Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alü Dürüst'üde al gel başkan.Baskı oluşturmak lazım başkanın yeni yönetimle tekrar aday olması lazım

Ali dürüst ve haldun üstüneli de alıp aday ol be başkan. Bırakma :(

Tapatalk

duygulandim ya...

hatirliyor musunuz ilk ciktigi programda (telegol) serhat ulueren transferleri soruyordu, akabinde elmander'i sordu; baskan da: "aldik" demisti...

serhat ulueren ve bütün taraftarlar sok olmustu... akabinde aysal spk'dan para cezasi yemisti

ne güzel günlerdi bee :D:D:D

duygulandim ya...

hatirliyor musunuz ilk ciktigi programda (telegol) serhat ulueren transferleri soruyordu, akabinde elmander'i sordu; baskan da: "aldik" demisti...

serhat ulueren ve bütün taraftarlar sok olmustu... akabinde aysal spk'dan para cezasi yemisti

ne güzel günlerdi bee :D:D:D

Güntekin değil miydi o :D

{taptap©}

Alü Dürüst'üde al gel başkan.Baskı oluşturmak lazım başkanın yeni yönetimle tekrar aday olması lazım

geçen sene de aynı şeyleri söyledik... ünal aysal'ın niyeti 2016da bırakmak yerine de ali dürüst'ü başkan seçtirmek... geçen seçimde de sen aday ol ben çekileyim dediğini söyledik.. çoğu birbirlerine düşman zannetti gazetelerde yazanlara göre...

ünal aysal'ın hala niyeti ali dürüst'ü başkan görmek... zira camiada ali dürüst dışında kim gelirse gelsin kulüp topal kalacak... ama sorun ali dürüst'ün her seferinde olduğu gibi başkanlık için yan çizmesi... hiç bir zaman elini taşın altına sokmamıştır... ama gelebilecek en doğru kişi de kendisidir...

8inciydik be geldiginde,BAM ile oynuyorduk, iki sene sonra Sneijder ve Drogbayla Ceyrek Finalde Real Madridi yendik. Marka degerimiz inanilmaz yükseldi. Avrupada yasayan bir insan olarak burda Galatasarayin konusulmasi ve saygi görmesi beni cok mutlu etmisti.

Tesekkürler baskan hersey icin, seni arayacagiz

Üzdün bizi başkan.

Keşke böyle olmasaydı.

Senin gibi zeki ve bu işten anlayan isimler her zaman gelmiyor bu kulübe.

Unal Aysal gibi baskan bize fazla.

Yeni gelecek baskanin Demiroren ile arasi iyi olmali , Fenerbahce yeniden yargilanmali , 17 - 25 Aralik darbe operasyonudur demeli. Bunlari yaparsa medya tarafindan da cok sevilir, uzun yillar basimisda kalir.

Tabi yabanci sinirina da karsi olmamali.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ah Baskan Amerika da tatil yapiyorudm, ESPN i actim Altyazida Galatasarays new Coach Prandelli yaziyordu, ne gururlanmistim. Simdi yine yurta ask cihanda yi da baska takimlar ile takip ederiz...

Kurt giderse ortalık ite, çakala kalır başkan. Yapma gözünü seveyim. Sen benim gözümde ft'den bin kat daha GSlisin.

bu lig ve bu ülke için fazla terbiyeli ve beyefendisin
anderleth'e yatırım yapma fikrin güzel başkan hiç olmazsa kafan ağrımaz.

Unal Aysal gibi baskan bize fazla.

Yeni gelecek baskanin Demiroren ile arasi iyi olmali , Fenerbahce yeniden yargilanmali , 17 - 25 Aralik darbe operasyonudur demeli. Bunlari yaparsa medya tarafindan da cok sevilir, uzun yillar basimisda kalir.

Tabi yabanci sinirina da karsi olmamali.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray terbiye ve geleneklerine göre değil bunlar. Ama sende haklısın bu ülkede bu gerekiyor bir şeyleri kazanmak için.

Taptap

içinde bulunan duruma en iyi baş edebilecek olan mali sorunları çözüme kavuşturabilecek olan tek isim var ALİ DÜRÜST

Iddia ediyorum, Avrupda'da bu kadar vizyon olan, markamizi bu kadar yükselen bi Baskan bi daha GELMEZ.

Birakma bizi BASKAN!

Sanki sevgilimden ayrildim gibi, okadar uzuldum, moralim cok bozuk. :miserable:

IMG_20140925_140508.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt