Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli'yi alırım ama Mancini istemiyor , Podolski'yi alırım ama Prandelli istemiyor, arkadaş kimse de çıkıp sormuyor madem onlara verilecek o kadar paran var hocanın istediği hiçbir oyuncuyu neden almıyorsun? Sanki Balotelli'yi bedavaya alacaktı da Mancini karşı oldu , sırf Balotelli'ye verilecek paraya Prandelli'nin istediği takım kurulurdu. Şimdi suçu yine teknik heyete yıkmak için söylemler planlıyordur kafasında.

Başkan daha öncede yazmıştım 2 şampiyonlukla havaya girdin gönderdin terimi

Görülen o ki o şampiyonluklar senin değil terimin eseriymiş

Hiç olmazsa kupa kazanıyoduk şampiyon oluyoduk

Emirates lig ve süper kupa gibi

Terim olsa bugün o kupada müzemizdeydi

İşleyen takımı bozdun kutlarım

Galatasaray bitmez mübarekler. Rahat olun.

Ünal Aysal'a gelince, Ekibini yenilemesi lazım. Albayrak ve Dürüstü geri almalı. Sonra keyfine bakar zaten.

Ali Dürüst gibi bir adamın çağrılsa bile bunca olaydan sonra yönetime geri döneceğini sanmam. Albayrak' ı bilmem.

Senin varya işde bugünkü o kale arkasında sahaya atmadıgını bırakmayıp GS ı ve GS lılığı rezil eden insanlardn bir farkın yok...

Sen ve senin gibiler 6-0 lara 14. lüklere şerefli 6.lıklara Tromso facialarına layıklar...

Dünyada bir kulüp göstersene hersene her ligi domine eden hep başarı yakalayan...

Bu her zaman böyledir başarılı kulüplerin bocaladığı zamanlar olur...

Ama dedim ya Sen Adnan polatlara , Adnan Sezginlere

kalede zapatalara layıksın o yüzden fazla söze gerek yok...

Benim için GS başkanı başarılıdır. hataları vardır . Ama başarılıdır.

Sen en son ne zaman gördün 2 sene üst üste Şamp. liginde gruplardan çıkdıgını ?

2 senedir biz alıyoruz kupayı bu senede Fener aldı napalım şansımız yokmuş atamadık penaltıyı.

Çıkıp başkan mı kaçırdı penaltıları...

La havle aksam aksam

Oynanan futbolu görmüyor musun? Tamam, iki sene üst üste CL'de gruptan çıkmak başarıdır. Şu ana kadar iyisiyle kötüsüyle genele bakarsak geçer not alacaktır başkan, fakat bu durum takımın içinde bulunduğu gözle görülür düşüşü görmezden gelebileceğimizi göstermez. Bariz bir düşüş var. Transferlerde yapılan fahiş hatalar var. Oynadığımız futbol, başarılıdır dediğin Galatasaray'ın felsefesiyle uyuşmuyor bir kere. Biz bu ligi domine ettiğimiz senelerde, rakibe üstün geldiğimiz zamanlarda ofansif bir mentalite ile çıktık maçlara hep. Önde bastık, daha çok ısırdık ve daha çok istedik. Durum şu anda tam tersi olduğu için taraftar bu durumu kabullenmekte zorlanıyor. Bunda da sonuna kadar haklı. Bu bağlamda son oynadığımız maç utanç vericiydi. Sanki rakip Real, son 10 dakikaya girmişiz ve maç skorunu korumak zorundaymışız gibi başlayıp öyle bitirdik maçı. Bunu kabullenmek mümkün değil. O yüzden şans diyip geçiştirirsek en büyük kötülüğü etmiş oluruz.

Evet, başkanın başarılı bir çizgisi var ama çok büyük hataları da var. İlk iki sene geleceğe dönük olmayan bir yapı inşa etti Aysal ve kısa vadede başarı yakaladı. Ama yapı günü kurtarmaya yönelik olduğundan uzun ömürlü olmadı. Şimdi yapıda ciddi çatırdamalar var, temelden sallanmaya başladı. İşler ciddi anlamda kötüye gidiyor ve asıl Challange (ice bucket olmayan) başkan için şimdi başladı. Nasılsa 2016'da bırakacağım diyip saldıysa o zaman şimdi bıraksın derim çünkü daha az zararla kurtuluruz. Eğer öyle değilse, işleri tekrar rayına oturtmak adına neler yapacağını göreceğiz. Bu iki seçenekten birisi bu senenin sonunda doğrulanır diye düşünüyorum.

