Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugüne kadar iyi sallayanlar oldu bu adama.

Ben şahsen kendi adıma korkuyorum.

Neden mu korkuyorum?

Ünal Aysal gittik den sonra başımıza gelebilecek başkan tiplerinden korkuyorum.

I am the one who knocks!

Bugüne kadar iyi sallayanlar oldu bu adama.

Ben şahsen kendi adıma korkuyorum.

Neden mu korkuyorum?

Ünal Aysal gittik den sonra başımıza gelebilecek başkan tiplerinden korkuyorum.

I am the one who knocks!

Can Büyük valla daha öncede söyledim şuan devlet maalesef heryere sızdı kulüpler olsun asker olsun sağlık olsun şuan tek sızamadığı yer Galatasaray kaldı bu sebepten Ünal Aysal düşsün diye elinden geleni yapıyorlar bu sebepten dolayı arkasında durmamız lazım başkanın.

Moderatorler.

Bugun Unal Aysal in aciklamalari varmis baya uzun ve detayli, onemli konulari aciklamis, konusu yok henuz galiba, bulamadim cunku..

Yarın da Arena'da Başkan,Prandelli,kaptanlar Sneijder ve Selçuk açıklama yapacakmış.

Can Büyük valla daha öncede söyledim şuan devlet maalesef heryere sızdı kulüpler olsun asker olsun sağlık olsun şuan tek sızamadığı yer Galatasaray kaldı bu sebepten Ünal Aysal düşsün diye elinden geleni yapıyorlar bu sebepten dolayı arkasında durmamız lazım başkanın.

Yine Adnan gibi yalaka biri gelirse yandık demektir...

I am the one who knocks!

şikeci ve şikeci dostu fedarasyona karşı artık bir hamle yapmasını bekliyoruz maalesef lafla peynir gemisi yürümüyor başkan icraat lazım!!!

4 sene daha başkanlık yapar.sonra GS alır başını yürür zaten.riva ,GS plaza malum.haldun üstünel ve onun etrafında toplanacak ali sabancı gibi isimlerle geleceği kurtarırız.

4 sene daha başkanlık yapar.sonra GS alır başını yürür zaten.riva ,GS plaza malum.haldun üstünel ve onun etrafında toplanacak ali sabancı gibi isimlerle geleceği kurtarırız.

Bizim işadamları maalesef tırt. Ne doğru dürüst yöneticilik yapıyorlar ne de şikecilerin işadamları gibi kulübe gizli destek veriyorlar.

Sezonun başlamasına rağmen futbol takımına hâlâ göğüs sponsoru bulamayan Aysal'ı eleştiren Divan Kurulu Üyesi Hayrettin Kozak ise, "3-4 yıldır kulübü Aysal ve arkadaşları yönetiyor. Borçlar, zararlar hep arttı. Başkan mâli olarak iyi durumda olduğumuzu söylüyor ama UEFA'dan ve borsadan uyarılar aldık. Tabloya bakınca bu durumun adını 'mâli felaket' koyabiliriz. Marka değeri artıyor ama bu durum borçlara yansımıyor. Futbolun başında bir baş yok, en büyük gelir kaynağının yöneticisi yok. Yazıhanesinden imzalar atarak futbolu başkanımız yönetiyor. 2 yıl sözleşmesi kalan oyuncuların sözleşmesini neden 5 yıla çıkardık? Oyuncular 30 yaşlarında... Bir spor kulübü olarak GSGM, TFF, TBF, UEFA ve Borsa İstanbul'la kavgalıyız. Ne yapalım, 20 milyonu arkamıza alıp sopalar elimizde savaşa mı gidelim? Futbol takımına da Ünal Aysal'ın kendi şirketi sponsor olsun. Göğsümüze UNIT yazalım. Galatasaraylı işadamları da amatör şubelere sponsor olsun." ifadelerini kullandı.

Galatasaray karıştı!

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda, Başkan Ünal Aysal'ın satış yetkisi için genel kurulu toplamak istemesi üzerine ortalık karıştı. Kürsüye çıkan Mehmet Helvacı, Aslan'ın mâli tablosunun parlak olmadığı gerekçesiyle, söz konusu yetkinin verilmemesi gerektiğini ve derhal Olağanüstü Divan Kurulu için karar alınması gerektiğini söyledi. Helvacı'nın önerisi kabul edildi.

Galatasaray Divan Kurulu'nda ortalık karıştı... Başkan Aysal'ın toplantının başında yaptığı konuşmada amatör branşların anonim şirket haline getirilmesinin planlandığını söylemesinin yanı sıra, satış yetkisi almak için olağanüstü genel kurulu toplamak istediğini söylemesinin ardından Mehmet Helvacı isyan bayrağı açtı. Helvacı, yaptığı konuşmada şunlara değindi:
"Amatör branşların bir AŞ kurularak kulüpten ayrılması kontrolsüz harcamaları artıracaktır. Hemen olağanüstü divan toplantısı kararı alalım. Yönetim de bunları neden yaptığını anlatsın. Bu gidişle Galatasaray'ın elinde ne ada ne başka mal varlığı kalır. Galatasaray'ın mal varlığı satışını engellemek gerek."
Başkan İrfan Aktar, istek üzerine haftaya çarşamba olağanüstü divan kurulu yapma kararı aldı. 17 Eylül Çarşamba günü, 17.00'de olağanüstü divan kurulu toplantısı yapılması kararı kabul edildi.
Başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü genel kurulu toplayıp yetki alamaması hâlinde de görevi bırakacağı konuşuluyor.

Son düzenleme:
Helal olsun, sonunda 3. Temmuz sürecinde pasif kaldigini kabul etti. Aziz bize saldirmasaydi mahkemeden, agzimizi bile acmayacaktik. Sonra daha agir tavir sergileyen Adnan Öztürk vardi, Fenerbahce´nin ceza almasi bizi de etkiler düsüncesi ile, onu bile susturmaya calistik. Ne oldu sonunda ´? Kücükken ezmedigimiz yilan, yine cikti bizi sokmaya kalkti...

Divan kurulunda Hayri abi sacmalamis, biz zaten Fenerbahce´ye bastan itibaren bu sürecte dostca davrdandik ve tebrik bile almistik. GS TV´nin sike ile ilgili yorumlarini ilk olarak biz yasakladik. Bize o sürecte bile düsmanca davranan Fenerbahce oldu, dar agacinda olan Aziz´in en son sözleri bile Galatasaray oldu. Bu insanlar ile dost olunmaz, el uzatilmaz.

Aysal geldi, GS hakettiği yere geldi. Aktiflerimiz fb+bjkden fazla. Bütcemiz neredeyse, 2sinin toplami kadar. Borclarimiz artmis. 2011de Aysal, mükemmel bir mali yapi mi devraldi? 317 milyon dolar mi ne borc vardi. Kadro yoktu, Arda haric yerli kalitesi düsüktü. Basari yoktu. Kadroyu yenilediler, borcla yenilediler. Polat, 2014e kadar bazi gelir kalemlerini bile harcamis. Gelirler temlikli. 2014 yilindayiz, su anda mali yapida en iyi durumda olanda biziz. Aysal gelmeden önce acik ara en kötü durumda olanda bizdik.Turkiye Liginde borc artar, takimlar gelirlerinden fazlasini harciyorlar. Futbol disi gelir yaratmak önemli. GS tv gelirlerinden cok az bir rakam aliyor. Havuz yüzünden.Bu yüzden futbol disi gelirler, GYO projeleri cok önemli.

FFP nedeniyle Aysalin sirketi sponsor olamaz. Bunu söyleyen kisi, GS icin su ana kadar ne yapmis, cok merak ediyorum. Acaba GSye Aysalin yüzde 1i kadar katkisi olmus mudur?

Sözde Atatürkçü yıkılmayan son kale lakin özde birşeyimin! yıkılmayan son kalesi fenerbahçe, Atatürk düşmanı mevcut siyasi gücün resmi bir kurumu oldu. 3 temmuz siyasidir siyasidir diye saçmasapan birşey ile debelenip durduktan sonra gerçek yüzlerini net bir şekilde açığa çıkardılar. Sonra sizin kulüp aptallar sürüsü deyince kızıyorlar :D Geriye sadece siyasi güç tarafından henüz ele geçirilememiş Galatasaray(Ultra bilmem neler hariç) kaldı. Biat için son dönemlerde üzerimize fena halde oynuyorlar ama bu noktada Ünal Başkan'ın duruşu ve kararlılığı hoşuma gidiyor. Vizyon toplantısına katıldığında çok kızmıştım yazıklar olsun demiştim bizde mi en sonunda biat ettik vs.. diye ama öyle değilmiş. Görünen o ki usülen katılmış ki duruşunu hiç bozmadı. Ama şurada şunu yazayım; Ünal Aysal ve Yönetiminin indirilmesi demek yeni yönetimin biat kültürüne ses çıkarmayacak tiplerden oluşacak olması demektir. Bir kere öncelikle herkes bunun farkına varsın. Bende dahil olmak üzere hiçbir Galatasaray'lının(Fasülyeden Galatasaraylılar hariç) bunu içine sindirebileceğini sanmıyorum.

Lakin divan kurulunda Başkan'a ve Yönetimine eleştiri geliyor diye de kızmamak lazım. Sonuç olarak biz fenerbahçe gibi ne idüğü belirsiz tek bir adamın oyuncağı haline gelmiş bir kulüp kültürüne sahip değiliz çok şükür. En azından hain olanlarla olmayanları ayırmak lazım. Hayri Kozak, benim twitterdan da takip ettiğim ve beğendiğim kongre üyelerinden biridir. Camia da bir ağırlığı vardır. Hatta Arena açılışındaki yaşanan rezaletlerden sonra televizyona çıkıp Erdoğan Bayraktar ve Mevcut siyasi iktidara atar yapabilen ender Galatasaraylılardan biridir. İdeolojik olarak ise şu an Galatasaray düşmanlığı yapan siyasi çevrelerden biri kesinlikle değil ondan eminim. Eğer birşeyler söylüyor ise kulak vermek lazım. Katılırsın katılmazsın o ayrı. Son konuşmasını bende garipsedim açıkçası ama hatalı düşünüyorsa eğer yönetim çıkıp Hayri Kozak'ın fikirlerini çürütmeli. Hesap sorulacak elbet. Yönetim de kongre üyelerine divana hesap verecek. Mükellefiyetlerinden biri de bu. Mesela hayroviç transferinin ve devre arası yapılan transferlerin hesabı kesinlikle sorulmalı. Çünkü o transfer süreci bu yönetime yakışmadı.

Mehmet Helvacı'ya ise güvenmiyorum. Bu adamdan kıllanıyorum desem yeridir niye bilmiyorum.

böyle bir ortamda başkanı sırf eleştirmek için eleştiriyorlar her türlü haksızlığa uğrayan büyük camia Galatasaray susacak mı ?? başkan harika konuştu sonuna kadar arkasındayız:ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt