...

Aslinda sana hic birsey kanitlamak zorunda degilim... Ama sana profilimi yollayacam...

https://penalty11.com/news/index.php/User/148-Ahmet-Cakar-old-boy/

Manipulationsskandal - Seite 957 - Allgemeines über den türkischen Fußball - Penalty11

GS lobisinden felan sacmalayan, akli karisik bir Fenerli´ye gecenlerde yazdigim uzun cevabim... (Evet beni Transfermarkt gibi sitelerdede Fenerliler iyi bilir...)

Normalde bizim Galatasaray´liligimiz kimse kolay kolay sorgulayamaz. Ama ne diyeyim kardesim, Yanlis yoldasin bunu bil...

mesaja baslayis sekli "Kimmis Fenerbahce?"

Evet canisi, kuyt bizim oyuncumuz. He tabi...

Bunlar hic bir sey göstermiyor. Söylediğim gibi artik burada misyonunu tamamladin.

Büyük Baskan fetisinin silinmesi icin mücadele ediyorsan, zaten yerin burasi degil. Hangi forumlara gideceğini biliyorsun. Eğer oralarda onlarin Baskanini banlanmadan 5dk elestirirsen, cok büyük is basarmis olursun.

Neyse uzatmanin anlami yok. Ayni seyleri söyleyen birisiyle tartismanin bir anlami yok. Bosuna zaman kaybi.

Bu arada biraz saygili olursan sevinirim. Hakaret etmeye gerek yok.

Yalan söyleyip saçmalayan, ve bu da yetmezmiş gibi bunları saygısızca karşısındakine isnat esen bizzat sensin.. Bu haber sana bir nebze kapak olur umarım..

Zaferin sırrı 120 km

Ayrıca Avrupa'dan mukayese istemişsin.. CL yarı finalinde fizik mücadelenin had safhada olduğu A.Madrid-Chelsea maçlarının koşu mesafesinin 110 km olması da ikinci kapak olur sanırım.. Ama sana kapak falan pek kar etmiyor o da ayrı mesele..

Hahaha rezalet ben ligden bahsediyorum da sana niye cevap veriyorum ki iki de bir kapak mapak falan diyorsunFenerbahçe ne zaman ligde 120 koştu.Ona bakarsan biz de Avrupa'da 120 leri zorluyoruz ben ligden bahsediyorum da bir Fenerbahçeliye neden laf anlatıyorum ki ?

Kerem beycim sizde de ne sabır varmış sabahtan beri kuslara laf anlatmaya calisiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt