- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
2000-2001Adam gibi baskan baskan gibi baskan. Baskani begenmeyenler hangi donem 2 sene ust uste cl gruplarindan ciktiniz ? Vizyon budur
HTC One cihazımdan gönderildi
2001-2002
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000-2001Adam gibi baskan baskan gibi baskan. Baskani begenmeyenler hangi donem 2 sene ust uste cl gruplarindan ciktiniz ? Vizyon budur
HTC One cihazımdan gönderildi
bazılarının beğenmediği kebapçı dediği adamda klüpteyken başkandan 10 kat daha iyi savunmuştur klübü
gerektiğinde saha içine girip hakemle tartışmıştır
ve bu sezon görüldüğü üzere kazanılan 2 şampiyonluğunda sahibidir. (bkz: Kiğılının açıklamaları)
bizim başkandan çok şey istediğimiz yok klübün haklarını savunsun yeter siteden açıklama yapmakla bişey olmaz
1-2 hafta sonra hakemler federasyon önümüzü kesince forumda ağlamayın
2010-2011 sezonu kaosundan sonra harabeye dönmüş kulübün eline altına koymuş ve 3 sene boyunca hayal edemeyeceğimiz başarılara imzasını atmış bir adamdan bahsediyoruz. Tamam şu aralar kötü yönetiyor da bu kötü yönetme sebebi de kendisi değil. TFF , hükümet , medya , fbjk ile teker teker uğraşıyor adam. Ne yapsın yani şimdi ?
Tanım : Bazı Milli Takım Antrenörü fan boys'larının zoruna giden başkandır.
bazılarının beğenmediği kebapçı dediği adamda klüpteyken başkandan 10 kat daha iyi savunmuştur klübü
gerektiğinde saha içine girip hakemle tartışmıştır
ve bu sezon görüldüğü üzere kazanılan 2 şampiyonluğunda sahibidir. (bkz: kiğılının açıklamaları)
bizim başkandan çok şey istediğimiz yok klübün haklarını savunsun yeter siteden açıklama yapmakla bişey olmaz
1-2 hafta sonra hakemler federasyon önümüzü kesince forumda ağlamayın
Tüpçüye yol arkadaşı olarak mı savunmuş? Gorduk savunmayı! Çıkıp mücadele edeceğim dedi 1 ay sonra gitti yol arkadaşı oldu.
Ayrıca kiğilinin açıklamalarına ne zamandır itibar eder oldunuz? Fatih Terim gibi yuvarlak açıklamalar yapmayın. Net olun ve gerçekleri konuşun. Kimse sizi ayıplamaz!
.....versene demiröreni mahkemeye fifaya şikayet etsene......
olur okurum adam gibi
1- para için sattı dediğiniz adam klübün en başarılı teknik direktörüdür
2- o paranın 1/4 ünü görseniz sizin neler yapabileceğinizi tahmin bile edemiyorum ki para için satmadı bunu o beyincikleriniz anlayamadı hala
3- milli takıma gitmesine kim izin verdi sonra antremanda kim kovdu ? ergin atamanında milli takımda çalışmasına kim izin verdi ? tbf ile çok mu iyiyiz. Sattı diye ağlayıp durmayın kim kovdu ?
4- terimin milli takımın başına dönemin başbakanı rte tarafından getirldiğini hatta tüpçününde oraya atandığını anlamak için çok beyinleri çalıştırmaya gerek olmadığını birazcık araştırıp anlaşılabileceğini görmek gerekir
5- gitmeseydi diyecekler var biliyorum madem rteye karşı çıkmak o kadar kolay başkanın vizyon toplantısında ne işi vardı?
1- Kimse başarısız demiyor
2- Bu Galatasarayı ilk satışı değil
3- Önce mücadele edeceğim deyip, sonra o mücadele edeceği adama yol arkadaşı olmak nasıl bir yalan ve samimiyetsizliktir?
4- RTE,ye çalışmak istemiyorum cevabı veremiyor mu? RTE başka şeyler istese onu da mı yapacak fatihin? Çok samimi olsaydı tff başkanını değiştir derdi RTE'ye. Madem o kadar hatır gönül var ortada.
5- başkanın rte ye karşı olması kulubu batırır, fatihin karşı olması ne yapardı?
6- başkan baktı fatihin tavrına seçimine, bu adam dun ne diyordu bugün ne diyor dedi şutladı. Olması gerekeni yaptı.
