Kuzey Kağan
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2014
- 1.338
- 0
- 606
Almeida'yı getir de cilegin üzerine zıç basgan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şahin bi adnan ozturk yumusak baslı ama butun ıslerını halleden bi ali durust takıma herseyını vermeye calısan a.albayrak ve herkesi bir arada toplayan tecrubesıyle klubu yoneten baskan vardı...tam bir efsane kadroydu aslına baktıgın zaman hersey bu ekıbın dagılmasıyla basladı
Senin varya işde bugünkü o kale arkasında sahaya atmadıgını bırakmayıp GS ı ve GS lılığı rezil eden insanlardn bir farkın yok...
Sen ve senin gibiler 6-0 lara 14. lüklere şerefli 6.lıklara Tromso facialarına layıklar...
Dünyada bir kulüp göstersene hersene her ligi domine eden hep başarı yakalayan...
Bu her zaman böyledir başarılı kulüplerin bocaladığı zamanlar olur...
Ama dedim ya Sen Adnan polatlara , Adnan Sezginlere
kalede zapatalara layıksın o yüzden fazla söze gerek yok...
Benim için GS başkanı başarılıdır. hataları vardır . Ama başarılıdır.
Sen en son ne zaman gördün 2 sene üst üste Şamp. liginde gruplardan çıkdıgını ?
2 senedir biz alıyoruz kupayı bu senede Fener aldı napalım şansımız yokmuş atamadık penaltıyı.
Çıkıp başkan mı kaçırdı penaltıları...
La havle aksam aksam
Bana egoist yalaka mı diyorsun yani? Anlayamadım.
Kombine paraları, Sponsorluk anlaşmaları ,Forma satışları falan derken milyon €lar girdi kulübe ama transfer yok, umut yok. Ünay Aysal bizi çok kötü zarara uğratıp gitmezse bu sezon sonu, o zaman eşşek gibi anırıp video kaydı yapıp buraya atmazsam adam değilim
Öyle misin?
Seviyesiz çok mesaj gördüm ancak benim de bir dayanma eşik değerim var, bu tarz terbiyesizliklere tahammül edemiyorum.
Başkanı destekleyen ve bence oldukça mantıklı şeyler söyleyen birine "egoist, yalaka" diyeceksin, savunana "sen de öylesin" diyeceksin !.
Forum bilgilerin doğruysa, klavye delikanlılığı yapacak yaşı da aşmışsın ama kendini geliştiremediğin belli. Senin için üzgünüm.
4 Adam gitti kel göründü.... Bülent Tulunlar, Şükrü Ergünler, Candan Erçetinler ha bir de Erçetin in köpeği layık size. Sizin gibilere Galatasaraylı denmez. O başarıyı senin egoist başkanın değil o zamanki GALATASARAY YÖNETİMİ yakaladı ki onların kim olduğunu zaten GERÇEK GALATASARAYLILAR biliyor. Şu anki durum kimin eseri onu da.... Siz o kadar borç içinde yaşadığımız dönemlerde bu kadar ceza yiyip de bizi dünyaya rezil eden, toplantılara köpek sokan başka yönetim gördünüz mü? Yiyeyim sizin kurumsallığınızı....
Objektif bakarak son yillarin en kötü sezon hazirlik dönemlerinden birisini geçirdik, istersen Aysal'i destekle veya destekleme.
Çok az hazirlik maç yaptik ve Olcan hariç iyi transfer yapamadik, elimizdeki kazik oyunculari çogu da bizde kaldi.
bu transfer dönemi böyle, yani transfersiz, bitirsek büyük ihtimalle çok facia sezon geçirecegiz ve sorumlu olanlar Aysal ve yönetime olacak.
Bu dönemde bir kaç firsatlar vardi, PSG'in Alex mesela, Menez mesela, Gomis mesela.
Bizimkiler ise uymaya devam ettiler.... :sleeping::sleeping:
He, bir de gösteriş için ALS Bucket challenge katildi, sanki o bize kupa getirecek. :encouragement:
şükrü son dk da ortalığa etmeyi başardın