Bu futbol takımındaki beyefendilere antrenman yerine 7/24 saat geçen seneki kadın basket takımının maçlarını izlet!
Kız başına her maç neredeyse 40 dk çıkmadan oynayan sporcuları izlet!
Aylarca parasını, maaşını alamamasına rağmen karakterinden ödün vermeden, her maç dili dışarıda, adım atacak hali kalmayacak kadar, terinin son damlasına kadar sahada savaşan sporcuları izlet!
Her türlü olumsuzluğa rağmen kupaları silip süpüren takımın maçlarını gözlerine sokarcasına izlet!
Yıllarca rakip sahalarda yediği küfür yetmemiş gibi, kendi taraftarının bile tonlarca küfür ve aşırı ağır eleştirilerine maruz kalmasına rağmen, tek bir kelime etmeyen, formaya saygısızlık etmeyenleri, 2 yuhalamaya oynamıyorum lan diye küsen arkadaşlara izlet!
Karşı yakadaki eşşek ahırına her gittiğinde koro halinde saatlerce küfür yiyenlerin konsantrasyonunu bozmadan oyunlarına devam ettiklerini izlet!
Her sezon 50 tane sakat veren, sakatların yerine herkesin fedakarca 2-3 kişilik oynadığı erkek basket takımının maçlarını zorla izlet!
Benim bildiğim Galatasaray'da sporcular ayağı kopsa koltuk değneğiyle çıkar, savaşır, UEFA kupası finalindeki Bülent Korkmaz'ı izlet!
Fb denen hırsızlığı her türlü mahkemede tescillenmiş, ama "Yeni Türkiye" nin kurumları tarafından korunmuş bir camiaya karşı maçlar hariç bom boş tribünlere oynayan karakterli takımların neredeyse hiç şikayet etmeden işlerini layıkıyla yaptıklarını izlet!
Onca başarılara, özveriye, çalışmalara rağmen 500 kere pazarlık yaptığın adamları, bol keseden dağıttığın , birini iki etmediğin, sahada rica minnet koşan şahıslara izlet!
Volkan denen ... yaptıklarını her antrenman öncesi sahada mıymıymıy gezenlere izlet! Çünkü o hareketleri bu mıymıntılara yaptı,hazmedeceklerse afiyet olsun!
İzlet ki, kafaları varsa biraz ibret alsalar, alsanız!