Taraftarın genel kanısının karamsar yönde olmasının bir başka sebebi ise maaş ve performans dengesizliği ile birlikte yönetimsel zaafiyetlerin yol açmış olduğu başı boşluk. Her ne kadar ismine kurumsallık dense de, insanlar olan biteni görüyor, duyuyor. İletişim günümüzde çok ileri düzeyde olduğundan artık kol kırılıp yen içinde kalmıyor. Kaldı ki sağlıklı bir yapı için belirli ölçüde şeffaflığın da sağlanması şart. Olay yine dönüp dolaşıp yenilenen maaşlara, ödenen bonservislere ve karşılığında alınan veya alınamayan performanslara geliyor. İçinde bulunduğumuz vaziyette bu konuların gündeme gelmesi, yönetimin idari becericisinin zaman içerisinde körelip körelmediğinin tartışılması kaçınılmazdır. Bu tartışmanın taraflarının unutmaması gereken şey her iki taraf da Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmektedir. Günün sonunda kazanması gereken Galatasaray'dır.

12-13 sezonu mükemmel bitmiş.Sneijder-Drogba transferi ve Avrupa'da son 8'e kalarak büyük sükse yapmıştık.Tam bu noktada daha da ilerlemiz gerekirken askine geriye gittik.Bunda başkanın payı çok büyük.

• Terim'i kovmak için uygun zamanı kolluyordu.Zaten gelirken de düşündüğü isim değildi,Ali Dürüst kendisini ikna etti.İyi ki de ikna etmiş,bizi o kaostan Terim'den başkası kurtaramazdı.Terim'i kovmak için ilk hamlesini yaptı.Terim'in yakın olduğu isimler Ali Dürüst ve Abddürrahim Albayrak'ı sinsice tasfiye etti.Bunun yanında potansiyel başkan adayı Adnan Öztürk'ü de gönderdi(Adnan Öztürk'ü göndermesine bir şey demiyorum)
  • 13-14 sezonu öncesi transferler çok geç yapıldı.
  • TFF'ye AB davası açıldığını zannediyorduk.Öyle bir davanın olmadığı ortaya çıktı.
  • Terim'i çok yanlış zamanda ve çok yanlış bir biçimde yolladı.
  • Devre arası çok yanlış transferler yapıldı.Hajrovic'e 3.50,Salih'e 2.75,Ontivero'ya 2 milyon euro gibi paralar verildi.Bu transferlerde birileri parayı götürdü.
  • Hoca konusunda çok geç kalındı.Lucescu yan çizdi.Ardından Tuchel ile anlaşıldığı haberleri çıktı,o da yattı.Sonra başkan Anglosakson ve Alman ekolünden birini düşündüğünü söyledi ama gelen İtalyandı.Plansızca hareket ettiğimiz çok belliydi.
  • Olcan,Yasin ve Sinan hamleleri dışında transfer yapamadık.Selçuk,Burak ve Yekta'ya zam yaptık.Sağ bek,sol bek,forvet bölgelerinde güç kaybettik.Bu saatten sonra iyi birini getireceğini sanmıyorum.Özellikle iyi bir forvet almazsak bu sene şampiyon olmamız imkansız.Kendi sonunu hazırladı.

Kendisine arka çıkabilecek, şahsına karşı havlayan köpekleri susturacak bir adamı yok. Kendisi yaptı bunu.

TEK ADAM cılık oynuyor.

2011'in özlenen aranan başkanı.

2012'nin favori başkanı.

2013'ün anlamsız hareketlerde bulunan başkanı.

2014'ün hata üstüne hata yapan başkanı.

Son 1 yıldır doğru yaptığı tek bir hareket yok.

Demekki başarılı olduğu dönemde kulübü çekip çeviren

ALİ DÜRÜST

ADNAN ÖZTÜRK

A.ALBAYRAK' mış.

Fatih Terim üzerinden Ünal aysalı eleştirmeyi de bırakın.

İkside Galatasarya zarar verdi. İkiside sevilecek adam değiller.

hala umutsuzluğa devam etmek istiyosanız,ben buraya kitabını yazarım.kanser olduğum süreçte bu forumdu beni mutlu eden.veysele atletico maçından sonra tapanlar dünkü maçla yere serenler..ve daha biri sürü şey.piskolojik olarak tamam kötüsünüz şu süreçte ama baba bu kadar da yapmayın ya.taraftar olarak saçmalamak yerine,doğruları masaya yatıralım.

bu sene şampiyon olmak zorundayız.bu bilinçle hareket edicez.:)

Florya futbolcuların çiftliği haline gelmiş. Türk insanı zorbaya hürmet eder. Ünal Aysal bu kafayla kendi sonunu hazırlıyor.

kazanılan kupalarda başkanın fazla bir payının olmadığı dünkü süper kupadan belli oldu

lig bitincede tescillenecek.

terim-albayrak-dürüst-öztürk ekibi gittikten sonra türkiye kupasından başka kazanılan bişey yok ki onunda nasıl kazanıldığını hepimiz biliyoruz

öztürkü sevmeyenlerde yönetime atıp tuttuğu için sevmiyolar ama adam atıp tutmakta haklı. başarısızlıklar ortada

belçikadan gitsin bir kulüp satın kendine hem hocası olur hem başkanı çok meraklıya bu işlere egosunu orda tatmin etsin galatasaray'da misyonunu tamamlamıştır artık

Demirören yalakasi F.Terim kurban olsun Ü.Aysala.sizlere A.Polat gibi azizin emirlerini yerine getiren baskan gerekiyor

Ya başkan senin gibi bir adam Selçuk+Burak kankalarına o 5 yıllık kontratı nasıl verir ?

Anlamsız,yani hiçbir mana veremiyorum,sebep bulamıyorum.

Niye niye niye ?

Allah bilir Prandelli'ye oyuncu önerdiğin sırada "Selçuk+Burak oynasın hocam çocukları üzme" de dersin...

İflas etmiş darmadağın olmuş bir takımı 2 senede Drogba'lı Sneijder'li bir takım haline getirdin,o takımı 1 senede nereye getirdin...

Başkan seni severim. Tam istediğimiz tipte bir başkan tipi diyorduk ama son 1 yılda gelinen nokta hiç iç açıcı değil. Daha görev süresi dolmasına 1 sene varken seçime gidip Ali Dürüst ve Adnan Öztürk gibi adamları tasfiye etmen çok büyük bir hataydı. Özellikle Ali Dürüst'ün yeni yönetimde olmaması sonun başlangıcı oldu. Onun yerine Candan Erçetin geldi ve bu hale geldik. Fatih Terim konusunda seni suçlamıyorum. O konuda ya Fatih Terim'i suçlarım ya RTE'nin kuklalarını ama seni değil. Lakin devre arası transferleri tam bir fiyaskoydu. Bu sene ki transfer süreci tam bir fiyasko! Rezil bir takım ile lige başlamak üzereyiz. Ne sponsor var ne doğru düzgün transfer... Durumlar kötü başkan. Benim tanıdığım Ünal Aysal bunca zaman bu kadar pasif durmaz birşeyler yapardı. El altından mevcut siyasi güce boyun eğdiysek çık açık açık söyle! Bu taraftar gerekeni yapar! Malum rüşvetçiler ve şikeciler çözüm ortaklığına girip bizi de paralel ilan ettiler!

vizyon toplantısı(rtenin) nasıldı başkan ?

gittin bişeyler öğrenebildin mi? ya da bize ne gibi bi faydası oldu

Nasıl bizi 2011 de o facia durumdan çıkardıysa şimdi de çıkaracak umarım...

Tek yapması gereken Prandelli''nin sonuna kadar arkasında olması,Selçuk+Burak kankaların kadro dışı kalması.Takım havaya girsin gerisi gelir...

Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Adnan Öztürk'ü yönetimden göndererek kendi sonunu hazırladı. Onlar gidince maskesi düşmüş olmalı. Yoksa bir kulüp bu kadar rezalet yönetilemez cidden. Sportif başarılara göre konuşmuyorum, onu da ekleyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt