Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unal Aysal ın yakaladığı başarılar F.Terim sayesindedir. Ali Dürüst ve Albayrak da yönetimde olmasaydı F.Terim i getirmezdi bile. Başarıyı yakalayan adamları gönderdıkten sonra takımı getirdiği noktayı görüyoruz.

ali dürüstten ne başarı beklıyorsun.gidip kasımpasa başkanı mı olsun:))o yönetim dagıtılır mı hoca gönderilirmi objektif olsana.bu operasyon bize kaç milyon euroya mal oldu.bir başkan düşün divan kurulunu tehdit ediyor.istifa sinyali veriyor 3.haftada belkide istifa edecek.hala neyi savunuyorsun.kalması gerektigini klubun kaosa sürüklenecegini bizde görüyoruz.istifa etsin diyen yok.

Ha tamam o zaman bütün başarılar Ali Dürüst ün yani kabul o zaman haklısın. Geri kalan boş insanlardı.

Unal Aysal ın yakaladığı başarılar F.Terim sayesindedir. Ali Dürüst ve Albayrak da yönetimde olmasaydı F.Terim i getirmezdi bile. Başarıyı yakalayan adamları gönderdıkten sonra takımı getirdiği noktayı görüyoruz.

Canaydin neden Terim sayesinde basari yakalayamadi? Yada Milli takimda neden basari yok? İzlandadan 3 tane yedik. Fark 5te olabilirdi.

Ha tamam o zaman bütün başarılar Ali Dürüst ün yani kabul o zaman haklısın. Geri kalan boş insanlardı.
başarının kimlere ait oldugunu sende biliyorsun neden geveliyorsun.bak gittiler durum meydanda.o yönetim ve o teknik adamla kazandıgımız başarılarıdan onlar gittikten sonraki tabloyu çıkarırsan aradaki farkı bulursun.

fAlcılık bu yaptıgın.bir haluk ulusoy bence başarılı olabilir gelirse.tabi sezon sonu bunlar konuşulmalı.

Haluk Ulusoy gelirse başarılı olur tabii ama gelmeyecegini biliyoruz.

Ayrıca sportif olarak elbette pek çok bilesen vardır ne olacağı belli olmaz. Ama aylardır süren Aysal'i Galatasaray'i batirdi gibi gösterelim, önlerine engeller koyalım çabalarının amaci bellidir. Yeni gelecek olana tüm kapılar açılacak imkanları daha geniş olacak. Ama satılmış biri olacak.

Ha kongre beni utandirir. Aslan gibi birini oraya taşır bilmem, benim umudum yok.

-Tapatalk-

Sehat Ulueren, haftasonu Telegol'de bu olacakları harfi harfine söylediği zaman adama küfretmiştim. Meğer doğru söylüyormuş. :)

Başından beri hep destek verdiğim, başkanlığının sürmesini istediğim Aysal, uçurumu görünce kaçma niyetinde.

20 senedir batiyoruz. Koca koca spor yazarları Oğuz Tongsir falan gibi ne idüğü belirsiz tipler de çanak tutuyor bu muhabbetlere. Emir kulu tabii hepsi.

-Tapatalk-

başarının kimlere ait oldugunu sende biliyorsun neden geveliyorsun.bak gittiler durum meydanda.o yönetim ve o teknik adamla kazandıgımız başarılarıdan onlar gittikten sonraki tabloyu çıkarırsan aradaki farkı bulursun.

Ben gevelemiyorum sen geveliyorsun. Sanki her şey sadece o gidenlerin eseriymiş gibi laf yapan sensin. Sana soruyorum Fatih Terim ne yaptı gittiğinden beri MT mı Brezilya ya mı götürdü? İzlandaya futbol dersi mi verdi?

Canaydin neden Terim sayesinde basari yakalayamadi? Yada Milli takimda neden basari yok? İzlandadan 3 tane yedik. Fark 5te olabilirdi.

Milli takımda mı başarısı yok:) F.Terim in yaptıklarını anlatmaya gerek yok aten. F.Terim in başında oldugu dönemlerde tabiki Unal Aysa ın da payı buyuktu. Herşey iyi giderken biranda herşeyi bozdu. Ön planda olmak istedi sonuç ortada. Ne gerek vardı.

Ben gevelemiyorum sen geveliyorsun. Sanki her şey o gidenlerin eseriymiş gibi laf yapan sensin. Sana soruyorum Fatih Terim ne yaptı gittiğinden beri MT mı Brezilya ya mı götürdü? İzlandaya futbol dersi mi verdi?
milli takımı nerede aldı brezilyaya götürsün.sonucu görmeden konuşma başarılı olacaktır.zaten konu bu degil.şampiyon yönetim ve teknik kadro gönderilir mi.bu doğru mu değil mi?hadi gönderdin GS divan kurulunu nasıl tehdit edersin.hadi ettin bu durumda bırakılıp kaçılır mı?başkan kaçıyor sen neyi savunuyorsun.

Devraldığımız gün, hatıralarınızı lütfen zorlayın, 328 milyon dolar borç varmış, bugün borç-alacak farkımız 338 milyon dolar.

Bu çok kötü bir tablo değil mi?

Başkan sene sonuna kadar yeni yönetimle devam etsin, bırakacaksa da sonra bıraksın.Ani ve plansız yapılan her hareket zarardan başka bir şey getirmiyor, getirmeyecek.Bunu yeniden yaşayarak öğrenmek istemiyorum bir taraftar olarak.

Devraldığımız gün, hatıralarınızı lütfen zorlayın, 328 milyon dolar borç varmış, bugün borç-alacak farkımız 338 milyon dolar.

Bu çok kötü bir tablo değil mi?

Bütün gelir kaynakları önceki yönetim tarafından 3-5 yıllığına ipotek edildiği için gayet başarılı bir tablo. Sen futbolcu satarak para kazanan bi takım değilsin. o kadar transfer yapıp maaş veriyorsun. Gayet başarılır 3 yılda sadece 10 m dolar içeri girmişsin.

Son düzenleme:
milli takımı nerede aldı brezilyaya götürsün.sonucu görmeden konuşma başarılı olacaktır.zaten konu bu degil.şampiyon yönetim ve teknik kadro gönderilir mi.bu doğru mu değil mi?hadi gönderdin GS divan kurulunu nasıl tehdit edersin.hadi ettin bu durumda bırakılıp kaçılır mı?başkan kaçıyor sen neyi savunuyorsun.

Geçen sene aynı tablodan biz gruptan çıkmıştık hatırlatırım.
Tehdit adam madem bana güvenmiyorsunuz size yolu açayımda arkamdan tv lere bağlanıp durmayın. Buyrun yol alalım diyor.
Faruk Süren i örnek vermişinde o başarılara rağmen şu an ki mali sıkıntının temelleri ozaman atıldı.

Bütün gelir kaynakları önceki yönetim tarafından 3-5 yıllığına hipotek edildiği için gayet başarılı bir tablo. Sen futbolcu satarak para kazanan bi takım değilsin. o kadar transfer yapıp maaş veriyorsun. Gayet başarılır 3 yılda sadece 10 m dolar içeri girmişsin.

ve kat kat daha fazla kazanıyorsun... borcun fazla olması değil, onu ödeyebilme gücü önemlidir... o borclar varken tüm gelirler ipotek altındaydı...

Hala daha o iki şampiyonluk tamamen FT'nin eseridir diyenler var ne desem bilemiyorum. Ağır konuşacağım tadımız kaçacak o yüzden içime atıyorum. Ali Dürüst'ü Ünal Başkan göndermedi. Yönetim değişikliğinden sonra Ali Dürüst ben yeni yönetimde olmayacağım demişti. Adnan Öztürk ve Abdülrahim Albayrak konusunda neler yaşandı bilemiyorum. Başkan haklıdır haksızdır diyemem lakin Ali Dürüst ile bir problemi yoktu ve yeni yönetimde onun da olmasını istemişti. Fatih Terim - Şikeciler - Rüşvetçiler koalisyonu ile geçen sene 5. hafta da antrenörsüz kaldık. Kalmak isteyen adam kalırdı. Ama Fatih Terim kalmak istemedi. İstifa da edemezdi bu yüzden yönetimi onu kovmaya zorladı ve başardı. Aslında orada Abdülrahim'in yönetimden dışlanması padişahı rahatsız etti ve FT hamlesi ile bunun rövanşını aldı. Bunu bilmeyen yok zaten...

Bu arada bir önceki başkanımızı da bir anımsayalım bakalım;

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Kendinizi hazırlayın çünkü başkanlığa bu veya bu minvalde biri gelecek... Ondan sonra bir yerinize kına yakar rahatlarsınız...

Ekli dosyalar

• tape1381_1_azizyildirim-adnanpolat.webp
    tape1381_1_azizyildirim-adnanpolat.webp
    104,4 KB · Görüntüleme: 134
  • tape1381_2_azizyildirim-adnanpolat.webp
    tape1381_2_azizyildirim-adnanpolat.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 146
  • tape1427_1_azizyildirim-muratozaydinli.webp
    tape1427_1_azizyildirim-muratozaydinli.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 127
sallama ya yeter.bir polat polat.bu klüp alp yalmanları da faruk sürenleri de gördü.hiç biri yok şöyle yapmazsanız görevi bırakırım diye tehdit etmedi.ayaga düşürdünüz GS yı yeter.giderse gider.sizin zihniyettekiler yıllar önce 2-3 transfer yapacak diye cem uzana gidip başkan olmasını istemişti.bu klup başkansız kalmaz.şu an istifa edip arkasını dönup klubu zor bırakacaksa zaten gitsin.haluk ulusoy gelse 2 tarnsfer yapsa en öönce aysal istifa diye sen bagırırsın.başarıların mımarlarını sayın aysal gönderdi.şimdi başarılar nerede.

Bak renktaş şu anda aysal istifa etsinde kurtulalım diyenler kimler ellerini ovuşturanlar
1-tff neden çünkü onlara biat etmiyoruz pisliğe karşı duruyoruzda ondan
2-fb neden çünkü Galatasaray'ın marka değeri feneri 100 e katladı 3 sene sponsor üstüne sponsor yağıyor kulübe tabiki istemezler böyle bir başkanı
3-hükümet ve cumhurbaşkanı neden bu çıkarttığımız aykırı sesden son derece rahatsızlar ve polat gibi biat eden başkan istiyorlar
4-medya neden medya şikecilerin ve hükümetin elinde onlar ne emrederse onu konuşup yazıyorlar
Sonuç
eğer aysal giderse sponsorları falan unutun bu 1 2-avrupada başarıyı unutun ve kendinizi fb gibi pisliklerin kankası olacak başkana hazırlayın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt