Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru sormaya bile hiç gerek yok.

Soracaksak

1. Avrupa'da kaç tane Belediye takımı veya, 4. Ligden, Amatör'den bu kadar hızla yükselip, sağlam finansmana kavuşan takım vardır?

2. Avrupa da kaç ülke de bu kadar katı bir yabancı sınırlaması mevcut?

3. Avrupa'da kaç ülke de sadece belirli bağlantıları kuvvetli kulüp başkanlarının ve teknik direktörlere sahip takımlar şampiyon olmaktadır.

4. Avrupa'da kaç ülke de TFF başkanı seçimle değil atanarak seçilmektedir?

5. Avrupa'da kaç ülke de statların, tesislerin isimlerine siyasilerin adı verilemekte; futbol efsanesi olup da adına bir çivi bile çakılmazken, millet vekili olduktan sonra kıymete binip istifa edince stattan ismi sökülen futbol efsaneleri vardır.

BU SORULAR DAHA KRİTİK DEĞİL Mİ SİZCE?

Soru sormaya bile hiç gerek yok.

Soracaksak

1. Avrupa'da kaç tane Belediye takımı veya, 4. Ligden, Amatör'den bu kadar hızla yükselip, sağlam finansmana kavuşan takım vardır?

2. Avrupa da kaç ülke de bu kadar katı bir yabancı sınırlaması mevcut?

3. Avrupa'da kaç ülke de sadece belirli bağlantıları kuvvetli kulüp başkanlarının ve teknik direktörlere sahip takımlar şampiyon olmaktadır.

4. Avrupa'da kaç ülke de TFF başkanı seçimle değil atanarak seçilmektedir?

5. Avrupa'da kaç ülke de statların, tesislerin isimlerine siyasilerin adı verilemekte; futbol efsanesi olup da adına bir çivi bile çakılmazken, millet vekili olduktan sonra kıymete binip istifa edince stattan ismi sökülen futbol efsaneleri vardır.

BU SORULAR DAHA KRİTİK DEĞİL Mİ SİZCE?

Bunların hepsi çok kritik ama bizim başarısızlığımızdaki etkileri %10'u geçmez. Yani 2007lerde filan da yabancı sınırı Fener aleyhine idi o zaman da onlar mı engellendi? Ya da 96-2000 arası siyasetin müdahalesi şu ankinden az mıydı?

Bu sorular Türk futbolu adına sorulmalı lakin Galatasaray'ın başarısızlığının arkasındaki yönetim, teknik heyet ve futbolcu sorumluluğu yanında devede kulak kalır. Ünal Aysal bence iyi başkan ama kötü ekiplerle çalışıyor. Aysal'a gelmiş geçmiş en kötü Başkan diyenlerin muhtemelen canaydın ve Adnan Polat dönemlerine yaşları yetmiyordur.

Ancak;

1. 5+3'e sadece çocuk gibi mızmızlanmak dışında yapılacak şey ya engellemek ya da buna mümkün olan en iyi şekilde uyum sağlamak iken yapılmadı. Üstelik 5+3 kararı 2 sene öncesinden belliydi.

2. TD konusunda sebebini bilemediğimiz bir İtalyan takıntısı.

3. Transfer konusunda ilk sezondan sonra sürekli geriye gidiş.

4. Çok kötü bir yönetim kadrosu vb.

5. Eray'dan tutunda Burak'a kadar saçma sapan sözleşmeler.

Bütün bunların sorumlusu yönetim ve Aysal'dır. 2 sene başarılı olan Aysal'ın yapması gerekenlerden birisi futbolu saçma sapan adamlarında elinden kurtarmak iken, sadece transferde görünen adamları yönetime adamlara emanet etmesidir.

Senin saydığın sebepler sadece başarısızlığımızı başkalarına atarak, kendimizi avutmaktır. Ama aynı zamanda kendimizi kandırmaktır.

Yaptığı en büyük ve affedilmez hata Burak hamlesi oldu...Her şey halledilir ama bu halledilmez...

Gitti forvet transferi yapmadı , şimdi takımda kim gol atacak diye bekliyoruz.Belki 2 sezon sonra ilk defa dün rakip sahaya bu kadar topu yıktık ama forvet futbolcu bile olmadığı için gol atamadık...

Kur defansı 4 tane türkten , geriye 7 oyuncu kalıyor bunlardan 5 tanesi yabancı olacak , iyi bir kadro planlamasıyla yabancı forvet oynatabilirdik,şimdi oynatamıyoruz...

Bir şekilde devre arasına kapağı atıp sadece 1 forvet transferi gerekiyor ama Prandelli o havayı hiç vermiyor maalesef...

Durust bir yazi yazalim ve gercekleri kabul edelim..

2 sene fenerin sike olayi ile sampiyon olduk bjknin bile ceza aldigi ortamda bu cok kolaydi peki biz o iki turu birinci tamamlamak disinda ne yaptik!

Baskan olarak sike surecinde gerekli politik baskiyi kurabildik mi saibeli sampiyonlugu akip sahibine verdik mi? Sike surecinde berbaatttik.

Transfer cok ama adam gibi yatirim yokk...

Mancini hataydi ayni hatayi tekrarlayan bir is adami!

Kendi sirketinde boyle radikal karar alabiliyor mu acaba tonla transfer yapti ama amacsizca gunu kurtarmak adina...

Bence ruhunu kaybetmis bir lider galatasaraya hic bir sey katamaz..

Baskanda td.de degismeli keske bilic gibi bir adam gelse.aslinda sergene bile raziyimm..

Ama baskan gitsinnn adnan ozturklu abdurahim albayrakli ekip gelsinn

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

la he he şöyle kuşları görmek istemiyoruz burda
birazcık beyin olsa yıllardır avrupada bişey yapamayan Galatasarayın 2 sene gruptan nasıl çıktığını düşünür insan
CLdeki başarılarda fenerin şikesi yüzünden demi KUŞ

Bunların hepsi çok kritik ama bizim başarısızlığımızdaki etkileri %10'u geçmez. Yani 2007lerde filan da yabancı sınırı Fener aleyhine idi o zaman da onlar mı engellendi? Ya da 96-2000 arası siyasetin müdahalesi şu ankinden az mıydı?

Bu sorular Türk futbolu adına sorulmalı lakin Galatasaray'ın başarısızlığının arkasındaki yönetim, teknik heyet ve futbolcu sorumluluğu yanında devede kulak kalır. Ünal Aysal bence iyi başkan ama kötü ekiplerle çalışıyor. Aysal'a gelmiş geçmiş en kötü Başkan diyenlerin muhtemelen canaydın ve Adnan Polat dönemlerine yaşları yetmiyordur.

Ancak;

1. 5+3'e sadece çocuk gibi mızmızlanmak dışında yapılacak şey ya engellemek ya da buna mümkün olan en iyi şekilde uyum sağlamak iken yapılmadı. Üstelik 5+3 kararı 2 sene öncesinden belliydi.

2. TD konusunda sebebini bilemediğimiz bir İtalyan takıntısı.

3. Transfer konusunda ilk sezondan sonra sürekli geriye gidiş.

4. Çok kötü bir yönetim kadrosu vb.

5. Eray'dan tutunda Burak'a kadar saçma sapan sözleşmeler.

Bütün bunların sorumlusu yönetim ve Aysal'dır. 2 sene başarılı olan Aysal'ın yapması gerekenlerden birisi futbolu saçma sapan adamlarında elinden kurtarmak iken, sadece transferde görünen adamları yönetime adamlara emanet etmesidir.

Senin saydığın sebepler sadece başarısızlığımızı başkalarına atarak, kendimizi avutmaktır. Ama aynı zamanda kendimizi kandırmaktır.

Bu saydığın sebeplere oranına katılmasam da (%90 değil bence) zaten katılıyorum Ömer.

Takım da bariz bir futbol aklı eksikliği var bu işlerde.

Hatta daha da ileri giderek söylemek gerekirse yönetim de ki isimlerin futbol konusunda başarısız olmasına kızmam, çünkü FUTBOL DA BAŞARISIZ OLMASI GEREKEN YÖNETİM DEĞİL TEKNİK DİREKTÖRLER, İDARİ , SPORTİF DİREKTÖRLER, SCOUT'LAR, TRANSFER MEKANİZMASINI ELİNDE BULUNDURAN ERK'LER OLMAK ZORUNDA.

Başkan ve yönetim sadece finansal işler ile mükellef olmalı.

Ama İLK GELDİĞİNDEN BERİ BUNU KURACAĞINI İMA EDEN SN.AYSAL BU KONUDA HİÇ BİR ADIM ATMADIĞI GİBİ MALİ YÖNDEN DE İLERLEME KAYDEDEMEDİ BU KULÜPTE.

Ama bu dediklerim sadece BİZİM İLE ALAKALI SORUNLAR.

Bunun dışında Türkiye'de öyle bir sistem var ki şampiyonlar daha sezon başından tayin ediliyor nerede ise.

2000 öncesinde de olmuştur, kabul etmek lazım zaten bunu. Ama şu an kaç misli ile oluyor inanılır gibi değil.

Devlet eliyle şike diye geçen Diyarbakır-Altay maçları, Sivas, Kasımpaşa, İBB gibi takımların önlenemez yükselişi Altay gibi takımların bir anda batma noktasına gelişi, Gökçek'in arka bahçesi Ankaraspor, Akhisar'lar, Hacettepe'ler bunlar normal değil.

Geçen seneden beri Başkanı hunharca eleştiriyorum ben,hatta Adnan Öztürk'ü istediğimi de dile getiriyorum ki diğer bazı üyeler cik cik anlamsız şeyler alıntılıyolar bunu diyince,bu sene transfer yaptık demek için transfer yapıldı,transer istemicek yandaş hoca getirildi,basketbol branşı için divan izin verse ki versin diye can atıyodur Başkan kapatmaya çalışır şubeyi bir an önce,ne Fatih T. tazminat aldı mı ya da Mancini aldı mı aldıysa ne kadar hepsi gizleniyor-yönetimde ilgisizlik-güvensizlik mevcut,yani klübün başarısını isteyen bir başkan bu sene ne bu takımla lige girer ne de bu hocayla lige başlar,bu takımla şampiyon olunur diyerek garibanlara umut dağtmaya gerek yok taraftara yazık.Resmen feda senemiz.

1 sene once hata yaptıgını soyledık bı senemız resmen bosa gıttı bı senemızı daha cope atmaya calısıyor..yonetımde guclu adamlar olması gerek alı durust albayrak ustunel yonetımde olmadıkca basarı zor

Ünal Aysal ikinci defa erken secime gidiyor, birincisi "sevmedigi" kisileri uzaklastirmak icin, ikincisi batan gemiyi batmadan terk edebilmek icin...

Ünal Aysal efsane baskan olma yolunda ilerlerken, bir cuval inciri berbat etti.

Umarim daha iyisi gelir...

ByIervQCEAAqgIL.jpg:large

Başkan iyice kabadayılara benzemeye başladı.Yüzünden stresli olduğu belli oluyor.

Mehmet Demirkol:

1. Kabul etmek gerekir ki, bir şampiyon takımın kimyasıyla bu kadar oynayan bir yönetim aklı, spor akademilerinde ders olarak okutulur. 2 sene şampiyon olmuş bir ekibi, 2 hoca değişikliği, 2 kongre ile sarsmaya dünyanın her yerinde sabotaj derler. Başka bir şey değil..."

Mehmet Demirkol:

1. Kabul etmek gerekir ki, bir şampiyon takımın kimyasıyla bu kadar oynayan bir yönetim aklı, spor akademilerinde ders olarak okutulur. 2 sene şampiyon olmuş bir ekibi, 2 hoca değişikliği, 2 kongre ile sarsmaya dünyanın her yerinde sabotaj derler. Başka bir şey değil..."

Bunu bilmek icin Mehmet Demirkol olmaya gerek yok. Aklin ve mantigin yolu birdir. Artik gecti gitti ama, ileriye bakmamiz lazim.

Sezon hazirlik iyi geçseydi Aysal hakkinda bir lafim olmayacakti.

Ama adam yönetimle bizi rezil etti be, hazirlik maçlar olsun, yapilmayan transferler olsun, selçuk ve burak satmak yerine sözlesmelerini yenilemesi olsun.

Akilli baskan, gelecek için dogru hamleler yapmaya çalisir, neredeyse her mevkiide yeni oyuncu lazim oldugunu anlar ve ona göre hareket edir.

Mesela Sneijder ve Burak/Selçuk dan birisini satsaydi, ve aldigi parayla Balotelli gibi BOMBA transfer ve Nuri Sahin'i alsaydi bu takim bu hallere gelecegini zannetmiyorum.

Karakterli insan, ama çok hatalar yapti ve futboldan pek birsey anlamadigini bir kez daha gösterdi.

Gözünüz Aydın Ünal Aysal aday olmayacak...

Fenerbahçe basın açıklamasında biz sizi değiştiricez dedi ve sizde buna ön ayak oldunuz tebrikler !
Ben FB taraftarı olsam ne dalga geçerdim..

Ayıp valla ayıp.

Adayları göreceğiz. Yeni GS ı göreceğiz

yazın bir yere şuan ekonomik krizimiz hisse senedi satımı ile düzelecekdi ama
yeni gelecek yönetimden sonra göreceğiz .
GS 1 kurusa muhtaç hale getirecekler.

rivayı satmayalım diye bu yönetime isyan edenler rivayı satacaklar göreceksiniz.

GS ı bitirdiler FB basın yoluyla bizim taraftarı bile etkileyerek bitirdi helal olsun !

Umarım Haluk Ulusoy aday olur başkası GS ı batırır

Umarım Haluk Ulusoy aday olur başkası GS ı batırır

mutlu olursun işte reis fena mı? intikam almış olursun arşa erersin işte kulübün batmasıyla

her dediği yalan çıkan aziz üstelin 2 twitine aldanmayın hemen yahu trt ye çıkacak az çok renk verir heralde.
yok anlamıyorum başkanı buralarda kim devirdi rivayı falan satmasına sanki buralardaki insanlar engel oldu,borsada bilmem ne yapmasına falan.
şu forumdaki insanları amma büyütüyorsunuz. ne forum uyeleri varmıs arkadaş buralarda ya selçuk buradakilerın elestırılerı yuzunden oynamaz mancını buradakı elestırıler yuzunden ayrılır terimi buradakiler şımartır harbiden ne forummus ya.

ayrıca üzülme gelecek olanda 2 transfer yapar en büyük başkan o olur işte. bu hep böyle oldu.

yinede gideceğini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt