- 18 Temmuz 2009
- 82.200
- 240.339
- 5.263
tahmin mi bilgi mi?
Karışık. Bir ihtimal olağanüstü genel kurul beklenebilir ama sanmıyorum, muhtemelen yarın akşam istifalarını bildirirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahmin mi bilgi mi?
Turkiye Liginde sampiyon olununca 12 milyon tl aliniyor, 60 milyon tl degil.
Geldiğinde mali tablonun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum aciklamasi yapmisti zaten.Hisselerin de coğu geri alindi diye biliyorum.
İşten geldim. Televizyonu açtım malum kanal da istifa edeceği söyleniyor. Umarım olmaz. İşler iyice çığırından çıkar.
başkan kaçıyor sen neler diyorsun.divanı tehdit edip gitmeye yer arıyor.ayarsız bir başkanımız var.zaman ayarı hiç yok.3.hafta istifa edip arkasını dönüp gidecek bir başkan.sen bu hale getirdiysen candan ercetininle falan sen temizleyeceksin.bizde diyoruz gitmesin kalsın takım kaosa sürüklenmesin.başkanın umru degil.
malum kanal neresı?
lig sampıyonlugu prımı baslı basına 12m tl..topladıgın puan basına para , sampıyonluk kadar para vs eklenınce ortalama 60-65m tl gıbı rakam cıkıo...hısselerı sattıktan sonra sermaye artısı yaptı..sermaye artısıyla ornek verıyorum elınde 10lıralık hısse bulanan kısı bı 10 tl daha verebılırse hıssesı aynı oranda kalacaktı veremeyenın hıssesı yarı oranında dustu klube geldı o hısse de oyle gerı aldı klup yoksa para verıp aldıgımızı zannetmıyorum.
başkan bırakıp giderse resmen kaçmış olur
eğer bırakıp kaçarsa habertürkte yayınlanan haber doğru demektir. Fani Aysalla ilgili olan (ki basında aysal zamanında çoğu haber doğru olarak çıktı)
divan kurulunda "yeniden mi evlenecem" falan dedi şakayla karışık
umarım bırakmak gibi bi düşüncesi yoktur
yönetimdeki çöpleri temizleyip güçlü bir yönetim kurar