Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10641071_804063496319014_5990597294747303353_n.jpg

bu pislik ortama ragmen yine en kral sponsoru getirmeyi basardi
eziklere kapagi takti

başkan aferin bu sefer iyi iş çıkardın takdir ettim hep böyle olsan keşke

başkan iyi iş yaptı herkes övüyor, yarında söversiniz :celebrate008::dance:

başkanın en büyük muhaliflerinden biri olarak şunu söylemeliyim ki bugün iyi çıkardı bugün başkana laf yok eden çarpılır :tank:

başkan 2 güzel sponsor buldugu için onu tebrik ediyorum

Yola devam

Son düzenleme:
Sponsor konusu nedeniyle başkana kızdıydım ama geçti. :sirit:

Adnan Öztürk ve bir kac tane Kongre Üyesi arti bazi GS´li medya mensubuna göre Riva´yi satmak istiyormus Ünal Aysal. Bunun dogruluk payini bilen varmi ?

Adnan Öztürk bunlari söylemis...

"Galatasaray’ın sorunu, olmayan parayı harcamak. Bu harcamaların meraklısı üyelerimiz, az da olsa mevcut ve ne yazık ki etkili konumlara bir şekilde gelmeyi beceriyorlar. Geldikleri konumlarda da, harcama uğruna sürekli kulis yapıyorlar. Bunların artık konuşulması lazım. Olmayan gelir, olmayan paralar harcanmaz. Ayağını yorganına göre uzatma, benden sonra tufan de... Sonra gel genel kurula ‘Arsa satmak istiyorum’u yakışıklı sözlerle yani “Gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracağım’ diyerek yetki iste! Zaman gerçeklerin hesap kitap edilmesi zamanıdır. Zaman politika yapma, yalan söyleme zamanı değildir."

Adnan Öztürk ve bir kac tane Kongre Üyesi arti bazi GS´li medya mensubuna göre Riva´yi satmak istiyormus Ünal Aysal. Bunun dogruluk payini bilen varmi ?

"Galatasaray’ın sorunu, olmayan parayı harcamak. Bu harcamaların meraklısı üyelerimiz, az da olsa mevcut ve ne yazık ki etkili konumlara bir şekilde gelmeyi beceriyorlar. Geldikleri konumlarda da, harcama uğruna sürekli kulis yapıyorlar. Bunların artık konuşulması lazım. Olmayan gelir, olmayan paralar harcanmaz. Ayağını yorganına göre uzatma, benden sonra tufan de... Sonra gel genel kurula ‘Arsa satmak istiyorum’u yakışıklı sözlerle yani “Gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracağım’ diyerek yetki iste! Zaman gerçeklerin hesap kitap edilmesi zamanıdır. Zaman politika yapma, yalan söyleme zamanı değildir."

kim söylüyor?... adnan öztürk...
kime söylüyor?... milliyet...

doğruluk payı var mı sen söyle??...

kim söylüyor?... adnan öztürk...
kime söylüyor?... milliyet...
doğruluk payı var mı sen söyle??...

Bizim Baskan´da devamli Hürriyet´e konusuyor, onuda mi ciddiye almayalim kardes ? dogru ise nasil bir cevap vereceksin sonra ? Hemde ben Riva satilmamali demedim, bence degerlendirmemiz lazim en iyi sekilde oralari. Usta bir yatirimci olmadigim icin bu konu ile ilgili birisi beni bilgilendirmesi lazim.

Hemen pro-contra bakmayin su olaylara, biraz ufukunuzu acin dostlar.

Riva'yı satmamak lazım.3.köprü yapıldıktan sonra değeri baya artar oranın biraz daha bekleyelim.

Baskan satmaktan bahsetmiyordu. Bir GYO kuruldu. Gayrimenkuller degerlendirilecek, yeni gayrimenkuller alinacak, GSye sürekli nakit akisi sağlanacak. Rivada villa projesi, AVM projesi gibi.

Aysal ilk geldiğinde Rivayi satmak icin yetki vermislerdi diye hatirliyorum ama o satmadi.

Başkan'ın Riva ile alakalı tavrı Adnan Öztürk, Hayri Kozak vs.. gibi camianın bazı önde gelenlerini rahatsız etmiş olabilir mümkündür lakin bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum. Eğer doğruysa Adnan Öztürk hatalı davranmış. Hesap sorarsın elbet lakin divan da veya olağan kongrelerde sorarsın. Gidip azizin medyasına böyle açıklama yapmazsın.

Riva'yı satmamak lazım.3.köprü yapıldıktan sonra değeri baya artar oranın biraz daha bekleyelim.
Bence satmak değil de proje ortaklığı için tam zamanı diye düşünüyorum. Birkaç seneye 3. köprü yapımı bitecektir. 3 Köprünün yapımına başlanması dahi oranın artık bir gayrimenkul projesi ile değerlendirilebilmesinin önünü açmıştır. Satışa bende karşıyım. Proje ortaklığı ile daha fazla gelir elde edilebilir. Lakin 500 Milyon Avro keş koyabiliyorlarsa önümüze satılabilir sıkıntı olmaz :D

GYO ile borsadan para toplayip elimizdeki arsalari biz degerlendirecegiz demek ki. Adnan Ozturk sacmalamis yine.

Bugün kızının (Ceyla Aysal)'ın düğünü varmış. Tebrik edelim başkanımızın kızını :)

BxWw7vmCUAAzdnp.jpg

Bizim Baskan´da devamli Hürriyet´e konusuyor, onuda mi ciddiye almayalim kardes ? dogru ise nasil bir cevap vereceksin sonra ? Hemde ben Riva satilmamali demedim, bence degerlendirmemiz lazim en iyi sekilde oralari. Usta bir yatirimci olmadigim icin bu konu ile ilgili birisi beni bilgilendirmesi lazim.

Hemen pro-contra bakmayin su olaylara, biraz ufukunuzu acin dostlar.

:) biraz daha açıklayarak söyleyelim o zaman..

söyleyen kim?... adnan öztürk... galatasaray aleyhinde gelişen her dönemde ortaya çıkıp yönetime sallayan adam... sebebini hepimiz biliyoruz...
söylediği yer kim?... milliyet... demirörenin gazetesi... son dönemde galatasaray lehine tek bir haber yapılmayan iyi haberleri bile aleyhimize gibi göstermeye çalışan yayın organı...
bilet fiyatları açıklanıyor milliyette başlık... "galatasaray açıklama yaptı taraftar şaşkın?"...

kaldı ki ben ne riva hakkında ne de başkan hakkında herhangi birşey demedim farkındaysan :) olay adnan öztürk'ün bitmeyen kuyruk acısı ve akbabalığı...

3. köprü bittikten sonra riva'yi satmayi düşünsün, şimdik degil imho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt