Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şahin bi adnan ozturk yumusak baslı ama butun ıslerını halleden bi ali durust takıma herseyını vermeye calısan a.albayrak ve herkesi bir arada toplayan tecrubesıyle klubu yoneten baskan vardı...tam bir efsane kadroydu aslına baktıgın zaman hersey bu ekıbın dagılmasıyla basladı

Bu isimlerin biraraya gelmesi için başkanın gitmesi gerek ki bu da bizim aleyhimize olabilir,yeni bir kaos başlayabilir. Egoları bu kadar kuvvetli kişilerin çatışması yüksek ihtimaldi ama en azından Galatasaray kimliğinde buluşmaları gerekirdi. Bu isimler ile Fenerbahçe yönetimi baş edemiyordu,resmen ekmeklerine yağ sürdük. Şimdi futboldan uzak salon insanlarını daha kolay sindirebiliyorlar...Maalesef klasik bir Galatasaray hatası daha...

Sezon başladı.

Transfer yok.

Sponsor yok.

Para yok.

Yok oğlu yok.

Çok pis sovecem.

Içime içime akıyor en adı küfürler.

Fena ofkeliyim

Senin varya işde bugünkü o kale arkasında sahaya atmadıgını bırakmayıp GS ı ve GS lılığı rezil eden insanlardn bir farkın yok...

Sen ve senin gibiler 6-0 lara 14. lüklere şerefli 6.lıklara Tromso facialarına layıklar...

Dünyada bir kulüp göstersene hersene her ligi domine eden hep başarı yakalayan...

Bu her zaman böyledir başarılı kulüplerin bocaladığı zamanlar olur...

Ama dedim ya Sen Adnan polatlara , Adnan Sezginlere

kalede zapatalara layıksın o yüzden fazla söze gerek yok...

Benim için GS başkanı başarılıdır. hataları vardır . Ama başarılıdır.

Sen en son ne zaman gördün 2 sene üst üste Şamp. liginde gruplardan çıkdıgını ?

2 senedir biz alıyoruz kupayı bu senede Fener aldı napalım şansımız yokmuş atamadık penaltıyı.

Çıkıp başkan mı kaçırdı penaltıları...

La havle aksam aksam

4 Adam gitti kel göründü.... Bülent Tulunlar, Şükrü Ergünler, Candan Erçetinler ha bir de Erçetin in köpeği layık size. Sizin gibilere Galatasaraylı denmez. O başarıyı senin egoist başkanın değil o zamanki GALATASARAY YÖNETİMİ yakaladı ki onların kim olduğunu zaten GERÇEK GALATASARAYLILAR biliyor. Şu anki durum kimin eseri onu da.... Siz o kadar borç içinde yaşadığımız dönemlerde bu kadar ceza yiyip de bizi dünyaya rezil eden, toplantılara köpek sokan başka yönetim gördünüz mü? Yiyeyim sizin kurumsallığınızı....

Başganıyla beraber adamları da gitsede şu kulüp bi silkinse..... Taraftar görünümlü Aysalcıları da götürse de biz de kurtulsak...

Bir insan bir işe bu kadar iyi başlayıp daha sonra nasıl bu kadar saçmalayabilir ya? Gerçekten aklım almıyor şu an yaşadığımız rezillikleri. Almeida diyorlar ciddi ciddi ya..

Kombine paraları, Sponsorluk anlaşmaları ,Forma satışları falan derken milyon €lar girdi kulübe ama transfer yok, umut yok. Ünay Aysal bizi çok kötü zarara uğratıp gitmezse bu sezon sonu, o zaman eşşek gibi anırıp video kaydı yapıp buraya atmazsam adam değilim

Kombine paraları, Sponsorluk anlaşmaları ,Forma satışları falan derken milyon €lar girdi kulübe ama transfer yok, umut yok. Ünay Aysal bizi çok kötü zarara uğratıp gitmezse bu sezon sonu, o zaman eşşek gibi anırıp video kaydı yapıp buraya atmazsam adam değilim

Bize ne senin eşşek gibi anırmandan. ;)

Seviyesiz çok mesaj gördüm ancak benim de bir dayanma eşik değerim var, bu tarz terbiyesizliklere tahammül edemiyorum.

Başkanı destekleyen ve bence oldukça mantıklı şeyler söyleyen birine "egoist, yalaka" diyeceksin, savunana "sen de öylesin" diyeceksin !.

Forum bilgilerin doğruysa, klavye delikanlılığı yapacak yaşı da aşmışsın ama kendini geliştiremediğin belli. Senin için üzgünüm.

Cevap vermişsin.

Seviyesiz çok mesaj gördüm ancak benim de bir dayanma eşik değerim var, bu tarz terbiyesizliklere tahammül edemiyorum.

Başkanı destekleyen ve bence oldukça mantıklı şeyler söyleyen birine "egoist, yalaka" diyeceksin, savunana "sen de öylesin" diyeceksin !.

Forum bilgilerin doğruysa, klavye delikanlılığı yapacak yaşı da aşmışsın ama kendini geliştiremediğin belli. Senin için üzgünüm.

Cevabını vermişsin....

Objektif bakarak son yillarin en kötü sezon hazirlik dönemlerinden birisini geçirdik, istersen Aysal'i destekle veya destekleme.

Çok az hazirlik maç yaptik ve Olcan hariç iyi transfer yapamadik, elimizdeki kazik oyunculari çogu da bizde kaldi.

bu transfer dönemi böyle, yani transfersiz, bitirsek büyük ihtimalle çok facia sezon geçirecegiz ve sorumlu olanlar Aysal ve yönetime olacak.

Bu dönemde bir kaç firsatlar vardi, PSG'in Alex mesela, Menez mesela, Gomis mesela.

Bizimkiler ise uymaya devam ettiler.... :sleeping::sleeping:

He, bir de gösteriş için ALS Bucket challenge katildi, sanki o bize kupa getirecek. :encouragement:

4 Adam gitti kel göründü.... Bülent Tulunlar, Şükrü Ergünler, Candan Erçetinler ha bir de Erçetin in köpeği layık size. Sizin gibilere Galatasaraylı denmez. O başarıyı senin egoist başkanın değil o zamanki GALATASARAY YÖNETİMİ yakaladı ki onların kim olduğunu zaten GERÇEK GALATASARAYLILAR biliyor. Şu anki durum kimin eseri onu da.... Siz o kadar borç içinde yaşadığımız dönemlerde bu kadar ceza yiyip de bizi dünyaya rezil eden, toplantılara köpek sokan başka yönetim gördünüz mü? Yiyeyim sizin kurumsallığınızı....

çok komiksiniz çok.

Ama diyorum ki inşallah başkan gider.

Gitsin de yerine kim gelicekse gelsin.

O zaman sen ve senin gibilerin zırlamalarını daha çok duyucaz..

Diyorum ya sizin gibi nankörler e Adnan polat lazım.

Aziz yıldırım lazım...

Objektif bakarak son yillarin en kötü sezon hazirlik dönemlerinden birisini geçirdik, istersen Aysal'i destekle veya destekleme.

Çok az hazirlik maç yaptik ve Olcan hariç iyi transfer yapamadik, elimizdeki kazik oyunculari çogu da bizde kaldi.

bu transfer dönemi böyle, yani transfersiz, bitirsek büyük ihtimalle çok facia sezon geçirecegiz ve sorumlu olanlar Aysal ve yönetime olacak.

Bu dönemde bir kaç firsatlar vardi, PSG'in Alex mesela, Menez mesela, Gomis mesela.

Bizimkiler ise uymaya devam ettiler.... :sleeping::sleeping:

He, bir de gösteriş için ALS Bucket challenge katildi, sanki o bize kupa getirecek. :encouragement:

Paragraf paragraf

Doğru

Doğru

Çok doğru

Alakasız ve saçma

-Tapatalk-

Hangi oyuncunun menajerinden para koparabiliriz onun hesabını yapan bir yönetim tarzı oluşmuş. Bizim menfaatlerimizi düşünen bir yapı kalmamış. Rakiplerimiz başarılı olmak için transfer yapıyor, bizim bu kadar beklememizin ve doğru hamleleri yapmayışımızın sebebi bu. Rant koparabilecekleri transferler arıyorlar. Geçen sene yapılan Hajro, Salih, Onti gibi transferleri de açıklıyor bu. Madem Cardozo alınabilecek durumdaydı biz niye hamle yapmadık? Ölüsü bile Burak'tan daha çok iş yapar. Benim Ünal Aysal'a an itibariyle güvenim kalmadı. Gider ayak ceplerini doldurma peşindeler.

Hala bu rezilliği savunacağım diye yırtınan var ya ona inanamıyorum.... Cahil insandan ve gözünü kişisel çıkar bürümüş insanlardan korkmak lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt