Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
yeni gelen azizin oyuncagi olur
bu da azizin oyuncağı
4. yıldızı takarlarkene stada çağırırlar bu insanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni gelen azizin oyuncagi olur
Soru sormaya bile hiç gerek yok.
Soracaksak
1. Avrupa'da kaç tane Belediye takımı veya, 4. Ligden, Amatör'den bu kadar hızla yükselip, sağlam finansmana kavuşan takım vardır?
2. Avrupa da kaç ülke de bu kadar katı bir yabancı sınırlaması mevcut?
3. Avrupa'da kaç ülke de sadece belirli bağlantıları kuvvetli kulüp başkanlarının ve teknik direktörlere sahip takımlar şampiyon olmaktadır.
4. Avrupa'da kaç ülke de TFF başkanı seçimle değil atanarak seçilmektedir?
5. Avrupa'da kaç ülke de statların, tesislerin isimlerine siyasilerin adı verilemekte; futbol efsanesi olup da adına bir çivi bile çakılmazken, millet vekili olduktan sonra kıymete binip istifa edince stattan ismi sökülen futbol efsaneleri vardır.
BU SORULAR DAHA KRİTİK DEĞİL Mİ SİZCE?
Durust bir yazi yazalim ve gercekleri kabul edelim..
2 sene fenerin sike olayi ile sampiyon olduk bjknin bile ceza aldigi ortamda bu cok kolaydi peki biz o iki turu birinci tamamlamak disinda ne yaptik!
Baskan olarak sike surecinde gerekli politik baskiyi kurabildik mi saibeli sampiyonlugu akip sahibine verdik mi? Sike surecinde berbaatttik.
Transfer cok ama adam gibi yatirim yokk...
Mancini hataydi ayni hatayi tekrarlayan bir is adami!
Kendi sirketinde boyle radikal karar alabiliyor mu acaba tonla transfer yapti ama amacsizca gunu kurtarmak adina...
Bence ruhunu kaybetmis bir lider galatasaraya hic bir sey katamaz..
Baskanda td.de degismeli keske bilic gibi bir adam gelse.aslinda sergene bile raziyimm..
Ama baskan gitsinnn adnan ozturklu abdurahim albayrakli ekip gelsinn
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bunların hepsi çok kritik ama bizim başarısızlığımızdaki etkileri %10'u geçmez. Yani 2007lerde filan da yabancı sınırı Fener aleyhine idi o zaman da onlar mı engellendi? Ya da 96-2000 arası siyasetin müdahalesi şu ankinden az mıydı?
Bu sorular Türk futbolu adına sorulmalı lakin Galatasaray'ın başarısızlığının arkasındaki yönetim, teknik heyet ve futbolcu sorumluluğu yanında devede kulak kalır. Ünal Aysal bence iyi başkan ama kötü ekiplerle çalışıyor. Aysal'a gelmiş geçmiş en kötü Başkan diyenlerin muhtemelen canaydın ve Adnan Polat dönemlerine yaşları yetmiyordur.
Ancak;
1. 5+3'e sadece çocuk gibi mızmızlanmak dışında yapılacak şey ya engellemek ya da buna mümkün olan en iyi şekilde uyum sağlamak iken yapılmadı. Üstelik 5+3 kararı 2 sene öncesinden belliydi.
2. TD konusunda sebebini bilemediğimiz bir İtalyan takıntısı.
3. Transfer konusunda ilk sezondan sonra sürekli geriye gidiş.
4. Çok kötü bir yönetim kadrosu vb.
5. Eray'dan tutunda Burak'a kadar saçma sapan sözleşmeler.
Bütün bunların sorumlusu yönetim ve Aysal'dır. 2 sene başarılı olan Aysal'ın yapması gerekenlerden birisi futbolu saçma sapan adamlarında elinden kurtarmak iken, sadece transferde görünen adamları yönetime adamlara emanet etmesidir.
Senin saydığın sebepler sadece başarısızlığımızı başkalarına atarak, kendimizi avutmaktır. Ama aynı zamanda kendimizi kandırmaktır.
İmzamı atıyorum1 sene once hata yaptıgını soyledık bı senemız resmen bosa gıttı bı senemızı daha cope atmaya calısıyor..yonetımde guclu adamlar olması gerek alı durust albayrak ustunel yonetımde olmadıkca basarı zor
Mehmet Demirkol:
- Kabul etmek gerekir ki, bir şampiyon takımın kimyasıyla bu kadar oynayan bir yönetim aklı, spor akademilerinde ders olarak okutulur. 2 sene şampiyon olmuş bir ekibi, 2 hoca değişikliği, 2 kongre ile sarsmaya dünyanın her yerinde sabotaj derler. Başka bir şey değil..."
Umarım Haluk Ulusoy aday olur başkası GS ı batırır