Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saç saç saç saç paraları paraları
selçuk burakla neden sözleşme uzattın başkan ?

Selçuk+Burak ikilisine verdin 3.5 milyon euroyu hem takımı hem kendini yaktın bravo gerçekten bravo...

Sözleşmeleri bitmeyen adamlara hangi akılla maaşına zam yapıp sözleşme uzatırsın. Sanki kulüpler sırada. Kim alır bunları. Yazık valla

Td tercihlerin hep ıska başkan. Ayrıca Şinoya yeni sözleşme imzalatmakta sakın acele etme. Aman diyim.

Son 2 transfer dönemleri facia geçti, tüpçü ve azize ye ne kadar ihtiraz etsende transfer konusunde sorumluluk sen ve yönetimde Aysal bey.

3 senedir futbol takımının iyi futbol oynadığı maç sayısı 3'tür,kime yakınalım biz?yeter yaa futbol izlemek istiyoruz biz.

Söylediği gibi Alman td ile anlaşmalıydı.

Son düzenleme:
Haldun üstüneli dinlicek David Moyesi getirecekdi.
İngilizler bu ligde her zaman iş yapmısdır. Birch Gordon Milne , Souness..

Adamlar her zaman dikine oynayan golü düşünen yan pasdan nefret eden bir zihniyet.
Biz se Hep italyanları tercih ediyoruz.
Hızlı hucumu unut. Sete set hucum. Atarsan atarsın atamazsan aman ha yeme. 4 kişi ile gol ara...

Hadi Moyesi getirmedin Mancini den italyan stili uyuşmuyor gördün.
Bari Mustafa Denizliyi getirseydin.
Bu ligi çok iyi bilen.
Özellikle türk oyuncuların posta koyamayacağı bir hoca ile Şampiyonluk daha yüksek bir ihtimaldi..

Üstelik Mustafa Denizli eldeki yabancılar varken gidip 2 tane daha ne olacağı belirsiz yabancı aldırmaz paranda cebinde kalırdı.
Belki kalite bir forvet alırdı oda hem ucuza olurdu hem genç.

Eldeki malzeme ile Tellesden Olcan dan harikalar yaratabilirdi.

Lig henüz 2ci haftasinda, hoca mocaya elestiride sadece bizim ülkede olur galiba.
Oturmus kadromuz olsaydi neyse belki haklilar arkadas diye bilirdim.

Başkan prandelliyle devam edeceğiz dediği gün yeni teknik direktör kim olmalı tartışabiliriz

Tribun Dergi@tribundergi 19 sn.
Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal evi terketti. (Günaydın/Sabah)

Geçmiş olsun başkanım.Bugün Florya'ya motivasyon konuşmasını yapmaya gelmezsiniz artık üzüntüden.

sözün bittiği yer... "sussam gönül razı değil konuşsam tesiri yok" lafı vardır ya hani...
artık bu paylaşımlar ve yorumlar üzerine ne yorum yapılır ne de fikir beyan edilir...

allah ıslah etsin ne diyim...

sözün bittiği yer... "sussam gönül razı değil konuşsam tesiri yok" lafı vardır ya hani...
artık bu paylaşımlar ve yorumlar üzerine ne yorum yapılır ne de fikir beyan edilir...

allah ıslah etsin ne diyim...

Sabah kalktıktan sonra yazmıştım.Şimdi okuyunca fark ettim.Biraz boşboğazlık etmişim doğru.

bi kaç sayfa önceki entrimde başkana olan güvenimi belirtmiştim. bu gün ''konjonktür'' denen lanet yüzünden kıymeti tam anlamıyla bilinemiyor yaptıkları görülemiyor. sponsor bulacağından emindim, ''transfer şov yap başkan'' diye dilekte bulunmuştum onu da yaptı. teşekkürler başkanım. Allah zeval vermesin

Yeni bir yönetim oluşturacak deniliyor ve bu yönetim de albayrak ve ulusoy da olacakmış.
Doğru ise çok iyi olur.

yönetime yeni adamlar alması gerekiyor zaten
bakıyorsunuz 4. yıldız organizasyonunda (ne kadar saçma bulsamda) birlik mesajı verirken hiç bir yöneticinin olmaması bunun en açık kanıtıdır
Ama camia yeni bir seçimi istemeyecektir zira sık sık seçim olmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt