Sen tepkini versen ne olacak? Beşiktaşlılar senelerce Yıldırım Demirören'e ne tepkiler verdiler, sonuç ne oldu? Adam çöktüğü yerden kalkana kadar mali anlamda belini doğrultamayacak hale getirdi klübü ve arkasında kocaman bir enkaz bıraktı. Bu zihniyetteki adamlar yüzünden, bir tanesi de şikebahçenin başında, Türk futbolu belki 15 sene geriye gitti. Önemli olan böyle bir adama klüp teslim edilmeden buna engel olabilmektir. O adam geldikten sonra senin vereceğin tepkinin hiç bir önemi olmayacak. Bu adamlar mafya ve çöktükleri yerden kalkmaları seneler alıyor. O zamana kadar zehirlerini rahatlıkla yayıyorlar zaten.
O taraftar sonra susmasini da bildi ama bir anda yildizlar akmaya baslayinca...

(Demirören Yetmez)
Aziz Yildirim ne yapti ise Demirören fazlasini istedi ama beceremedi. Adam cahil futbol konusunda, gidip Del-Bosque ve bir kac yabanci transfer ile kulübe cag atlatip, kahraman olacagini düsündü...
Eger Demirören dönemi sportif anlamda basarili gecseydi, o taraftar ona tapardi. Ama adam 7-8 senede bir kere sampiyon oldu galiba, tribünün tepkileri ona oldu. Demirören cok genis bir insan, bu adama kulübü emanet edenler ve hep yeniden secenler utansin.
Normal bir insan okadar tepki den sonra kalmaz, adama fiziksel olarak bile saldirmaya baslamislardi.
Taraftar bilincli bir sekilde hic bir zaman protesto etmedi birde adami, adam her sene gelirlerin 4 kati para harcadi.
Orada hep sahadaki basari elestirildi, ama Baskan orada aslinda kulübü maddi anlamda batiriyordu. Yani asil isini yerine getirmiyordu... Bunlar "Yeter" dedikce adam transfer ile susturacam diye daha da fazla borca soktu kulübü...
Baskanin görevi saha disi, saha ici degil... Bunu tarftar olarak anlamamiz gerekiyor.
Türkiye´de baskanlar hep populist davranmak istiyor. O yüzden bilincli bir sekilde protesto etmen lazim... Ozaman onlarda paralari öyle savurmak zorunda kalmazlar... Cünkü bunu zaten ön plana gecmek, taraftara sirin gözükmek icin yapiyorlar. Yoksa onlar hepimiziden daha iyi bilirler para ile idare etmeyi...
Karakartla diye bir haber sitesi vardi galiba. Gecen sene bir yorumlari okudum, cogunluk Orman´i gönderip, Demirören´i geri istiyordu. Neden ? Cünkü transfer yapmiyor diye...

Taraftari ilgilendirmiyor cünkü kulübün mali durumu, rakib gidip Drogba, Sneijder gibi adamlari getirince...
- Zaten Adam akilli bir Baskan gelse, yada diyelim Almanya´dan ihrac etsek bir tanesini.
Demirören´den daha bile agir tepki görür diye düsünüyorum, realist bir insan bizde tutanamaz, benim hayallerim gerceklesemez. Bir Alman Baskan getirsek, adam zaten mali tabloyu görünce muhtemelen kecileri kacirir, ondan önceki baskanlari birde mahkemeye vermeye kalkar.
- Yukarida zaten yazdim, bizim kulüpte bunun bugüne kadar imkani olmadi zaten... Bizim kulüpte güclü bir muhalefet var cünkü... Dezavantajlari tabiki var, ama bence avantajlari da bizi böyle insanlardan korudu...