7- o kadar paranın bize ne yapacağını ilk kendi içinde duşunmuşsun ki bize bunu diyorsun bizi tanımadan..
8-EVET FATİH GALATASARAYI SATMIŞTIR VE BU İLK DEĞİLDİR.
BAŞARILIYDI, RTE İDİ DİYE AĞLAYIP DURMAYIN ARTIK.
BU ADAM BUGÜN ATAR TUTAR, YARIN GİDİP YOL ARKADAŞI OLUR TUPÇUYE..
sadece gülüyorum
fatih klübün başında rteye karşı gelcek ; ozaman rte klübün önünü kesmeyecek ha
fatih rteye demiröreni değiştir diyecek oda emredersiniz efendim kimi istersiniz diyecek ha
yalan ve samimiyetsizliğe gelince
3 adet sponsor adayı vardı ne oldu?
hani alman ekolü hoca gelecekti ne oldu (sonradan kıvırdı italyan geldi)
hani artık genç başarıya aç transferler gelecekti (bkz: pandev dzemailli )
siz rüya görmeyi bırakın rte istemediği sürece 4. yıldızı rüyanızda görürsünüz. neymiş demiröreni değiştir diyecekmiş bak sen
Dinlenmek istiyorum desin avrupda çalışacağım desin. Bu adamla problemimiz var desin o kadar yok mu fatihin? Adam olsaydı da arkasında dursaydık. Sozunu yiyen bir adamla ne işimiz olur. Sponsor ve T.D transfer gibi konular esnek konulardır. Unal Aysal isteyerek mi sponsor almıyor takıma? Saçmalıyorsun. Unal aysal bilerek C.ronaldoyu getirmiyor kafasını yaşıyorsun şuan. Senin mantığın bu.Fatih Terimin seni sattığını sozunu yediğini başkanın sponsorluk olayına çekerek bastırmaya çalışıyorsun. Ben fatih bunu bunu dedi sonra gitti yol arkadaşı oldu diyorum ama sen başkan sponsorluk anlaşması blabala diyorsun. Sattı olm! Sozunu yedi bu adam... Karakteri çok zayıf.. Ve ilk satışı değil diyorum yine senden ses yok. Anla artık Fatih Terim karakteri zayıf bir kişidir.
senin anlama sorunun var arkadaşım sponsor bulamıyo demedim ben orda 3 tane sponsor adayı var en iyisini seçecez dedi
sponsor konusunda düşüncelerimi "sponsor işi ne oldu" başlığında bulabilirsin sponsor bulamıyosan yapacak bişey yok zorla getiremezsin
ama 3 tane var diyosan nerde diye sorarım
yine başka tarafından anladığın konu c.ronaldo demişsin. ronaldoyuda getirse aynı şeyi söylerdim
pandev dzemailli kötü oyuncular demedim transferlerimiz genç yıldız adayı isimler olacak dedi bende hani dedim
demek ki terim düşmanlarının sorunu buymuş
daha fazla tartışmayacam
açıkçası sonunu okumadım kardeşim c.ronaldodan sonraSponsordu şuydu buydu diye konuyu saptıran sensin. Bu işler öyle kolay değil.
Gelelim fatih konusuna.. Fatihb laflarına yemesine, kıvırmalarına, 360 derece dönüşlerine ve satışlarına hiç bir şey diyememişsin (son yorumumda yazdıklarıma özellikle). ??? Nasıl olacak bu fatihin satışları? Sonra sizin fatihhhh dayanamıyom nolur eve don diye ağlamalarınız? İçiniz pis.. Para demişsin en başarılı demişsin.. O başarıyı fatihe Galatasaray sundu.. Galatasaray sayesinde adam oldu ve sonra bu takımı defalarca sattı iki yuzlu fatih..
açıkçası sonunu okumadım kardeşim c.ronaldodan sonra
ayrıca kesinlikle fatih terimin geri gelmesini istemiyorum
önce satmıştır veya satmamıştır bilemem ama geçen sene satmadı kovuldu diyorum
önce ali dürüst abdürrahim albayrak adnan öztürk yönetimden kovuldu terime yol yapıldı.
yalan söylüyo dediğin için başkandan örnek verdim herkes yalan söylüyo al sana 2 yalan daha
-fatih terim klübümüzde kalacak ayrılmayacak (kovdu)
-manciniyle devam etcez (istifa ettirdi)