Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok büyük hatalar yaptı ve bu rezil futbolun bizzat sorumlusudur kendisi, fakat yerine kim gelirse gelsin kısa vadede bizi bu bataktan çıkarması zor olacaktır. Durum vahim.

Sen işi bilen adamları gönder yönetimden olacağı buydu. Candan Hanım la mutlu mesut devam etsinler böyle. Pardon bir de Candan Hanımın köpeğini eklemeyi unuttum. Kendisinden özür dilerim.....

Şu şike sürecinde rakiplerle farkı açacakken gerek idari gerek sportif kararlarla bu takımın önüne geçtin istifa et artık.

Bari daha fazla geri gitmeyelim.

Sezon sonu kendisi bırakıp gider.Koltuk meraklısı biri değil gördüğüm kadarı ile.

başkan patlat şöyle 6-7 milyonluk bir stoper. son gün fiyatlar düşerse bi de santrafor aldın mı tamamız. bi de takımdakilere zam yap, bir aydır yapmıyorsun zamanı geldi. sponsor da olursa iyi olur olmazsa sorun değil sıkma canını.

yarın gazı almak ıcın transfer yapar kap a fılan bırılerını bıldırır...unutur gıderız takımın halını neyse bısey yazmıcam

Maçtan önce takımı ziyaret etti mi yeniliyoruz genelde.

çöplüge çevirdin takimi baskan. Sermaye artirimi olmasa Canaydin dan beter olurdun herhalde.

Yabancı sınırı falan filan anlarım da, Burak ve Selçuk yerine herhangi 2 futbolcu koysan daha faydalı olurdu, yaş arttıkça maaş düşmez mi, bu adamlara bir de zam yaptık ve çok ciddi paralar alacaklar bu nasıl bir mantıktır başkan

Bu gece gördüğünüz eserle sen ve senin gibi egoist yalakaları eserinizle gurur duyuyorsunuzdur..... AYSAL İSTİFA.....

Senin varya işde bugünkü o kale arkasında sahaya atmadıgını bırakmayıp GS ı ve GS lılığı rezil eden insanlardn bir farkın yok...

Sen ve senin gibiler 6-0 lara 14. lüklere şerefli 6.lıklara Tromso facialarına layıklar...

Dünyada bir kulüp göstersene hersene her ligi domine eden hep başarı yakalayan...

Bu her zaman böyledir başarılı kulüplerin bocaladığı zamanlar olur...

Ama dedim ya Sen Adnan polatlara , Adnan Sezginlere

kalede zapatalara layıksın o yüzden fazla söze gerek yok...

Benim için GS başkanı başarılıdır. hataları vardır . Ama başarılıdır.

Sen en son ne zaman gördün 2 sene üst üste Şamp. liginde gruplardan çıkdıgını ?

2 senedir biz alıyoruz kupayı bu senede Fener aldı napalım şansımız yokmuş atamadık penaltıyı.

Çıkıp başkan mı kaçırdı penaltıları...

La havle aksam aksam

başkan iyi hoş adamsın da futboldan zerre anlamıyorsun 5+3 ü bildiğin halde devre arası yaptığın rezilliğin bedelini ödüyoruz şuan

Ünal aysal başarılıydı, fatih terimi gönderdi kendi ipini çekti. Onun boynundaki ip umrumda değilde biz kahroluyoruz, Galatasaray bitiyor.

Çok büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya kalacağız.

uhr.gif

Galatasaray bitmez mübarekler. Rahat olun.

Ünal Aysal'a gelince, Ekibini yenilemesi lazım. Albayrak ve Dürüstü geri almalı. Sonra keyfine bakar zaten.

Ünal aysal başarılıydı, fatih terimi gönderdi kendi ipini çekti. Onun boynundaki ip umrumda değilde biz kahroluyoruz, Galatasaray bitiyor.

Çok büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya kalacağız.

.

haksızsam söyleyin ! tarafsızca ... başkan başarılımıydı önceden ? hayır !

işte demekki başarılı olan ünal aysal değil f.terim miş ... aysal başarılı olsa şimdide olurdu mancini ile de olurdu ... kadro nerdeyse aynı fakat sonuçlar farklı ise demekki baaşrı başkanda değilmiş .

Ya yeter artık yeter başlayacağım Terim'inize yeter be yeter...

Eleştirinize doğru yerlerden yapın,bıktırdınız artık...Terim gitti bırakın onu da bizi de...

Mancini kalsaydı Halilhodzic gibi hareket edecekti eminim,oysa başkan Mancini'yi transfer istediği için gönderdi,Prandelli şans eseri teknik direktörümüz oldu...

Bakıyorum kadro rezalet...Selçuk-Burak ikilisine verilen kontratlar skandal.Ya neredeyse ağlayacağım şimdi geçen seneki Selçuk-Burak o kontratları hak edecek ne yaptı ?

Milan-Burak haberi doğruysa ne yap ne et sat,hatta mümkünse Selçuk'u da sat bu yanlıştan dön.Prandelli ne istiyorsa yap artık ben anlamam,yoksa kendi koltuğun sallantıda...

Benim gibi bir adamın bile desteğini kaybettin,gerçekten bravo...

Bu futbol takımındaki beyefendilere antrenman yerine 7/24 saat geçen seneki kadın basket takımının maçlarını izlet!

Kız başına her maç neredeyse 40 dk çıkmadan oynayan sporcuları izlet!

Aylarca parasını, maaşını alamamasına rağmen karakterinden ödün vermeden, her maç dili dışarıda, adım atacak hali kalmayacak kadar, terinin son damlasına kadar sahada savaşan sporcuları izlet!

Her türlü olumsuzluğa rağmen kupaları silip süpüren takımın maçlarını gözlerine sokarcasına izlet!

Yıllarca rakip sahalarda yediği küfür yetmemiş gibi, kendi taraftarının bile tonlarca küfür ve aşırı ağır eleştirilerine maruz kalmasına rağmen, tek bir kelime etmeyen, formaya saygısızlık etmeyenleri, 2 yuhalamaya oynamıyorum lan diye küsen arkadaşlara izlet!

Karşı yakadaki eşşek ahırına her gittiğinde koro halinde saatlerce küfür yiyenlerin konsantrasyonunu bozmadan oyunlarına devam ettiklerini izlet!

Her sezon 50 tane sakat veren, sakatların yerine herkesin fedakarca 2-3 kişilik oynadığı erkek basket takımının maçlarını zorla izlet!

Benim bildiğim Galatasaray'da sporcular ayağı kopsa koltuk değneğiyle çıkar, savaşır, UEFA kupası finalindeki Bülent Korkmaz'ı izlet!

Fb denen hırsızlığı her türlü mahkemede tescillenmiş, ama "Yeni Türkiye" nin kurumları tarafından korunmuş bir camiaya karşı maçlar hariç bom boş tribünlere oynayan karakterli takımların neredeyse hiç şikayet etmeden işlerini layıkıyla yaptıklarını izlet!

Onca başarılara, özveriye, çalışmalara rağmen 500 kere pazarlık yaptığın adamları, bol keseden dağıttığın , birini iki etmediğin, sahada rica minnet koşan şahıslara izlet!

Volkan denen ... yaptıklarını her antrenman öncesi sahada mıymıymıy gezenlere izlet! Çünkü o hareketleri bu mıymıntılara yaptı,hazmedeceklerse afiyet olsun!

İzlet ki, kafaları varsa biraz ibret alsalar, alsanız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt