Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan risk aldin basarisiz oldun.

Ne kadar sevsemde gule gule demenin zamani geldi galiba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ula ne riski kelepir topçular ile hoca getirdi takıma üstüne bide clde başarı bekler.

Bitik bir futbolcuyla sözleşme yeniledin bu nasıl bir ileri görüşlülüktür. sen nasıl bu kadar zengin olup holding sahibi oldun şaşırıyorum. Bi yandanda bana umut ışığı oluyorsun. kendi yazılım firmamı kurucam. :k19:

bu maçı alamazsak sular ısınır başkan.

Terim'in gidişinden sonra bile sonuna kadar seni savunmuş birisiyim ama bu maç da hayal kırıklığıyla biterse (hele Passolig saçmalığını buraya da sokarak tribünlerin de boş kalmasına sebep oldun) seni ben bile savunmam artık başkan.

Biran once Anderlecht klubune baskan olmasi dilegiyle, bize yapmadigi yatirimi insallah onlara yapar.

Rezil ettin takımı madem futboldan anlamıyorsun anlayan adamlarla çalış

FT konusunda belki haklıydın ama sonrasında tam manasıyla s...p sıvadı kendisini ve kulübü rezil etmeden çekip gitmesi lazım, bugün bu rezaleti yaşıyorsak sebebi 1.5 sene öncesinde yatıyor, ben dahil pek çok kişi kurumsallaştıracak sandık kulübü ama aysal gitti ali dürüst'lerin yerine futbolun f'sinden anlamayan adamlarla iş yapmaya kalktı ve al işte sonuç bu... İnş yarın ki kongrede birşeyler olur da çeker gider

Bu sene de çuvallarsan bunun baş sorumlusu sensin başkan. Artık kaçışın yok. Bu futbol devam ederse önce sen gideceksin! Bu rezil futbolun hesabını vereceksin ve gideceksin!

Galatasaray geleneklerinden yoksun,egosu yüzünden kaliteli bir teknik ekip ve yönetimi parçalayan bu hainin derhal başkanlıktan istifa ettirilmesi lazım...Kabuk değişikliği şart,bu takımın bu halde olmasının tek müsebbibi başkandır.

Baskan su futbolla sen ilgilenme ve su yönetimi değiştir futboldan anlayan yönetici getir

Adam iyi niyetli olabilir de 2 transfer dönemdir fiyasko etti ve saçmasapan transferl yapti.

Çok para boshuna harcadi, artik VIZYONLU, FUTBOL CAHILI OLMAYAN yönetim kurup futboldan çekilmeli.

aydın reis yine trübünde karısıyla el ele maçı izliyordu milyon dolarlar cukka eray işcan felan kaleye geçmeden 7 sülalesini kurtaracak para kazandı diğerlerini saymıyorum bile acaba bu eleman kendi şirketlerinide Galatasarayı yönettiği gibi mi yönetiyor?

şubat ayında oyuncu pazarında büyük indirim bekleniyomuş başkan haberin ola,kaçırma bu fırsatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt