Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşten geldim. Televizyonu açtım malum kanal da istifa edeceği söyleniyor. Umarım olmaz. İşler iyice çığırından çıkar.

Turkiye Liginde sampiyon olununca 12 milyon tl aliniyor, 60 milyon tl degil.

Geldiğinde mali tablonun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum aciklamasi yapmisti zaten.Hisselerin de coğu geri alindi diye biliyorum.

lig sampıyonlugu prımı baslı basına 12m tl..topladıgın puan basına para , sampıyonluk kadar para vs eklenınce ortalama 60-65m tl gıbı rakam cıkıo...hısselerı sattıktan sonra sermaye artısı yaptı..sermaye artısıyla ornek verıyorum elınde 10lıralık hısse bulanan kısı bı 10 tl daha verebılırse hıssesı aynı oranda kalacaktı veremeyenın hıssesı yarı oranında dustu klube geldı o hısse de oyle gerı aldı klup yoksa para verıp aldıgımızı zannetmıyorum.

4.yıldız senesi diye o kadar reklam yaptıktan sonra bırakırsa harbi ayıp eder. Sezon sonu gitmek isterse gider zaten yaşı var bişey diyemeyiz. Ama lig ortası CL başlamışken olacak iş değil bu. Görünüşe görede istifa edecek

Yaşım 24 kendimi bildim bileli bi Galatasaray batıyor muhabbeti var hep ama birşey olduğu yok olmazda.
Ünal Aysal seçimli genel kurul kararı alıp daha güçlü bir yönetim ile yola devam etmelidir aksi bir durum zarar verir kulübe.

başkan kaçıyor sen neler diyorsun.divanı tehdit edip gitmeye yer arıyor.ayarsız bir başkanımız var.zaman ayarı hiç yok.3.hafta istifa edip arkasını dönüp gidecek bir başkan.sen bu hale getirdiysen candan ercetininle falan sen temizleyeceksin.bizde diyoruz gitmesin kalsın takım kaosa sürüklenmesin.başkanın umru degil.

Gidecegini nerden biliyorsunda kaçiyor diyorsun. Fatih Terim gibi yalandan gözyaşi döküp duygu sömürüsümü yapsin. Ben adaletin oldugu yerde varim diyip 5 para etmezlerin kucaginami otursun. herkes öyle geniş degil. Giderse adam gibi gider. Bence de bir sürü hatasi var. Giderse saygi duyarim ama sezon sonu gitmesi daha uygun olur. GS kulübü saldiri altinda. Biraz GS liysaniz şu günlerde destek olursunuz.

Federasyon karşı, siyasi camia karşı, kendi genel kurulun, divanın karşı.

Böyle bir ortamda durmak istememesi çok da anormal değil açıkçası, yerine gelecek adam da kulübü daha da geriye götürecek. Tamam Aysal yanlış işler yaptı ama bu kadar ivmeli bir büyümeyi başkası sağlayamazdı.

Sezonu 8. bitirmiş olan takım 1.5 yıl sonra Sneijder, Drogba gibi dünya yıldızlarını getirebilecek seviyeye geldi.

Bu lise zihniyeti, federasyon ve siyasi camia olduktan sonra daha çok çomak sokulur.

yapılacak iş basit daha ligin başı.hemen yönetimdeki isimler değişmeli.prandelli de motive edilmeli.azizeye demirele ve tüpçüye güldürmemeliyiz.yani başkan kalmalı.yarın gitmeyi tercih ederse de bir daha aysalın ismi bile anılmamalı.

Yönetim kurulunu değiştirmeli,istifa ederse büyük kaos yaşayabiliriz. Bu yönetim kurulunun zayıf olduğu aşikar. Ünal Aysal "ses çıkmasın" mantığıyla bir yönetim kurulu oluşturdu fakat ilişkileri kopuk ve sevgisiz bir düzen meydana getirdi. Galatasaray için en iyisi, güçlü ve işini bilen bir yönetim kurulu oluşturularak Ünal Aysal'ın başkanlığında devam etmesi.Kendisi "ben bırakınca kurumsal düzende sistem işleyecek,değişen birşey olmayacak" diyordu,fakat şu an bırakırsa işler başa döner. Sonuç olarak "başarı,başarı,başarı" diye hedef koyduğu ilkeleri de elinin tersiyle iter.

Burada dış baskıyı da unutmamak lazım. Ünal Aysal'ın bazı çevrelerce istenmediği çok açık.

Bu Riva arazisi bu zamana kadar satılmadı da ne oldu? Daha doğrusu sen elindeki hangi gayrimenkulu sürekli kar getirecek şekilde değerlendiriyorsun da bugün istenilen GYO formülüne karşı çıkıyorsun. Ulan boğazın ortasında adan var milyar dolar değeri vardır sen yılda 1 milyon dolar kazanamıyorsun oradan.

Divanın işi çomak sokmak başka birşey değil, kulübü batırmak isteyen gider hayvani transferler yapardı bu yaz döneminde, Mancini kalırdı onun istediği adamlar alınırdı. Zihniyetine soktuklarım.

yönetim kurulu değişince selçuk
çok iyi top oynar dienler :D:D

veya

ünal aysal iyi de çevresi kötü
çalışsa yapar dienler :D:D

Aysal herkesin tekerine comak soktu. Gazetecisi ayri inledi, rantcisi ayri. Bir taraftari vardi o da beyaz tv, telegolun kolesi oldu. Adamlar resmen gun be gun karaladilar millet de saf saf takip etti.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Adami gogusune basan yok, dogru durust destek veren yok, Fenerbahce ye bakiyorum, Aziz onlar icin kutsal neredeyse. Bizim Unal Baskan a bakiyorum, o kadar kisa zamanda neler basarmis, hala dogru durust arkalarinda durmuyoruz camia olarak. Adam da salak degilya gelmis 70 kusur yasina, zorla guzellik olmaz, destek yoksa cekip gider okadar kolay onun icin. Bizde burada mal gibi ortada kaliriz, yok neymis, Galatasaray Baskansiz kalmazmis, sonra gelecek Adnan Polat kafasinda birisi, yada eskimis 1970-80 yillarda Baskanlik yapmis zihniyetler 2014 de kulub yonetecekmis, ha hayt guldurmeyin beni..

Ek olarak: bide Baskan devlet e karsi oldugu icin (kavgali oldugu icin daha dogrusu) bazi kesimler rahatsiz ve onlara yalakalik yapacak birisini ortaya cikaracaklar. Bunu yakin zamanda gorecekseniz. Bu yuzden bazi 'kongre uyelerin' Unal Aysal a karsi atak baslatmistir..

Neymis, Galatasaray devletle kavgali gibi goruntu varmis, bunu istemiyoruz. Yani sanki Unal Aysal yok yere davalik etmis kulubu, yok yere gelde sunlarla kavga edelim dedi. Adamlar stadimiza el koymak istiyorlar, oradan gelen sponsorluk paralarini ver diyorlar. Bizde buyur al sizin olsun, biz mac oynayalim yeter mi diyecektik ?

Sonra borsa olayini herkes biliyor, SPK da degisiklik yapilmis, ama bu degisiklik sadece GALATASARAY icin oldu, baskalarina olmadi.
Simdide hesaplar incelencekmis, oyle bir olgu varki, sanki Galatasaray da yolsuzluk varmis, diger takimlarin halini goren ve soran yok. Herkesin isi gucu Galatasaray olmus, Fenerbahce gittigi her mahkemede ret cevabi almis, kimse neden ceza aldi sormuyor, Bjk da bunlardan asaga degil, Sivas ve Es es avrupa kupalarina katilamadi, herkes isini gucunu birakmis Galatasaray i dert ediyorlar.

Peki neden? Bunu iyi dusundunuz mu?

Son düzenleme:
lig sampıyonlugu prımı baslı basına 12m tl..topladıgın puan basına para , sampıyonluk kadar para vs eklenınce ortalama 60-65m tl gıbı rakam cıkıo...hısselerı sattıktan sonra sermaye artısı yaptı..sermaye artısıyla ornek verıyorum elınde 10lıralık hısse bulanan kısı bı 10 tl daha verebılırse hıssesı aynı oranda kalacaktı veremeyenın hıssesı yarı oranında dustu klube geldı o hısse de oyle gerı aldı klup yoksa para verıp aldıgımızı zannetmıyorum.

60 milyon tl oldukca düsük bir rakam. Yanlis hatirlamiyorsam, kazandiğimiz 60 bile degildi. Terim döneminde transfere bile sadece 120 milyon dolardan fazla para harcamisiz. Önemli gelir kalemleri 3-5 yillik harcanmis. Faiz ve kur farkina 3.5 yilda ödenen rakam ortada.

Yav arkadaş ben anlamıyorum :) Aylardır Ünal Aysal ve Yönetiminin üzerine sistemli bir şekilde saldırı düzenleniyor. Başkan camianın gözünden ve yönetimden düşürülmek isteniyor. Başkan da buna karşılık olarak bir nevi güvenoyu istiyor. Diyor ki "Riva arazisi ile alakalı yetki verin. Zaten 3 yıl önce satış yetkisi vermiştiniz ama biz kullanmamıştık. Şimdi ise arazi satışı yapmadan GYO ortaklığı yöntemi ile proje geliştirerek bu araziyi değerlendirmeyi düşünüyoruz" diyor. Yani kesin olarak arazi satılacak veyahut GYO olacak falan da demiyor. Seçime gitmeden güvenoyu almak istiyor. Güvenoyu alarak aylardır üzerine gelen şikecilere, rüşvetçilere, onların basınına medyasına ve içimizdeki irlandalılara mesaj vermek istiyor. Bu taraftar daha bunu anlayamıyor :red: Senin ultra bilmem nelerin daha adam akıllı protesto yapamıyor birilerinden korktuğu için kaçıyor kaçamak dövüşüyor!! Neymiş Başkan kaçıyormuş... Hadi oradan... :asd22:

başkan bırakıp giderse resmen kaçmış olur
eğer bırakıp kaçarsa habertürkte yayınlanan haber doğru demektir. Fani Aysalla ilgili olan (ki basında aysal zamanında çoğu haber doğru olarak çıktı)
divan kurulunda "yeniden mi evlenecem" falan dedi şakayla karışık

umarım bırakmak gibi bi düşüncesi yoktur
yönetimdeki çöpleri temizleyip güçlü bir yönetim kurar

16_105.jpg

dünkü maç sırası

yeniden evlenicem demedi
kendi reklamımı yapıp ne kazanıcam yeniden evlenecek değilim ya gibilerinden konustu

Ben Aysal'i çok elestirdim ama istifa ederse sorun çözülmesi yerine daha büyük problemler yaratir.

Hele sezon ortasinda.

Birak yönetim gitsin ve onun yerine futboldan anlayan insanlar yönetici olsunlar.

Aysal gitmemeli.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt