fAlcılık bu yaptıgın.bir haluk ulusoy bence başarılı olabilir gelirse.tabi sezon sonu bunlar konuşulmalı.Aysal iyi mi kötü mu tartışırız, ama gelecek olanın daha kötü olacağı net bir gerçek.
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fAlcılık bu yaptıgın.bir haluk ulusoy bence başarılı olabilir gelirse.tabi sezon sonu bunlar konuşulmalı.Aysal iyi mi kötü mu tartışırız, ama gelecek olanın daha kötü olacağı net bir gerçek.
-Tapatalk-
ali dürüstten ne başarı beklıyorsun.gidip kasımpasa başkanı mı olsun)o yönetim dagıtılır mı hoca gönderilirmi objektif olsana.bu operasyon bize kaç milyon euroya mal oldu.bir başkan düşün divan kurulunu tehdit ediyor.istifa sinyali veriyor 3.haftada belkide istifa edecek.hala neyi savunuyorsun.kalması gerektigini klubun kaosa sürüklenecegini bizde görüyoruz.istifa etsin diyen yok.
Unal Aysal ın yakaladığı başarılar F.Terim sayesindedir. Ali Dürüst ve Albayrak da yönetimde olmasaydı F.Terim i getirmezdi bile. Başarıyı yakalayan adamları gönderdıkten sonra takımı getirdiği noktayı görüyoruz.
başarının kimlere ait oldugunu sende biliyorsun neden geveliyorsun.bak gittiler durum meydanda.o yönetim ve o teknik adamla kazandıgımız başarılarıdan onlar gittikten sonraki tabloyu çıkarırsan aradaki farkı bulursun.Ha tamam o zaman bütün başarılar Ali Dürüst ün yani kabul o zaman haklısın. Geri kalan boş insanlardı.
fAlcılık bu yaptıgın.bir haluk ulusoy bence başarılı olabilir gelirse.tabi sezon sonu bunlar konuşulmalı.
başarının kimlere ait oldugunu sende biliyorsun neden geveliyorsun.bak gittiler durum meydanda.o yönetim ve o teknik adamla kazandıgımız başarılarıdan onlar gittikten sonraki tabloyu çıkarırsan aradaki farkı bulursun.
Canaydin neden Terim sayesinde basari yakalayamadi? Yada Milli takimda neden basari yok? İzlandadan 3 tane yedik. Fark 5te olabilirdi.
milli takımı nerede aldı brezilyaya götürsün.sonucu görmeden konuşma başarılı olacaktır.zaten konu bu degil.şampiyon yönetim ve teknik kadro gönderilir mi.bu doğru mu değil mi?hadi gönderdin GS divan kurulunu nasıl tehdit edersin.hadi ettin bu durumda bırakılıp kaçılır mı?başkan kaçıyor sen neyi savunuyorsun.Ben gevelemiyorum sen geveliyorsun. Sanki her şey o gidenlerin eseriymiş gibi laf yapan sensin. Sana soruyorum Fatih Terim ne yaptı gittiğinden beri MT mı Brezilya ya mı götürdü? İzlandaya futbol dersi mi verdi?
Devraldığımız gün, hatıralarınızı lütfen zorlayın, 328 milyon dolar borç varmış, bugün borç-alacak farkımız 338 milyon dolar.
Bu çok kötü bir tablo değil mi?
milli takımı nerede aldı brezilyaya götürsün.sonucu görmeden konuşma başarılı olacaktır.zaten konu bu degil.şampiyon yönetim ve teknik kadro gönderilir mi.bu doğru mu değil mi?hadi gönderdin GS divan kurulunu nasıl tehdit edersin.hadi ettin bu durumda bırakılıp kaçılır mı?başkan kaçıyor sen neyi savunuyorsun.
Bütün gelir kaynakları önceki yönetim tarafından 3-5 yıllığına hipotek edildiği için gayet başarılı bir tablo. Sen futbolcu satarak para kazanan bi takım değilsin. o kadar transfer yapıp maaş veriyorsun. Gayet başarılır 3 yılda sadece 10 m dolar içeri girmişsin.
sallama ya yeter.bir polat polat.bu klüp alp yalmanları da faruk sürenleri de gördü.hiç biri yok şöyle yapmazsanız görevi bırakırım diye tehdit etmedi.ayaga düşürdünüz GS yı yeter.giderse gider.sizin zihniyettekiler yıllar önce 2-3 transfer yapacak diye cem uzana gidip başkan olmasını istemişti.bu klup başkansız kalmaz.şu an istifa edip arkasını dönup klubu zor bırakacaksa zaten gitsin.haluk ulusoy gelse 2 tarnsfer yapsa en öönce aysal istifa diye sen bagırırsın.başarıların mımarlarını sayın aysal gönderdi.şimdi başarılar nerede.